MARTURII

Marturie – Pavel Valeria

Am stat si am cugetat la ultimele luni din viata mea si m-am minunat cat de placut si intelept a lucrat Dumnezeu. Au fost momente cand ma rugam staruitor ca Domnul sa ma izbaviasca si sa nu-mi ramana copiii orfani, dar la o vreme nu ma mai rugam ca Ieremia ci Il rugam pe Dumnezeu sa ma ia la El si scurteze agonia. Ca de obicei Dumnezeu mi-a raspuns in felul Lui. Adica nu mi-a raspuns dupa nebunia mea ci dupa intelepciunea Sa. Parca ar vrea sa-mi faca in „ciuda”. Ma rugasem sa-mi dea bani si avutie, in schimb Dumnezeu mi-a dat saracie sa pot sa dau cu inima larga cand avea sa fiu in indestulare. Apoi L-am rugat sa-mi dea copii cuminti si ascultatori iar El mi-a dat copii razvratiti sa cunosc starea de frustrare a Tatalui ceresc cand eu sunt razvratita. Imi propusem sa fac cariera cerandu-I ajutorul, dar El m-a coborat pe scara cea mai de jos ca sa ma poata apoi ridica la statutul la care nici nu visasem. Ma rugasem Lui Dumnezeu sa-mi dea un sot credincios, dar El a ingaduit sa am un sot prin care sa invat ce este smerenia, ce inseamna sa iubesc neconditionat si sa ma supun in dragoste.I-am cerut putere si mi-a dat slabiciune ca sa cunosc ca harul Sau in slabiciune imi este deajuns. I-am cerut sanatate ca sa pot lucra in via Lui, El mi-a dat un cancer ca sa vad ca nu starea trupului ma impidica sa lucru ci inima mea rea si necredincioasa. Si sa pot sa simt cu cei ce sufera si trec prin aceasta boala. Asa deci m-am rugat sa ma ia in slava considerand ca toate au luat sfarsit pentru mine, dar m-a ridicat in capul oaselor si mi-a dat de lucru in ogorul Lui. Ii multumesc si-L rog in continuare sa-mi mai faca in „ciuda” si sa-mi raspunda rugaciunilor mele cum voieste El si nu cum voiesc eu. Toata lauda fie a Domnului.

Marturie Pavel Valeria

citeste CLICK AICI si alte marturii a Pavel Valeriei

Cititor, ai si tu o marturie? astept sa o trimiti la adresa de email: crestintotal@yahoo.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

12 Comments

 1. Dumnezeu sa va binecuvanteze, sora Valeria. M-au miscat randurile pe care le-ati asternut mai sus… Nu pot decat sa spun si eu, ca si dumneavoastra: „Toata lauda fie a Domnului.”

 2. Dumnezeu sa va binecuvanteze!
  Dar va contrazic putin sora Valeria,sa nu va suparati pe mine,va rog frumos .:) Dumnezeu nu da cancer la nimeni si nu vrea moartea pacatosului, El este vindecator ,nu distrugator al trupului, dar sa stiti ca acolo unde este Dumnezeu, satan vine sa strice planul Lui dar Dumnezeu sta langa orice boala si asteapta ca credinta sa va fie de folos, sa invingeti boala si teama si daca nu o veti putea invinge ,sa nu va pierdeti credinta si dragostea in Dumnezeu .El poate totul dar credinta noastra este foarte mica, oricat am fi noi de mari El este cel mai mare .Dumnezeul meu nu da cancer la nimeni si nici o boala la nimeni, aceea este lucrarea celui rau,dar nu va speriati caci si moartea noastra este tot spre binele nostru indiferent de natura ei .Rom.14:8-9Caci daca traim pentru Domnul traim si daca murim pentru Domnul murim.Deci fie ca traim ,fie ca murim noi suntem ai Domnului.Amin (parerea mea)
  Daniel 2:20. Daniel a luat cuvantul si a zis: „Binecuvantat sa fie Numele lui Dumnezeu, din vesnicie in vesnicie! A Lui este intelepciunea si puterea.Amin

 3. Nu ma supar, sora Monica, dar va rog sa cititi carte lui Iov si o sa vedeti ca Dumnezeu ingaduie pe Satan sa incerce pe copii lui Dumnezeu prin suferinta. Nimic nu poate face Datan fara aprobarea lui Dumnezeu. Poate expresia nu afost tocmai potrivita, dar cine cunoaste Scriptura a inteles ce am vrut sa spun.
  Dumnezeu in adevar nu a pus cancerul in organismul meu, dar a ingaduit Satanei sa il puna sa poata spune apoi: Vezi asta-i copilul meu care ma slaveste si cand are cancer.
  Multe binecuvantari.

 4. Asa -i,Dumnezeu ne incearca credinta prin suferinta,dar El insusi nu face nici un rau copiilor Lui,doar ingaduie celui rau sa se atinga de trupurile noastre si Ap.Pavel a suferit in trup.
  Col.1:24. Ma bucur acum in suferintele mele pentru voi; si in trupul meu implinesc ce lipseste suferintelor lui Hristos, pentru trupul Lui, care este Biserica.
  Dumnezeu sa va intareasca si sa cresteti in harul Domnului,caci cine a patimit in trup a sfarsit cu pacatul .
  Sanatate si multe binecuvantari .

 5. Intr-o zi,un om ,a cerut lui Dumnezeu o floare si un fluture frumos.Dumnezeu ia ascultat rugaciunea si ia daruit un cactus tepos si o omida.Suparat ca Dumnezeu a raspuns exact pe dos rugaciunilor sale,omul nostru abandoneaza darurile si pleaca frustrat.Totusi,intr-o zi nu a putut sa nu se intrebe ce sa ales totusi de darurile sale.Se intoarse la locul unde le lasa-se si cind a ajuns acolo a gasit o frumoasa floare viu colorata in virful cactusului si cel mai frumos fluture pe care il vazuse vreodata.Dumnezeu raspunde intotdeauna ragaciunilor noastre insa El stie cel mai bine modul si timpul cum vrea sa ni le daruie.Sora sunteti o luptatore si un model pt noi toti.Domnul sa va binecuvinteze pt tot ce faceti,iar noua sa ne deschida ochii sa intelegem, voia lui,la timpul Lui.Dumnezeu stie cel mai bine situatia d-voastra si tot El va va rasplati pt dragostea pe care i-o purtati.

 6. Multumesc, sora Monica, dar trebuie sa va corectez: Cel care a suferit in
  trup, a sfarsit cu pacatul este Domnul Isus. Pe pamant nu este om fara pacate, nici unul macar.
  Poate am inteles eu gresit ce vreti sa spuneti dar am tinut sa intaresc ca sa nu se inteleaga alceva. Dumnezeul Pacii sa va dea pacea Lui si sa va sfinteasca pe deplin.

 7. Multumesc, frate Marin pentru cuvintele frumoase. Dumnezeu este Suveran iar noi tarana ar trebui sa-i fim recunoscatori pentru toate lucrurile, chiar daca ni se pare ca ne fac rau. Dumnezeu ne mustra si ne pedepseste pentru ca suntem niste fii preaiubiti. Ne da intotdeauna ce ne foloseste nu ce credem noi ca ne-ar folosi. Datoria noastra este sa primim cactusul si omida cu bucurie ca de la un Tata iubitor.

 8. Este mare har sa poti accepta voia lui Dumnezeu(si sa consideri ca este voia Lui) fara sa murmuri. Cred ca Dumnezeu inainte de a ne incerca ne si pregateste locul de scapare si nu ne lasa de izbeliste. Domnul sa te intareasac sora Vali.

 9. Multumesc, sora Naomi, fara ajutorul lui Dumnezeu nu am putea trece peste valurile care sunt gata sa ne inghita, dar Dumnezeu este aclo in mijlocul firtunii gata sa ne apuce de mana cand vine necredinta. Ce este minunat, este ca la urma cu dragoste o spune: „a biruit, copilul Meu a biruit!” Slava Domnului

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: