ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

De ce trebuie sa sufere crestinii atat de mult?

     Daca ne uitam putin in jurul nostru, vedem ca toti crestinii au probleme si greutati. Atat de multe familii se zbat in saracie, atat de multi bolnavi, oameni depresivi si plin de frati descurajati. In urma cu cateva zile, stand si meditand la viata mea si la problemele din viata mea, nu am putut sa nu–mi pun urmatoarea intrebare: Oare de ce crestinii trebuie sa sufere atat de mult? Parca tot mai mult suntem loviti, din toate partile si cei care ar trebui sa ne sustina cel mai mult, biserica si familia, pfffff parca ei ne ingroapa si mai tare. Parca nimic nu mai merita si suferinta noastra e cea mai mare. Dintr-o intreaga biserica, cred ca nu e nimeni care sa poata sustine ca ei nu au nici o problema. Poate doar acei care sunt trecatori prin biserica si diavolul de mult le-a amagit sufletele. Si din nou ne intrebam: Doamne, de ce trebuie sa suferim atat de mult? Un astfel de raspuns am cautat in Cartea Sfanta, Biblia, iar raspunsul nu a intirziat sa vina. In ioan 16:32-33 am gasit 2 versete care m-au lamurit pe deplin ,,Iată că vine ceasul, şi a şi venit, când veţi fi risipiţi fiecare la ale lui; şi pe Mine Mă veţi lăsa singur; dar nu sunt singur, căci Tatăl este cu Mine.
 V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.”

Am ramas uimit de aceste versete. Parca imi vorbeau atat de direct incat nu am putut sa nu realizez ca de fapt acesta e raspunsul Domnului la intrebarea mea. In lume veti avea necazuri, de ce? Sa putem fi risipiti si despartiti de Dumnezeu. Insa DESI ACESTA ESTE PLANUL CELUI RAU CU PRIVIRE LA NOI, Isus ne incurajeaza si ne spune ,,indrazniti, Eu am biruit lumea’’.
Pentru mine este sufficient, stiu ca totul este cu ingaduinta Tatalui, iar diavolul incearca sa ne risipeasca, dar stiu ca putem fii biruitori. Biruitori prin Hristos. Pot totul prin Hristos care ma intareste. Fratilor intariti-va, indrazniti si biruiti planul celui rau.

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Marin Somai© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Marin Somai, Te astept in fiecare Joi

SPONSORI CLICK

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro , www.portileraiului.ro

Related Articles

3 Comments

  1. Amin amin fratele meu Marin, Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru acest mesaj incurajator!!!

    DOMNUL ESTE DE PARTEA NOASTRA, NU TREBUIE SA NE TEMEM DE NICI UU RAU, CHIAR DACA MAREA IN CLOCOT AR VUII SI CHIAR DACA MUNTII S-AR CLATINA SI S-AR PRABUSI, DUMNEZEUL NOSTRU CARE ESTE VIU IN VECI DE VECI NU NE VA LASA DIN MANA SA, SLAVA LUI!!!!!

  2. As vrea sa-i incurajez pe toti aceea care trec prin incercari in aceasta vreme. Ganditi-va la David, el s-a dus inaintea lui Goliat cu o prastie, doar o prastie. De ce totusi a fost atat de increzator? In primul rand pentru ca avea credinta in Dumnezeu, apoi avea si experienta cu Dumnezeu. El stia ca Dumnezeu ii va da biruinta pentru ca o mai facuse. Cum zicea cineva: „David a zis: – este atat de mare Goliat ca este cu neputinta sa-l ratez!” Problemele noastre cu cat sunt mai mari cu atat ne apropiem mai mult de izbanda. Iar daca nu am trecut prin ele nu ne putem numi copii ai lui Dumnezeu!
    Domnul sa ne ajute sa ne bucuram si sa multumim si pentru incercari si pentru binecuvantari.
    Pace sfanta frate Marin, Domnul sa ne scoata biruitori, mai e nevoie de martiri, frate! Cum vom trece prin martiraj daca ne poticnim intr-un cancer sau alceva? Tot inaite cu Domnul!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: