ANUNTURI

Pastorul Lazar Gog in coma pe … internet

A fost suficient ca intr-un singur loc sa apara pe net o informatie eronata despre pastorul Lazar Gog pentru ca bloggerii sa o preia fara a se informa de verdicitatea ei.  Lee Muntean, un apropiat al pastorului Gog Lazar, a postat cateva comentarii prin care spunea ca lucrurile stau putin diferit fata de felul in care au fost relatate. L-am contactat personal pentru a vedea daca cele scrise pe site-uri au acoperire in realitate. Iata ce mi-a scris aici.

Acelasi mesaj insa ceva mai ordonat l-am gasit si aici la comentarii.

Vreau sa va spun la intreaga lume care citeste acest comentariu. Eu sunt un prieten apropiat de familia Gog si l-am vizitat Miercuri dimineata cat si astazi dimineata. Pastorul Lazar Gog nici odata nu s-a aflat in COMA. Nu a avut atac de inima sau alte feluri de probleme. Doctori inca in dimineta de 11/11/10 nu au raspuns la toate testele care le-au facut sa datermine ca s-a intamplat. Se pare caci ce sa intamplat cu Fratele Lazar este simptome de stres. In ziua de Miercuri memoria lui a fost afectata incat nu m-a recunoscut. Astazi Joi dimineata l-am vizitat din nou si cand s-a sculat din somn m-a recunoscut pe nume fara sa fie intrebat cine sunt. Asa caci progresia lui este tot mai buna si progreseaza tot mai mult spre bine nu spre rau pe moment ce trece. Va cer la toti care veti citi acest comentariu rugati-va pentru el caci precis daca ar fi un membru al familiei voastre ati dori sa stiti caci cineva se roaga pentru binele si vindecarea voastra. Va multumesc pentru toate rugaciunile care se ridica spre cer.

Postat de Lee Muntean

Nu stiu de unde a pornit eroarea insa vad ca a ajuns in intreaga lume la aceasta ajutand desigur notorietatea pastorului roman. Am observat ca viteza de propagare a unei stiri este direct proportionala cu nivelul de popularitate al subiectului.

--

sursa: suceavaevanghelica.wordpress.com

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura