Predici Video

Cine mai poate vindeca Romania?

Partea  II (click aici)

Partea III

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

6 Comments

 1. Totusi Domnul asteapta sa Se milostiveasca de voi si Se va scula sa va dea indurare, caci Domnul este un Dumnezeu drept: ferice de toti cei ce nadajduiesc in El! (Isa.30:18)
  Mila si indurarea Domnului nostru scump Isus Hristos este cel care poate vindeca Romania si o mana de crestini pusi in slujba Domnului in fiecare oras sau sat al tarii noastre.Chemati orfanii, vaduvele , saraci si copii ai strazii ,handicapatii impreuna la o masa calda Dumninica si vorbiti-le de Isus deplasati-va la azile si orfelinate si spitale.Asa facea si Domnul Isus le-a dat paine si pesti si le vorbea din Evanghelie,vindeca si ajuta saraci.Marcu 6:36-43
  Degeaba vorbim in loje , daca nu facem fapte demne de pocainta noastra si ne gandim numai la burtile si casele noastre si mintim si furam si nu avem mila de cei saraci si bolnavi.Trebuie sa facem ceva cu Romania, voi care sunteti in slujba Domnului impreuna cu noi crestinii,sa fim solidari in orice nevoie si problema fiecare cu ce are, uni cu bani, alti cu mancare.Vazandu-ne Domnul nostru uniti si buni poate se v-a indura de noi si ne v-a da vindecare tarii noastre.
  Cine imbarbateaza pe altii sa se tina de imbarbatare. Cine da sa dea cu inima larga. Cine carmuieste sa carmuiasca cu ravna. Cine face milostenie s-o faca cu bucurie.(Rom.12:8) Amin(parerea mea)

 2. Domnul sa-l binecuvinteze pe fratele Pustan si sa-i dea putere sa stea la indemana domnului ca intotdeauna dealtfel. Omenirea are nevoie de asemenea predicatori,

 3. “Degeaba vorbim in loje , daca nu facem fapte demne de pocainta noastra si ne gandim numai la burtile si cas ele noastre si mintim si furam si nu avem mila de cei saraci si bolnavi.

  De unde stii tu ca “noi” cei care predicam Evanghelia din loja, mintim si furam,nu avem mila si ne pasa numai de burtile noastre?

  “voi care sunteti in slujba Domnului impreuna cu noi crestinii,…”

  Daca voi sunteti crestinii, atunci noi cine suntem? si daca nu suntem dintre crestini de ce te mai agiti?

 4. Domnul sa va binecuvanteze!
  Pt.Mihai…da ma agit si va spun tot ce ma doare de tara mea ,de orbirea spirituala si materiala ce ati a adus in tara si bisericile in starea de caldicea ,eu nu vorbesc de ce nu am vazut si auzit si daca oamenii se plang ca tara e bolnava ,inseamna ca asa e,oare cine a adus-o in starea aceasta ?
  Capii ,conducerea strica tara nu noi amaratii care n-avem nici o putere sau autoritate asupra conducerii, noi pocaitii( nu crestini cu numele) facem ce putem si cat ne sta in putinta dar voi cei mari si pusi in conduceri care aveti vile si masini de lux,ce faceti ca a ajuns asa tara noastra de rusine intre popoare ,cele mai multe prostituate ,hoti ,mafioti,ucigasi ,betivi si multe alte uraciuni care fac Romanii peste hotare,noroc ca mai sunt cateva genii care aduc onoare tarii ,faceti ceva cu cortorarii si romii din tara, voi clericii, capii bisericesti ,nu noi amarati sa vina in case sa ne omoare si sa fure? .
  Acesti doi frati Vladimir Pustan si Florin Ianovici umbla prin tara calauziti de Duhul Sfant sa readuca tara , cultele si religile la o intelegere reciproca si ca oamenii sa cunoasca adevarul ,sa o vindece cat de cat, dar voi capii conducerii bisericilor ,trebuie sa duceti mai departe ce ei zidesc, nu sa o stricati dupa plecarea lor,caci cei mari pusi in orase si sate sa conduca biserici stau in loje isi iau salarile si saraci va plang pe la porti,am vazut si auzit.Priviti cati oameni se aduna impreuna si vor sa asculte cuvantul si plang ca nimeni nu ii ajuta.Aici se vede clar ca voi cei care sunteti pastorii si popi locali nu sunteti interesati de asemenea actiuni.
  -De ce uni pot si alti nu?
  -Unde sunt pastorii de altadata care umblau din casa in casa sa vindece si sa ajute bolnavi si saracii?Voi stiti ca fiecare biserica trebuie sa aiba slujitori pentru toate nevoile crestinilor,vindecatori care cand isi pun mainile peste oameni cu credinta lor si sa vindece si Duhul Sfant sa coboare peste bolnavi,readuceti credinta de vindecare divina in adunari cu fapte ,sa fie invatatori,intrajutatori ai saracilor,consilieri in problemele crestinilor sa nu mearga in tribunalele statului,sunt femei care abia asteapta sa fie chemate sa faca o mancare calda pentru saraci,unde sunt viisteriile bisericilor pentru ajutorul celor
  saraci ,of, of ca nu mai exista mese de dragoste intre frati si saraci, iniativa din partea conducerii crestinilor pentru activitati de binefacere la nivel de orase sau sate decat foarte putini mai practica acest act de buna credinta ?
  Toate bisericile din trecut au fost construite cu vistierie ca sa inainteze lucrarea Domnului si intrajutorarea saracilor si bolnavilor si cu tot ce poate sa tina tara intr-o stare de clocot pentru Domnul.
  -Isus sedea jos in fata vistieriei Templului si Se uita cum arunca norodul bani in vistierie. —–Multi, care erau bogati, aruncau mult. (Marc.12:41)
  -Atunci Isus a chemat pe ucenicii Sai si le-a zis: “Adevarat va spun ca aceasta vaduva saraca a dat mai mult decat toti cei ce au aruncat in vistierie; (Marc.12:43)
  -Si Dumnezeu a randuit in Biserica, intai, apostoli; al doilea, proroci; al treilea, invatatori; apoi, pe cei ce au darul minunilor; apoi, pe cei ce au darul tamaduirilor, ajutorarilor, carmuirilor si vorbirii in felurite limbi. (1Cor.12:28)
  IN TARA MEA NU EXISTA RANDUIALA IN TOATE BISERICILE DE ACEEA E BOLNAVA .CACI JUDECATA VA INCEPE DE LA CASA DOMNULUI SI APOI LA CEILALTI.
  DOAMNE RIDICATI SLUJITORI ADEVARATI SI SINCERI SI CALAUZESTEI CU DUHULUI SFANT SA VINDECE TARA DE NECREDINTA SI ADU PACEA TA PESTE TARA MEA.,ORASUL MEU SI CASA MEA.AMIN

 5. Din pacate prea multi se lupta sa ajunga in lumina reflectoarelor.Dar putini umbla cu adevarat pe caile placute Domnului.iubind legile si poruncile Domnului in faptele pregatite de EL.
  De cand nu ai mai vizitat o vaduva?cand ai fost ultima data la un bolnav?
  Cand ai dat o bucata de paine celui flamad?Haideti sa punem in aplicare ce invatam sa fim crestini practicanti sa oferim un zambet o incurajare celui deznadajduit sa implinim scopul pe careDumnezeu il are cu noi.Madularele noastre sa fie madulare ale neprihanirii
  Sa aducem multa roada ca Tatal nostru sa fie proslavit.singurul regret pe care il vom avea cand va veni Domnul va fi ca nu am facut mai mult pentru IMPARATIA LUI DUMNEZEU.

 6. Nu vreau sa ma amestec in treburile pastorilor daca este bine sau nu sa “alerge”dupa functii.(a aspira este una si este biblic dar a alerga este alta…inseamna aranjamente) Vreau doar sa fac o comparatie cu ceea ce se intampla in viata normala intre un absolvent de facultate si cel de la teologie.In viata laica orice absolvent de facultate parcurge o ierarhie si o ia de jos in sus pana la limita superioara a ierarhiei in functie de domeniul in care s-a pregatit.dupa ce a acumulat o anume experienta pe langa intelepciunea necesara unei functii de conducere(In unele domenii la nivel superior se fac aranjamente influientate politic).In biserica ortodoxa(recunoscuta pentru organizare) se respecta pasii ierarhiei cel putin pana la numirea de preot(cantaret,diacon,preot)apoi mai apar probabil si”aranjamente de culise”insa intotdeauna au un preot mai cu experienta care sa-i indrume.In biserica penticostala(recunoscuta pentru dezorganizare mascata poate de ceea ce se vrea a fi autonomie) daca este o ierarhie (diacon,prezbiter,pastor) de ce in biserica pastorita de VC din Constanta nu se respecta si un absolvent ITP LR este “ales”direct prezbiter in paralel cu cel existent in ideea ca trebuie”ales”mai repede pastor?(unde este experienta,unde este intelepciunea formata din experienta?fara sa mai pun la socoteala celelalte conditii biblice atata timp cat varsta biologica necesara atingerii unei maturitati spirituale nu este luata in calcul)Judecati voi singuri ce este aceasta:”aspiratie” sau “alergare” si cine este “papusarul”din culise.In privinta” curajului asumarii raspunderii episcopatului”si a prezentarii unei”viziuni”a candidatilor,propus de VC seamana a slogan politic al guvernelor actuale,iata deci ca nu numai influienta comunista si-a pus amprenta asupra bisericii.Ce“viziune”ai tu pentru biserica atunci cand ai demonstrat ca nu ai fost eficient pe plan local si biserica a regresat.Asta e la voi reforma?”Scoala-te tu ca sa ma asez eu?” Scuzati-ma va rog nu vreau sa par un As cunoscator al bibliei vi-l rezerv voua teologilor dar din predicile voastre am inteles ca Dumnezeu cheama si alege niste oameni pentru slujire ori daca voi va impartiti in biserica in”grupuri rivale”si va alegeti “voi intre voi” unde mai este alegerea lui Dumnezeu!?Judecati(folosindu-va discernamantul, ratiunea, logica,in intelepciunea lui Dumnezeu) va rog fara partinire sau condamnare care este adevarul si care este”pacaleala”care ni se propune.Nu este scris ca:”pomul dupa roade se cunoaste?”(Sa-l scoatem putin pe VC din”tablou”scuzandu-l ca i-a trebuit timp sa se ocupe de aparitia acestei carti indiferent de motivatie si nu s-a prea ocupat de biserica din Constanta delegandu-i pe altii,diaconi,prezbiteri s-o faca din randul carora urmand sa apara noul pastor, “predestinat in culise”.Unde este eficienta,randamentul lor daca le-au plecat oameni din biserica si vechi si noi veniti pentru ca nu au stiut sa-i asimileze!?)

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: