Concerte

Cel mai mare festival de muzica crestina din Europa incepe maine

Xnoizz Flevo Festival are loc in centrul Olandei, la Apeldoorn si aduce impreuna cele mai bune trupe ale momentului dar si din cele mai putin cunoscute. Organizat in mijocul naturii, intr-un parc natural, evenimentul se defasoara in jurul unui lac, pe mai mult de 7 scene, adunand anual aproximativ 10.000 de oameni dornici sa asculte o multime de artisti si trupe crestine.

Timp de patru zile, participantii pot sa-si instaleze corturile intr-o zona special amenajata si, pe langa sesiunile muzicale, se pot implica intr-o multime de seminare, workshop-uri sau activati sportive organizate.

Desi pretul de participare in toate cele  patru zile este aproximativ 100 de euro (intrarea pe zi costa cam 45-50 euro), serviciile oferite sunt la cel mai inalt standard, incepand de la shop-urile multimedia, cafenele si fast-food-uri si pana la prezenta scenica a artistilor prin sunet si lumina

Festivalul incepe maine, 19 August si tine 4 zile, timp in care se poate asculta o muzica variata pe diferitele scene. Dintre protagonistii acestei editii se numara: Kutless, Leeland, Remedy Drive, Anberlin, House of Heroes, T-Bone, etc.

sursa: www.contrastmedia.ro

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: