Seri de tineret

Seara pentru tineret! la Betania

In seara de 2 octombrie 2010, sambata, incepand cu orele 18:00, la Biserica BETANIA va fi o seara de evanghelizare pentru tineret! Va fi un program plin de muzica, cu marturii cum Dumnezeu a schimbat unele vieti si, bineinteles, un Cuvant din partea lui Dumnezeu.

Timpul de lauda si inchinare prin muzica va fi sustinut de tineri din mai multe biserici si din mai multe orase (majoritatea din Biserica Penticostala BETANIA Deva si Biserica Baptista SFANTA TREIME Deva), iar predica va fi tinuta de pastorul bisericii, LIVIU RAD.

Datoria noastra ca si Trup al lui Hristos este sa raspandim Evanghelia pretutindeni. Asa ca, daca ai rude, prieteni, colegi, care nu sunt mantuiti, adu-i in Casa Domnului in data de 2 octombrie. Poate fi seara in care ei se pocaiesc, iar tu poti juca un rol important la aceasta!

Poate chiar tu esti o persoana care nu a avut o intalnire reala cu Mantuitorul nostru, Isus Hristos! Hai la Casa Lui la aceasta seara de evanghelizare! Tu de ce ai vrea sa ratezi Cerul?

Ne rugam ca Dumnezeu sa deschida Cerul in Biserica BETANIA in seara de 2 octombrie! Cu totii sa experimentam prezenta Lui!

Domnul Isus sa va binecuvinteze!

OVIDIU RAD

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: