ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Pentru ce ne-am pus nădejdea în Dumnezeu?

Aş vrea să ne punem această întrebare şi să medităm la un verset din cartea 1 Corinteni capitolul 15 : 19 Dacă numai pentru viaţa asta ne-am pus nădejdea în Dumnezeu suntem cei mai nenorociţi dintre toţi oamenii. Sunt mulţi care şi-au pus nădejdea în Dumnezeu numai pentru lucrurile din lumea asta, dar noi cei răscumpăraţi, creştini adevaraţi, ne-am pus nădejdea în Dumnezeu pentru viaţa de dincolo care este în Raiul lui Dumnezeu. Fraţilor haideţi să ne încredem în Dumnezeu cu adevărat şi să ne punem nădejde în El pentru viata veşnică şi să ne adunăm comori acolo în Raiul lui Dumnezeu căci acolo unde este comoara noastra acolo este şi inima noastra.
Cel mai important lucru pentru noi de acum este să ne sfinţim, căci fară sfinţire nu îl putem vedea pe Dumnezeu iar timpul este aproape trecut.
Dumnezeu să ne ajute să ne pregătim pentru Ziua măreaţă şi să facem cum spune Pavel în Evrei 12 :14 Urmăriţi pacea cu toţi şi sfinţirea, fără care nimeni nu va vedea pe Domnul.

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Margea  Florin© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florin, Te astept in fiecare Miercuri

--

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.clcromania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro www.hainecrestine.blogspot.com

--
-

Related Articles

4 Comments

  1. Pace sfanta frate Florin,iti dau dreptate ca eu cand am ales calea pocaintei Evrei 10:9-10 nu am vrut nimic in acesta viata cu toate ca pot sa cer Domnului si bunuri pamantesti,dar eu vreau sa ma sfintesc sa ajung in imparatie cu Isus.Si daca Domnul v-a voi e tot ce imi doresc mai mult si aceasta este nadejdea si credinta mea ca voi fi cu El in imparatie,caci tot ce este sub soare este desertaciune si ce e dincolo de soare este neprihanire si viata vesnica.Dumnezeu Tatal si Domnul nostru Isus Hristos sa ne ajute sa ajungem la desavarsirea tuturor sfintilor, pentru totdeauna prin apropierea si ascultare de Dumnezeu.
    Evrei7:25-26,10:14-23,35-39 sunt cateva vers.si binenteles pe fiecare pana unde va indeamna Duhul sa cititi.Dumnezeu sa ne ajute.

  2. Noi zicem: nu, nu ne-am pus nadejdea in lucrurile pamantesti, dar alergam de dimineata pana seara si uitam sa mai dam pe la Biblie. De rugat ne rugam dar asa pe fuga.
    Daca am masura timpul dat Domnului cu timpul folosit pentru noi cum ar fi?
    Vai, zic eu! Domnul sa ne dea intelepciune.

  3. Dupa atate scandaluri cate ai provocat mai ai curajul sa scrii?
    Esti tare „curajos”

  4. Pace sfinta frate Florin
    Este o intrbare bine venita ,,Pentru ce ne-am pus nadejdea in Dumnezeu,,
    Parerea mea este caci daca ne-am pus nadejdea in Dumnezeu numai pentu viata aceasta suntem cei mai nenorociti oameni, dar daca ne-am pus nadejdea in Dumnezeu
    pentru viata de dincolo de mormint suntem cei mai binecuvintati oameni
    Asadar oricat de greu near fi aici in viata aceasta de pe pamint,oricat am fi de batjocoriti
    sau oricat am suferi ,avem o nadejde caci dupa ce vom parasi acest pamint
    vom fi acolo unde nu mai este necaz ,unde nu mai sunt lacrimi ,acolo unde sa dus DOMNUL SI MINTUITORUL NOSTRU ISUS HRISTOS sa ne pregateasca loc.
    Dumnezeul Tatal,Fiul,si Duhul Sfint sa aiba grija de noi sa putem ajunge acolo.AMIN

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura