PrediciPredici audio

Vestimentatia Crestina

IOSIF TON – VESTIMENTATIA CRESTINA

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

  1. Sa nu se supere surorile foarte tinere ,nici eu nu sunt foarte in varsta dar,ceea ce doresc sa va spun e ca atunci cand suferi pentru un anume lucru il pretuiesti mai mult…..eu am suferit pentru baticul de pe cap:lucram ca si contabila undeva si mi-a fost smuls de pe cap cu tot cu par in perioada comunismului de chiar sora mea pentru ca devenisem,, sectanta”.eram ridiculizata la serviciu de sefii mei,de parinti…nu am renuntat la el si pana la urma nu mi-a mai zis nimeni nimic…..daca surorile noastre vin asa cum vin acum in biserica se gandesc ele oare cum vor veni fetele lor peste cativa ani? eu m-as gandi tare mult la asta…vad pe strada surori super elegante…pentru cine se imbraca pe strada?sau super elegante in biserica …….acolo unde vine vaduva si orfanul,si saracul ..si ele epateaza rin tinuta lor….si se uita cumva de sus la cele care nu le seamana……si nu mai poarta batice pe strada ca,cica striga unii dupa ele:uite pocaitele…..de cand le e rusine ca sunt recunoscute?saracele,varuind atat pe afara uita sa mai faca curatenie pe dinauntru…

  2. Dar as intreba de unde a venit baticul in biserica ? aratati-mi si mie va rog. Daca cititi cu atenie in 1 Cor 11 nu este scris nicaieri de batic. in versetul 15 din 1 Cor. clarifica tot, acoperitoarea ( invelitoarea) era parul dat de Dumnezeu femeii. Daca astazi ,ar trebui sa spele cineva picioarele Domnului cu lacrimile ei ,ma intreb cu ce le va sterge? cu baticul ? ca astazi parul scurt al femeilor nu le mai permite. Baticul este o mostenire de traditie introdusa in biserici , nicidecum Scriptura. Si podoaba unei femei (1 cor 11:15) este parul lung!

  3. Ce „destept” esti Stefan!!!!! Daca parul este invelitoarea capului, atunci voi barbatii va rugati cu capul acoperit, ceea ce este o necinstire a Capului Sau ( adica Hristos) citeste cu atentie cap 11 v 5-6….. si rasp la intrebarea din v 13. apropo in Biblia Ortodoxa ai traducerea mai concreta!!!!! Domnul sa ai mila de pocaitii pe nedrept numiti astfel unii!!!!

  4. Un mesaj f bun, ar fi bine sa il asculte cat mai multe persoane!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: