ANUNTURI

Marti 09 Noiembrie interviu Vasilica Croitor

Marti va aparea pe www.crestintotal.ro un interviu cu Vasilica Croitor, cel care a scris cartea RASCUMPARAREA MEMORIEI. Cateva intrebari la care va raspunde sunt:

 • Care a fost motivul scrieri acestei cărţi? Gândul de razbunare?
 • La ce ne foloseste noua crestinilor din ziua de azi, sa-i cunoastem pe cei care au colaborat cu securitatea? Ne ajuta cumva in umblarea in dragoste?
 • Cand ai inceput sa scrii cartea, ai stiut ce nori se vor abate peste viata ta?
 • Cum treci peste tot acest “scandal” care a iscat cartea?
 • Te simti amenintat de ceva? sau ai vreun regret acum dupa ce ai lansat cartea?
 • Daca ai fi avut rudenii implicate ai mai fi scris cartea?
 • Crezi ca ne-am facut de rusine in lume cu cartea aceasta?
 • Ce planuri de viitor ai? mai apare vreun volum? daca da mai apar si alte nume sonore acolo?

Te astept marti 09 Noiembrie 2010 sa citesti raspunsurile la aceste intrebari + alte intrebari si raspunsuri.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

9 Comments

 1. Sfatul meu pt.acest curajos frate este sa ramana smerit si sa nu-si faca singur dreptate.Sunt convinsa ca a facut un lucru f.bun scriind aceasta carte,iar Domnul il v-a apara.Trist este ca cei ce se simt atinsi de adevarul adus la lumina ,sunt cei care stau in fata poporului lui Dumnezeu.NOI NU TREBUIE SA NE TEMEM DE OAMENI.Ma rog ca Domnul sa ridice astfel de slujitori care se tem doar de DUMNEZEU.

 2. Dar si ap.Pavel a fost comunist, ca a prigonit biserica Lui Dumnezeu,si a tradat crestinii si a ajuns Apostol.Cine esti tu omule sa judeci trecutul si sa incerci sa te aperi in fata lui Dumnezeu ca tu nu ai fost comunist dar ai trait in pacat ca si el si acum savarsesti un mare pacat sa te dai drept nevinovat in fata poporului,nimeni nu este nevinovat in fata lui Dumnezeu,toti am pactuit, daca esti sfant ia primul piatra si da in comunisti.Omul acesta V.C.a incercat sa pacaleasca oameni prin cartea lui, ca sa-i denigreze pe fosti comunisti si cultul penticostal de ce nu spui si de baptisti si de ortodoxi ,crestini dupa evanghelie, ori toti ori niciunul,nu il lasati pe diavol sa va loveasca cu aceasta acuzatie , cei care apoi v-ati pocait,ce ati fi vrut sa trambiteze ca au fost comunisti?.Acuzatii de comunism, nu au nici un drept sa se justifice in fata denigratorilor si a pacaliciului acesta V.C., ci sa continue sa traiasca mai departe pentru Hristos care ia iertat, de cand a murit comunismul au murit si pacatele lor.
  Hai dati cu piatra si Dumnezeu sa va dea rasplata si mai ales tie V.C..

 3. Într-o oarecare măsură, sunt de acord cu dmvs.d-na Angie,că ar trebuie sa rămână smerit și să nu-și facă singur dreptate…Dreptatea o face D-zeu…deși nu sunt de acord cu cartea dânsului.

 4. Doar într-un singur punct, sunt de acord cu ceea ce afirmati despre d-l Croitor Vasilică.Că ar trebui să rămână smerit și să nu caute să-și facă singur dreptate…ca OM. Al lui D-zeu este răzbunarea și tot El face și Dreptatea.D-zeu să-i dea lumină și înțelepciune în tot ce va face de acum încolo!

 5. C ei învinuiţi de tradare,cei ce au trădat ,cei ce arată cu degetul sunt la fel de vinovaţi,apoi biserica din perioada trecută indiferent de numele ce l-a purtat,îl poartă şi-l va purta biserica aparţine lui Cristos Domnul şi dacă în ea(în biserică)au fost ,sunt şi vor fi astfel de oameni întotdeauna dar,absolut întotdeauna Sângele Răscumpărării Domnului Isus Cristos va fi deasupra tuturor acestora.A ieşi de sub acest acoperământ atrage spre sine despărţire şi pedeapsă veşnică .ferice de cel ce citeşte ,înţelege şi împlineşte Sfintele Scripturi-

 6. Pentru Monica: Apostolul Pavel a vorbit despre prigoana la care a supus crestinii, nu a ascuns asta. Fratii deconspirati in cartea despre care se vorbeste, ar fi trebuit sa iasa in fata, imediat dupa Revolutie si sa se marturiseasca. Mi se pare ca ei s-au bazat ca nu se va descoperii niciodata faptul ca ei au turnat pe alti frati. Asta e fatarnicie. Daca suntem crestini, nu inseamna ca trebuie tolerat si acoperit. In Biblia mea, din cate citesc, fatarnicia e un pacat. Indulgenta asta nu e sanatoasa si nu face bine nimanui.

 7. Ptr. Sandoval si toti cititorii.
  Lumina …vrem lumina Duhului Sfant ,iesiti din intuneric si nu ascultati de cei care vor sa va bage in intunericul morti in ura,neiertarea fratilor.
  Bine, hai sa ii desconspiram si sa le aratam pacatele comunistilor,dar eu cred ca doar cei carora le-au gresit au voie sa acuze nedreptatea,nu alti care pe atunci erau copii , acest om tanar nu are nici un drept sa scrie o carte de acuzatii, daca nu a fost el insusi nedreptatit,e clar ca a fost o conspiratie din partea altora si v-ati poticnit in comunisti.
  Si va mai numiti pocaiti.
  1Ioan 2:10 Cine iubeşte pe fratele său rămâne în lumină, şi în el nu este niciun prilej de poticnire.
  Matei 18:15 Dacă fratele tău a păcătuit împotriva ta, du-te şi mustră-l între tine şi el singur. Dacă te ascultă, ai câştigat pe fratele tău.
  E strigator la cer cum cei care au colaborat cu comunismul sa fie trasi la raspundere ,iar cei care colaboreaza cu satana,firea pamanteasca sa fie lasati la conducerea bisericilor de azi.Pe aceia sa ii desconspirati ,pe fatarnici de azi nu pe cei de acum 20 de ani.Unde este dreptatea fratilor,ca conducatorii cultelor va ingradesc si va toarna apa stricata in sufletele voastre.Haideti sa luptam contra diavolului de azi care au adus lumea in biserici si lasati trecutul sa il judece Dumnezeu.E rusinos de cei ce au colaborat cu securitatea si au vandut pe frati ,daca nu s-au pocait si nu si-au cerut iertare de la ei,va fi vai de ei,dar haideti sa zicem ,vai de noi daca nu ne pocaim Astazi si Acum si daca nu ii scoatem afara pe cei care conduc azi bisericile si ii invata pe crestini sa urasca si sa discrimineze cultele si religile acestia colaboreaza cu diavolul.Ca nu poti sa slujesti si lui Dumnezeu si lui mamona.Bisericile de azi sunt conduse de satana ,uitati-va la crestinii de azi toti sunt firesti si indoctrinati de cultul lor si ce ura ,lacomie,mandrie ,moda ,luxuri este in sufletul lor si in bisericile lor,isi dau intrecere care-i mai bogat si care are biserica mai luxoasa.Acestia trebuie pedepsiti si trasi la raspundere care va pacalesc acum si va umple capul cu doctrina lor,va spala creieri sa credeti ca ei ,ca si cult si denominatiune.La ortodoxi a fost scos un preot din biserica ca a slujit cu un preot catolic.Si l-a culte tot asa-i.Problema de azi sa o discutati , nu trecutul comunist .Fatarnicia este un pacat dar nu numai comunisti au pacatuit.
  1Ioan 2:9 Cine zice că este în lumină, şi urăşte pe fratele său, este încă în întuneric până acum.
  Efeseni 4_17-31.29 Niciun cuvânt stricat să nu vă iasă din gură; ci unul bun, pentru zidire, după cum e nevoie, ca să dea har celor ce-l aud.
  30. Să nu întristaţi pe Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, prin care aţi fost pecetluiţi pentru ziua răscumpărării.
  31 .Orice amărăciune, orice iuţeală, orice mânie, orice strigare, orice clevetire şi orice fel de răutate să piară din mijlocul vostru.
  32. Dimpotrivă, fiţi buni unii cu alţii, miloşi şi iertaţi-vă unul pe altul, cum v-a iertat şi Dumnezeu pe voi în Hristos
  Faceti dreptate in bisericile crestine ,unde domneste intunericul ,Dumnezeu vrea dreptate in tara noastra ,nu faceti nedreptate sa ii invinovatiti pe uni si alti sa mearga mai departe cu colaboratorul de diavol, sa va duca in iad cu doctrinele lor .
  Fiti lumini daca sunteti pocaiti asa cum va tineti,daca nu dati-va demisia din conducerile bisericilor intunecate pline de ura si discriminare.(urasc nedreptatea si fatarnicia ,sa piara dusmanii din bisericile lui Dumnezeu)

 8. @Monica: Subiectul articolului, iar noi incepem sa discutam despre generalitati. Stim toi, foarte bine care e starea bisericii. Dar aici se discuta despre un fapt concret. Daca e dat pe fatza, nu inseamna ca il urasti pe om. Dar, nu are sens, teoriile si vorba multa fara rost se pare ca serveste aici, de multe ori in loc de argument.

 9. Daca pastorul NP si-a recunoscut public colaborarea atunci cand memoria i-a fost reimprospatata cu niste probe scrise de el si a fost pus deoparte 6 luni ca sa reflecteze si sa-si planga pacatul acceptand astfel fortat umilinta publica spre smerirea lui daca nu si-a adus aminte singur sau nu a avut curajul s-o faca,inseamna ca VC prin cartea lui i-a facut un bine ca sa poata merge in Cer cu pacatul iertat.Dar nu era mai biblic sa se respecte pasii biblici si sa i se aduca la cunostinta mai intai personal,eventual si in fata a doi martori si abia apoi sa-l spuna bisericii ca sa-l judece daca nu-si recunostea pacatul dar nicidecum societatii publice intr-o carte avand ca motivatie printre altele o noua sursa de bani?.Poate ca acum alti colaboratori ai vechiului regim se vor grabi mai de frica mai din constiinta sa-i urmeze exemplul pastorului NP fiind spre binele lor ca sa ajunga in Cer dar si ca sa propaseasca sa primeasca noi binecuvantari si putere ca sa fie mai eficienti in bisericile lor.Iata ca Dumnezeu poate transforma un rau,motivatia proasta a cartii lui VC intr-un bine.Ramane acum la alegerea pastorului VC daca se va pocaii si el de ceea ce altii au vazut negativ la el si poate ca nu si-a dat seama daca este deschis la corectie si conflictul de interese ar fi inchis normalizandu-se situatia in biserici din pricina acestui “scandal”.
  Concluzii:1)O carte poate fi scrisa bine dar cu o motivatie gresit egoista.
  2)O carte poate fi buna dar sa fie scrisa de un autor cu un caracter dubios
  3)O predica poate fi scrisa si spusa bine dar sa nu fie traita si sa nu atinga
  4)Un cantaret isi poate etala talentul dar daca nu are esenta divina nu misca inimile
  5)Oamenii se pot alege”ei intre ei”in functie de interese,simpatii dar nu se schimba nimic
  6)In tot ce facem trebuie sa fie iubire altfel inseamna ca Dumnezeu sursa iubirii nu este acolo si ne amagim singuri
  7)La timpuri noi este nevoie de oameni noi fara limita de varsta agreeati de Domnul care sa asculte de EL,sa faca ce le spune EL,sa se duca unde le spune EL,sa fie alesi de EL.
  8)Si Vanatorii de”colaboratori ai vechiului regim”si vanatii ar trebui sa priveasca in inima lor sa vada unde le este Iubirea
  9)Din postarile unora si altora mi-am dat seama care sunt”orbi si inselati” si care iubesc
  10)Din limbajul folosit de unii mi-am dat seama cat de”transformati” sunt iar pe altii nu pot sa-i numesc crestini.
  “Carcotasii defaimatori”care au “clonat”pe altii scriind in numele lor pe evz.ro nu cred ca sunt”de-ai Domnului”desi unii sunt “din mijlocul nostru”
  Administatorul blogului nu are nici o vina daca utilizatorii sunt cum sunt,nu trebuie sa fie nici “inchizitor”dar nici sa permita “virusarea”blogului cu informatii”cancerigene”scrise de”clone”in numele altora daca are posibilitatea s-o faca.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: