ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Ochi pentru ochi

Nu stiu pentru voi ce inseamna o privire, dar pentru mine orice privire spune multe. Nu de putine ori vedeam persoane care trageau cu ochiul spre mine gandind ca biata fata nu observa… normal ca observam! Cateodata zambeam fara sa ma pot abtine, radeam in sinea mea, sau, mai rau, ma enervam. Da, ma enerveaza privirile acelea insistente, de parca as fi la un interogatoriu corporal, in care trebuie sa stau si sa-nghit toate privirile curioase! Nici chiar asa! Indraznesc sa ma uit inapoi cu aceeasi privire, in scopul de a intimida persoana… si merge cu succes de cele mai multe ori! Cand se observa cercetati cu acelasi interes, imediat isi intorc privirea, de obicei, in jos si par sa uite micul atac de priviri! Exista asemenea schimburi de priviri si cu baietii. Stiti, mai sunt acei baieti sculptati de natura, frumosi si ademenitori, bineinteles, inzestrati cu tupeu, care stau si se uita pierduti la tine de parca au dreptul acesta de cand se nasc. Iar eu nu pot sa nu ii privesc inapoi, dar cand o fac, ii privesc in ochi, drept in ochi… asa imi dau seama ce vor! Si de obicei, nu gresesc! Daca sunt timizi, vor intoarce fata, daca sunt indrazneti continua… insa de multe ori acestia nu stiu sa comunice prin ochi, nu pot arata ceva special. Le citesc in priviri doar interesul, poate un “ce bine arata tipa”, “ce frumoasa e” etc… sau alte asemenea banalitati, dar nimic extraordinar! Totusi, am intalnit si baieti care spun multe in priviri, la ei cuvintele sunt inutile. Se exprima liber si fara teama ca cineva ii va auzi! Si sincer, sunt uimita cand vad ceva special in ochii lor, ceva care multora le lipseste, acea sclipire care vrajeste! Interesant modul lor de a comunica! Nu neg, chiar imi place schimbul de priviri cu anumite persoane care stiu sa se exprime astfel. Cand ochii ni se intalnesc, nu renunta usor, ci continua sa se uite in ochii mei. Nu se lasa intimidat si cand e sigur ca a transmis mesajul, se intoarce si-si vede de treaba! E probabil un joc care nu necesita multa pricepere, dar daca stii sa transmiti ceea ce simti printr-o singura privire, probabil vei ramane in amintirea persoanei caruia “i-ai vorbit” multa vreme… chiar pentru totdeauna!

Trimite si altora linkul acestui articol:

Editorial scris de Luta Anca© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Luta Anca, Te astept in fiecare Vineri

--

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.clcromania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro www.hainecrestine.blogspot.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

 1. Mi se pare banal, adica dc o persoana se considera pocait/a si se imbraca cu haine mulate, eu consider ca se imbraca asa ca vrea sa ataraga atentia. Dupa ce ai zis u se uita baietii la tn cam tot timpul, nu ti-ai pus intrebarea ce ii atrage la tn de se uita. Mergi u pe strada cum trebuie ca un copil al Domnului sau mergi ca oricare persona care se faleste cu trupul. Dumnezeu cand le-a facut haine lu Adam si Eva nu cred ca le-a facut sa stea mulate pe ei ca sa-si arate formele corpurilor si dimpotriva le-a facut ca sa nu se cunosca.
  Cerceteaza ce e rau la tn si nu mai zice ca nu-ti place cand se uita baietii la tn, eu cred ca se uita cu un motiv anume de ce oare se uita la tn si nu se uita la o persona imbracata decent ?
  Puneti un semn de intrebare pt tine insusi;)
  Sa stii ca nu te judec, sa ma ierte Domnul dc te judec.

  Sa stii ca nici eu nu st departe de tn, dar nu st surprins de judecata celorlalti si de privirile celor din jurul meu.
  Caci dc omul nu da satisfactie nu are cel din jurul lui ce sa spuna la adresa lui:)

 2. Nu ucideti cu pietre pe cel cazut in pacat si care este gasit vinovat ,iertati-l si corectati-l caci si pe noi Isus ne-a iertat si cine este fara vina sau pacat sa arunce primul cu piatra.Asa a zis Isus.Si daca nu te asculta departeaza-te de el sau ea sa nu te ispiteasca si pe tine.Noi trebuie sa ii corectam cu duhul blandeti iar daca nu asculta , atunci mustrai .1 Cor.13:4-7Cine zice ca iubeste pe Isus si il face pe fratele sau sora lui sa pacatuiasca cu privirea,vestimentatia la fete cu fuste scurte si decolteuri si va aratati formele trupului senzuale ,(si sunt pline bisericile de diavolite ca acestea cum sa nu pacatuiasca baietii?) au zambete trufase si foarte seducatoare ,daca se manie,au ochi trufasi,daca e invidioasa sau invidios,daca se bucura de rau,daca vor sa va duca in cercuri vicioase profitand de numele lui Isus ca sa va insele,va duc in cluburi ,la strand sau locuri publice sa va dezbracati indecent in costum de baie sau sa cochetati cu pacatul sa fie dusi in fata biserici si criticati si judecati de crestini si daca nu asculta datii afara ca isipta in orice colectiv e daunatoare ,parinti si pastori paziti-va copii si turma.Daca sunt 90 %crestini si 10% necrestini sar putea sa strice si din cele 90%si sa ajungeti doar 10% crestini, voi nu stiti ce putere are diavolul in adunare acolo vrea el sa strice copii Domnului, nu in lume care sunt ai lui!!!!!.Un (o)crestin(a) care se lauda ca iubeste pe Isus isi fereste fratele sau sora de ispite chiar si de o privire trufasa doar atunci se poate numi un crestin autentic.Nu va intovarasiti cu cei ce va duc la moarte vesnica sa faceti ce fac ei ,feriti-va de crestinii falsi si priviti tinta la Isus.1 Ioan 2:9-15.Nu iubiti lumea nici lucrurile din lume.Daca iubeste cineva lumea dragostea Tatalui nu este in El.Amin.
  NU VA JUCATI CU DUMNEZEU CA ESTE UNUL CARE SE MANIE PE CEI CARE ISI ZIC CRESTINI SI MINT SI ESTE UN FOC MISTUITOR.

 3. Matei 18:7 – 9  “Vai de lume, din pricina prilejurilor de păcătuire! Fiindcă nu se poate să nu vină prilejuri de păcătuire; dar vai de omul acela prin care vine prilejul de păcătuire!
  Acum, dacă mâna ta sau piciorul tău te face să cazi în păcat, taie-le şi leapădă-le de la tine. Este mai bine pentru tine să intri în viaţă şchiop sau ciung, decât să ai două mâni sau două picioare, şi să fii aruncat în focul veşnic.
  Şi dacă ochiul tău te face să cazi în păcat, scoate-l şi leapădă-l de la tine. Este mai bine pentru tine să intri în viaţă numai cu un ochi, decât să ai amândoi ochii, şi să fii aruncat în focul gheenei.

  CINE ARI OCHI SA IA SEAMA BINE LA ACESTE VERSETE…SI SA CEARA INTELEPCIUNE DE LA DOMNUL SA LE INTELEAGA ASA CUM EL VOIESTE….si putem discuta mult si bine pe aceasta tema si sa ne zidim unii pe altii in ADEVAR!!!!

 4. Am postat si eu acest atricol, desigur cu surse cu tot, sper ca nu este nici o problema.
  Iar despre articol, mi-se pare foarte bine punctat.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: