ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Am eu vreo datorie fata de Dumnezeu?

Oke cred ca este necesar sa raspund la aceasta intrebare. Cred ca pe majoritatea ne framanta ce avem noi de facut pentru Dumnezeu, avem noi datorie pentru El? Eu cred ca avem nu neaparat datorie, dar din moment ce El a intrat in viata si inima ta, e imposibil sa stai si sa nu faci ceva ca sa Ii rasplatesti ceea ce a facut pentru tine!Stiu nu e usor sa raspunzi chemarii lui Dumnezeu, dar uneori inseamna sa faci lucruri pe care niciodata nu le-ai fi facut sau nu ai fi indraznit sa faci. Poate ca ceea ce ne impiedica de a sluji Domnului este teama da a fi ignorati, de a ne pierde prietenii, de a fi marginalizati. Dar nu trebuie sa pierdem din vedere ca Dumnezeu nu ne-a promis doar cerul senin, nici flori pe cale fara pelin, n-a promis soare fara de nori, nici bucurie fara nevoie, dar ne-a promis din puterea Sa, pe drum lumina ca ne va da, al Sau bogat Har in incercari si mangaiere in intristari. El nu a promis cai fara dureri, fara ispite,fara poveri, si nici n-a spus El ca vom avea cruci mai usoare decat a Sa. El n-a promis drum larg si usor, sa poti umbla fara ajutor. Si nici pe drum ca nu vor fi stanci ca n-ai sa treci ape adanci.[melodie din cartile vechi cred:d]. Cum zice si melodia ce am scris-o mai sus, cand ne-am decis sa Ii spunem :,, Da” l-am zis ca va fi pana la moarte, asadar nu ar trebui sa ne sperie nimic din a spune lumii despre El! In Ioan 16:33 spune asa: ,, Indrazniti! Eu am biruit lumea!” Isus ne îndeamna sa fim curajosi, sa îndraznim, aproape cu aceeasi insistenta cu care ne îndeamna sa credem. Curajul sfânt se grefeaza pe aceeasi realitate psihologica precum curajul natural, si totusi este infinit de departe de el, infinit deasupra lui. Curajul sfânt presupune credinta si este si el un efect al harului, ramânând totusi dependent de vointa noastra. Îndraznim, urmând îndemnul lui Isus, pentru ca avem credinta ca ceea ce riscam este nimic în comparatie cu ceea ce obtinem. Întotdeauna curajul sfânt se pune în slujba marturisirii adevarului. Cel care marturiseste pentru adevar stie si crede ca si îngerii Domnului vor marturisi pentru el în ziua mare a judecati. Fiti misionari acolo unde sunteti pusi, la locul de munca, la scoala, oriunde sunteti chiar si intr-un magazine, chiar oriunde. Nu fiti nepasatori, pentru ca s-ar putea ca si El sa fie napasator cu voi! ,, Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor,marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu Care este in ceruri Iar cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu Care este in ceruri.”(Matei 10:32,33). ,,cel ce se va rusina de mine si de cuvintele Mele,….si Fiul Omului Se va rusina de el cand va veni intru slava Tatalui Sau cu sfintii ingeri” (Marcu 8:38). Nimic nu este mai important in viata de aici ca marturisirea Domnului prin vorba si prin fapta.

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

--

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro   www.clcromania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro , www.portileraiului.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

 1. La aceasta intrebare eu cred caci fiecare dintre noi ar trebuie sa stam putin sa meditam ,daca Dumnezeu a facut totul pentru noi ,ne-a creeat niste fiinte atit de minunate ,a pus in noi cele mai valoroase comori ,a dat ceea ce a avut mai scump, pe fiul Sau sa moara pentru noi niste pacatosi ca noi cei pierduti sa avem viata si ce viata ,viata dupa moarte sa fim in inparatia Sa.
  Eu cred caci si noi avem datorie fata de Dumnezeu,sa-L cinstim ,sa-L glorificam,sa-I dam slava, sa-L marturisim si altora ceea ce El a facut in viata noastra , si ceea ce este mai inportant sa-I multumim in fiecare clipa atit pentru binecuvintari cat si pentru incercari,asa cum avem noi prtentii daca sadim un pom asteptam sa faca roade ,daca sadim o floare asteptam sa infloreasca,daca facem o afacere asteptam un profit ,noi asteptam
  multe in viata aceasta si asteptam ca Dumnezeu sa ne binecuvinteze in fiecare zi cu cea ce
  ce dorim noi.

  Iar acuma pun si eu aceasta intrebare oare noi nu avem nici o datorie fata de Dumnezeu?

 2. Daaa, iata care este datoria mea si a oricarui om fata de Dumnezeu!!!

  Eclesiastul 12:13  Să ascultăm, deci, încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.

  DOAMNE AJUTA-NE LA ACEASTA AMIN AMIN!!!

  Dumnezeu sa te bineucvinteze Claudia si sa te tina tare pe calea Sa!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: