ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

America, Te iubesc!

Nouă ani s-au scurs pe calea vieţii de la tragicul eveniment de pe 11 septembrie 2001… Un eveniment în care o lume întreagă a fost martoră la căderea celor două turnuri care împodobeau gloria Americii. Praf şi cenuşă s-a ales de pe urma acelei catastrofe. Însă cea mai mare pierdere, nu au fost ruinele, fierul şi betonul care au clădit mândria unei ţări, ci miile de suflete care şi-au pierdut viaţa în acea zi. Au murit oameni care nu şi-au putut lua rămas bun de la cei dragi, oameni care nici nu s-au gândit că vor trăi clipe de groază, oameni nemântuiţi… Un pământ s-a oprit din mersul lui înmărmurit de teroarea ce cuprinse un întreg continent. Plânsete şi milioane de rugăciuni s-au ridicat către cer. Milioane de întrebări… toate îndreptate către un Dumnezeu care tăcea! Era oare Dumnezeu nepăsător la durerea din inima copiilor rămaşi orfani, la lacrimile mamelor care-şi pierduseră fii sau fiice, la jalea celor ce-au pierdut persoane iubite? În confuzia ce apăsa peste ţară, deasupra miilor de glasuri care cereau răspuns, peste toate s-a auzit vocea unui prooroc care striga: “Te iubesc cu o iubire veşnică”(Ieremeia 31:3). Câteva clipe te părăsisem, dar te voi primi înapoi cu mare dragoste. Într-o izbucnire de mânie, îmi ascunsesem o clipă Faţa de tine, dar Mă voi îndura de tine cu o dragoste veşnică, zice Domnul, Răscumpărătorul tău.”(Isaia 54:7,8) Da, America, Dumnezeu te iubeşte! Nu a dormit în ziua aceea, n-a stat nepăsător, ci El s-a făcut auzit în întreaga lume!
Data de 11 septembrie 2001 nu va fi uitată niciodată! În urma atentatelor din SUA s-au înregistrat 2.993 de victime, simpli civili ce proveneau din peste 90 de ţări. Şi astăzi numele lor sunt comemorate, însă nouă ni se aduce aminte că în ziua aceea Dumnezeu a strigat ceasul trezirii unei naţiuni întregi!

Editorial scris de Luta Anca© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Luta Anca, Te astept in fiecare Vineri

Crestin Total recomanda :

--

www.portileraiului.roKerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

 1. Intradevar, a fost o zi foarte tragica pentru intreaga omenire.
  Dar oare de ce ne aducem aminte doar de ce li se intampla americanilor?
  Cate “victime colaterale” mor nevinovate, rapuse de rachetele americane
  lansate spre orientul mijlociu, si cei care le lanseaza, nu lupta o lupta dreapta,
  cu arma in mana, ei stau la un panou de control, cu cafeaua intr-o mana
  si cu o mana pe butonul ucigas. Nici usuroi n-au mancat, nici gura nu le
  miroase, nu?
  Cam atata am avut de spus.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: