ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

TI-E SETE?

Psalmi 42:1 – 2 „Cum doreste un cerb izvoarele de apa, asa Te doreste sufletul meu pe Tine, Dumnezeule! Sufletul meu înseteaza dupa Dumnezeu, dupa Dumnezeul cel viu; când ma voi duce si ma voi arata înaintea lui Dumnezeu?”
E vara, e fierbinte, soarele straluceste cu putre, nu-i asa ca ti-e sete tot timpul? Când stai, când alergi, când lucrezi, când te plimbi, simti ca ti se usuca gâtul din caza aerului fierbinte si ti-e sete. Daca fizic nu poti rezista fara apa, cum crezi ca poate rezista sufletul tau fara Apa Vietii?
Mergi la biserica din pura obisnuinta sau ti-e sete de Cuvânt? Ti-e sete de rugaciune sau te rogi pentru ca asa fac si cei din jurul tau? Cum crezi ca este sufletul tau atunci când nu îl lasi inundat de puterea Duhului Sfânt? Oare cât mai poate traii el fara Apa Vietii? Doar picurând cu pipeta Cuvântul si rugaciunea peste inima ta, nu va avea nici un efect în viata ta. Dumnezeu vrea sa traim o viata din belsug inundata de puterea Sa. Nu lasa sa se usuce sufletul în tine, du-l la ape de odihna atunci când e obosit, du-l la Apa Vietii atunci când simti ca sufletul moare de sete.
Psalmi 63:1 „Dumnezeule, Tu esti Dumnezeul meu, pe Tine Te caut! Îmi înseteaza sufletul dupa Tine, îmi tânjeste trupul dupa Tine, într-un pamânt sec, uscat si fara apa.”
Lumea si tot ce se gaseste în jurul tau nu fac decât sa sece inima ta. Nu lasa sa se întâmple lucrul acesta în viata ta. Cauta-L pe Dumnezeu si lasa-L sa stinga setea sufletului tau. Nu ti-a ajuns cât ai trait fara apa, când Izvorul tâsneste chiar din inima ta, daca tu îl vei lasa. Vrei sa fi un pom sadit lânga un izvor de apa si sa nu-ti mai fie sete niciodata? Atunci fereste-te de sfatul celor rai, nu te asseza pe scaunul celor batjocoritori si nu te opri pe calea pacatosilor. Izvorul tau de Apa Vie este Sfânt si nu poate tolera pacatul.
De ce tot bei din apele tulburi ale lumii? Crezi ca-ti vor potolii setea? Iata ce îi spune Isus femeii samarintece despre aceasta apa care potoleste setea sufletului: Ioan 4:13 – 14 Isus i-a raspuns: „Oricui bea din apa aceasta, îi va fi iarasi sete. Dar oricui va bea din apa pe care i-o voi da Eu, în veac nu-i va fi sete; ba înca apa pe care i-o voi da Eu, se va preface în el într-un izvor de apa, care va tâsni în viata vesnica.”
Ti-e sete? Bea din apa vietii fara bani si fara plata. Si cu cât îti va fi mai sete cu atât te vei adâncii în Cuvântul Domnului care este izvor nesecat de apa. DOAMNE AJUTA-NE! AMIN!

Trimite si altora linkul acestui articol:

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.clcromania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro , www.portileraiului.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

 1. PACEA DOMNULUI ISUS SA FIE CU TINE SURIOARA
  ESTE CEA MAI MINUNATA INVITATIE CARE AR PUTE-O FACE CINEVA,
  DUMNEZEUL PACI SI AL DRAGOSTEI SA INDUNDE TOATE SUFLETELE CARE VOR CITI ACEST COMENTARIU ,TOTII ACEEA CARE SUNT INSETATI SA VINA SI SA BEA DIN APA VIETII ,IN CUVINTUL DOMNULUI NE SPUNE CACI,, ISUS,ESTE APA VIEII,,
  DAR ORICUI VA BEA DIN APA ,PE CARE I-O VOI DA EU ,IN VEAC NU-I VA FI SETE;BA INCA APA, PE CARE I-O VOI DA EU SE VA PREFACE IN EL INTR-UN IZVOR DE APA,CARE VA TISNI IN VIATA VESNICA. SUNT CHIAR CUVINTELE DOMNULUI ISUS HRISTOS ,IOAN4;14
  TOT IN IOAN7;37 IN ZIUA DE PE URMA CARE ERA ZIUA CEA MARE A PRASNICULUI ISUS A STATUT IN PICIOARE ,SI A STRIGAT ;DACA INSETEAZA CINEVA ,SA VINA LA MINE, SI SA BEA ,38CINE CREDE IN MINE DIN INIMA LUI VOR CURGE RIURI DE APA VIE ,CUM ZICE SCRIPTURA.DOMNU NE CHEAMA PE TOTI SA VENIM LA EL SI SA BEM DIN APA VIETII SA NE SATURAM SUFLETUL CARE ESTE SI EL INSETAT NU ,NUMAI TRUPUL IN TIMPUL VERII.
  VINO LA APA VIETII,
  SLAB OSTENIT SI-NSETAT
  VINO, CA NU IN ZADAR VII
  POTI FI SI TU IERTAT

  VINO ACUM,NU AMINA
  VIATA DE VECI IN ISUS VEI AFLA
  EL ESTE APA VIETII
  VINO,NU INTIRZIA

  VINO LA DOMNUL DEGRABA
  PLIN DE CREDINTA SA FII
  ORICE PACAT EL ATI IARTA ,
  MILA SI HAR VEI PRIMI

  BEA DIN IZVORUL ACESTA,
  VEI FI DEPLIN INNOIT,
  VEZI, IZVORESTEVIATA;
  VINO, SI VEI FI FERICIT
  AMIN

  VINO ACUM, NU AMINA

 2. Slava Domnului!

  Un mesaj de incurajare si de imbarbatare pentru sulfetul care simte nevoia de Dumnezeu.

  Glorie Domnului Isus!

 3. Un izvor de fericire am in inima mereu / de cand L-am gasit pe Isus la Calvar
  Am o pace ca o mare/ Am iubire ca un fluviu/ In inima mea …..

 4. Dumnezeu sa va binecuvinteze surioarele mele si fratiorii mei care ati scris si ati citit acest articole!!! ESTE VREMEA SA CAUTAM PE DOMNUL, ESTE VREMEA SA NE ADAPAM SUFLETELE DIN APA VIETII MAI MULT CA ORICAND!!! ESTE VREMEA SA TRAIM LA MAXIM PENTRU DOMNUL ORICE CLIPA!!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: