ANUNTURI

Romanii sunt chemati la rugaciune pe 28 noiembrie

Taranistii isi iau in serios doctrina crestin-democrata si propun instituirea unei Zile de Rugaciune pentru Romania.

Vrand sa-si manifeste mai pregnant caracterul crestin, prezent dealtfel si in denumirea formatiunii politicii, PNTCD vine cu ideea instituirii unei Zile de Rugaciune pentru Romania, care “ar putea mobiliza energiile responsabile din poporul nostru, pentru a ne solidariza cu totii in sprijinul dreptatii, cinstei si dragostei fata de aproapele nostru”, dupa cum se arata intr-o rezolutie a Consiliului National de Conducere al PNTCD, for prezidat de Gheorghe Ciuhandu, primarul Timisoarei.

Fara a avea o data fixa, ziua in care romanii sunt chemati sa faca apel la divinitate este fixata de taranisti in acest an pe 28 noiembrie. Data cu bataie mai lunga, atunci fiind programate in Basarabia alegeri, un scrutin pe care PNTCD il considera „extrem de important pentru destinul european al acestei bucati din trupul Romaniei”.

Cu un puternic caracter ecumenic – propunerea fiind trimisa tuturor mitropoliilor, eparhiilor, etc  – actiunea are si un aspect transpartinic, dorindu-se desfasurarea ei sub auspiciile tuturor partidelor politice si altor organizatii civice.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Rugati-va in aceasta zi si pentru romanii basarabeni din Republica Moldova, deoarece in aceasta zi vor avea loc alegerile parlamentare, care cred eu sunt foarte importante, voi, cei din Romania, ati avut doi presedinti in decurs de doua ore, insa la noi in decurs de aproape doi ani nu poate fi ales presedintele. Rugati-va ca Domnul sa puna in inima fiecarui cetatean sa mearga la urnele de vot, pentru ca oamenii deja nu mai au incredere in nimeni si sunt pasivi. Domnul sa se ingrijeasca de toate lucrurile asa cum stie El mai bine. Domnul sa binecuvinteze Ardealul, Moldova si Tara Romaneasca!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: