ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

De ce nu ne sunt ascultate rugaciunile?

Multa pace si binecuvantare dragii mei frati si surori in Domnul. De multe ori ne intrebam de ce nu ne sunt ascultate rugaciunile; si incercam sa dam vina ba pe unu ba pe altul si uneori chiar pe Dumnezeu, crezand ca este un Dumnezeu dur si de aceea suntem bolnavi si lipsiti pentru ca suntem pacatosi. Dar stiind ca avem un Dumnezeu plin de bunatate, dragoste si iertare si bazat pe cuvantul Lui Dumnezeu, eu cred  si va spun ca nu-i adevarat; uitati ce scrie in Psalmul 103 : 8 – 12. 8. Domnul este indurator si milostiv rabdator si bogat in bunatate. 9.El nu se cearta fara incetare, si nu tine mania pe vecie. 10.Nu ne face dupa pacatele noastre, nu ne pedepseste dupa faradelegile noastre. 11.Ci cat sunt de sus cerurile fata de pamant, atat de mare este bunatatea Lui fata de cei ce se tem de EL; 12.cat este de departe rasaritul de apus, atat de mult departeaza El faradelegile noastre de la noi.”

Avem un Dumnezeu atat de mare si plin de bunatate care ne spune ca ne asculta rugaciunile: Matei 21:22 “Tot ce veti cere cu CREDINTA, prin rugaciune, veti primi. “si mai mult de atat un Dumnezeu care nu intarzie in implinierea fagaduintelor; si totusi de multe ori nu primim tot ceea ce ne dorim DE CE OARE? iata trei raspunsuri:

1. Nu aveti pentru ca nu cereti. Iacov 4:2
2. Nu aveti pentru ca cereti rau cu gand sa risipiti in placerile voastre. Iacov 4:3
3. Nu aveti pentru ca va lipseste credinta. Matei 21:21

Dragii mei cred ca ar trebui sa meditam cu foarte mare atentie la aceste raspunsuri si versete gasite in Sfanta Scriptura, sa ne facem ordine in inima si gand si sa cautam sa nu mai dam vina pe nimeni, pentru ca primii vinovati suntem noi, atunci cand nu primim ceea ce ne dorim si nu ne sunt ascultate rugaciunile.

Dumnezeu TATAL nostru sa ne mareasca CREDINTA si sa ne ajute sa ne incredem in El toata viata noastra. AMIN!!!

--

Astept raspunsul vostru. FITI BINECUVANTATI si nu uitati ca Dumnezeu nu intarzie in implinirea fagaduintelor.

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Alin Ivasco© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Alin Ivasco, Te astept in fiecare Luni

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.clcromania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro www.hainecrestine.blogspot.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

 1. Multa pace frate Alin,Domnul sa te binecuvanteze ,cu viata vesnica.Imi place articolul este ca un semn de intrebare pentru mine,de ce? si am primit raspunsuri in decursul anilor mei, m-am rugat mult, am postit, am adus cereri Domnului meu Isus pa atunci si sfintilor, am vrut si sa ma calugaresc pentru pacatele ce le-am savarsit , dar avand copii de intretinut, nu se putea si am continuat sa ma rog si m-am pocait si daca v-as spune cate si ce mi-am dorit ?!!!!nici nu vreau sa imi amintesc, doar cateva cereri mi sau implinit .Am ajuns la concluzia ca Dumnezeu este un bun sortator al cererilor si rugaciunilor noastre, El este cel mai intelept discernator pentru viata mea si a tuturor oamenilor si spun sincer ca Ii multumesc ca nu mi-a implinit rugaciunile si cererile care ma dezavantajau si erau spre pieiirea mea,atat pe plan profesional cat si familial si ca nu mi-a ascultat toate rugaciunile mele, ca de multe ori ceream lucruri care nu erau dupa voia Lui,poate radeti dar asa a fost ,imi doream sa ajung o secretara si ma rugam ziua si seara si am ajuns o ingrijitoare de handicapat,imi doream prin rugaciune multe lucruri lumesti si am primit duhovnicesti,i-am cerut bani si m-a ajutat sa renunt la multe lucruri si vicii si am avut bani si din tot ce Ii cer, imi implineste ,dar numai cele necesare si de folos sa ma tina cat mai simpla si smerita nu cum vreu eu ,ci cum vrea El. Concluzia mea este ca; Dumnezeu e destept si stie de ce avem nevoie si cand avem nevoie ,El vrea sa ne smereasca, nu sa ne inalte ca sa ne mandrim sau sa risipim ,dau Slava Domnului ca nu imi asculta toate rugaciunile si sunt multumita de tot ce mi-a dat si in rugaciunile care le inalt pentru altii e tot asa ,El stie cine merita si pe cine sa salveze.Dumnezeu este suveran peste noi toti.M-am resemnat sa nu mai dau vina pe nimeni de ce mi se intampla si caut sa inteleg daca este sau nu este voia Domnului si gata, nimeni nu este vinovat de cea ce mi se intampla ,decat alegerea mea si acum aleg sa Il urmez pana in vesnicie si faca-se voia Domnului in toate lucrurile.
  ps.Uni au dorit sa fie vanzatori si au ajuns directori,cum e viata?!!!!De ce oare e asa?Domnul stie.(parerea mea)

 2. fi binecuvantata sora Monica.ai mare dreptate.In cererile noastre cand incheiem rugaciunea uitam sa spunem ca am cerut in NUMELE DOMNULUI ISUS si ce e mai important…,DOAMNE FACA-SE VOIA TA.
  Domnu sa ne ajute la aceasta pe toti AMIN!

 3. De ce nu ne sunt ascultate rugaciunile? buna intrebare fratioare Alin…si vreau sa-ti raspund cu o intrebare: NOI DE CATE ORI IL ASCULTAM PE DUMNEZEU ATUNCI CAND EL NE CERE??? De cate ori ni se cere sa iertam…dar noi nu iertam insa pretindem sa fim iertati si cerem asta in rugaciune Domnului!!! De cate ori cerem osanda asupra noastra cand rostim rugaciunea “Tatal nostru….si ne iarta noua pacatele noastre precum si noi iertam gresitilor nostrii….” Si ne mai miram ca Dumnezeu nu ne asculta???

  ESTE TIMPUL FRATI SI SURORI SA NE REVIZUIM COMPORTAMENTUL FATA DE DUMNEZEU SI FATA DE SEMENII NOSTRII…APOI SA VEDEM DACA NE SUNT ASCULTATE RUGACIUNILE SAU NU!!!!!

 4. Astazi studiind Cuvantul Domnului am mai gasit un verset foarte clar care ne spune de ce Dumnezeu nu ne asculta…

  Ioan 9:31  Ştim că Dumnezeu n-ascultă pe păcătoşi; ci, dacă este cineva temător de Dumnezeu şi face voia Lui, pe acela îl ascultă.

  TOT CE TREBUIE SA FACEM CA DOMNUL SA NE ASCULTE RUGACIUNILE SE GASESTE IN ACEST VERSET….Haideti sa-l implinim in viata noastra!!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: