ANUNTURI

Reactii media: Interviu Bodo

Dupa Interviul cu Bodo postat  ieri pe www.crestintotal.ro, pe cele mai cunoscute site-uri  au scris despre Bodo.

Libertatea.ro: Bodo de la Proconsul s-a pocăit: „Soţia mea a contribuit la această decizie

Click.ro: Bodo de la Proconsul s-a pocăit şi se apucă de muzică creştină!

Cotidianul.ro: Bodo, pocăit şi botezat

Cancan.ro: „Acum sunt copilul lui Dumnezeu!

Antena 1: Bodo s-a-facut neoprotestant(VIDEO)

Europa FM: Bodo s-a pocăit (Audio)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

  1. Știrea este una de senzație, dar nu cred că este nimic onorabil în faptul că tabloide grețoase au ajuns să link-eze către blogul tău. Nu acestea sunt cele mai cunoscute site-uri din presa românească, ci sunt doar cele mai mizerabile. Nu le mai promova!

  2. Dumnezeu sa-ti binecuvanteze Casa in continuare! AI FACUT ALEGEREA CEA BUNA SI DREAPTA! Si eu am ales sa fiu Copil al Domnului din 2003! Am lasat si-mi pare bine, O LUME REA, MESCHINA SI PLINA DE TRADITII DEMONICE! PACE TIE BODO!

  3. Ma bucur nespus ca Dumnezeu este facut cunoscut, insa avem o problema. Pentru orice crestin exista o mare responsabilitate pentru ca vrand nevrand este ,,aruncat” pe scena si este in atentia oamenilor. Bodo de la Proconsul este cu mult mai responsabil acum pentru ca, fiind o persoana publica, este mai mult in atentia celorlalti. Toata situatia sa poate transforma intr-un avataj sau dezavantaj. Daca el va calca stramb, va fi publicat totul si se va spune: ,, Uite ce inseamna sa fii pocait! ” Este adevarat ca suntem judecati si fara sa facem nimic, dar ce vreau eu sa spun este ca trebuie sa isi traiasca viata ca si o faptura noua in Hristos, altfel Isus Hristos si pocaitii vor fi si mai mult vorbiti de rau.
    Per total insa, ma bucur de decizia luata caci a facut alegerea vietii lui si in Hristos va gasi adevarata fericire si viata ce merita traita.

    Mult har,

  4. Incep prin a ma bucura de aceasta convertire. Totusi, trebuie semnalat ca biserica respectiva face parte din miscarea G12 care a creat multe scandaluri in SUA. Soteriologia bisericii pare buna, dar se aplica un control foarte dur asupra membrilor bisericii. Puteti cauta pe net ‘G12 churches’ sau chiar in Wikipedia.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: