PrediciPredici audio

Cum sa scapi de chinul asteptarii unei prietenii

NELU POPELEA – Cum sa scapi de chinul asteptarii unei prietenii

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

11 Comments

  1. era nevoie de un astfel de mesaj…sincer…God bless you all….

  2. Scuze dragă Emanuel, poate am greşit că ţi-am trimis comentariul direct cred că ar fi trebuit să-ţi scriu un email mai întâi, şi tu să decizi dacă îl postezi sau nu.
    Am crezut că este benefică o astfel de schiţă pe care am primit-o de la nelu Popelea chiar după prezentarea nesajului la Betania – Arad.
    Să ai o zi bună!

  3. Da…este un mesaj foarte bine venit in vremurile acestea pe care noi le traim!!! Doamne ajuta-ne sa fim tineri INTEGRII, care sa acceptam voia Ta si sa o implinim, oricat ne-ar costa!!! Poate ni se va frange inima, poate vom pierde sau vom castiga prietenii, dar sa nu ne chinuim trupul si sufletul cu lucruri pe care Dumnezeu le condamna!!!

    Doamne fa-ne tineri curati, tineri neprihaniti care sa umblam dupa lucrurile ceresti nu dupa pofta firii pamantesti!!! Ajuta-ne Doamne si da-ne putere in lupta cu cel rau!!! AMIN

  4. foarte frumos da eu nu vreau sa ma casatoresc vreau dor sa am o prietna si atat ca am doar 18 ani nu sunt de insurat

  5. Cum puteti spune „chin” unei astfel de perioade pretioase?
    Fara prieten, fara probleme:)
    In primul rand nici unde in Biblie nu scrie ca trebuie sa ai un prieten, sau ca cineva din Biblie s-a casatorit umbland cu baieti inainte. Prietenia intre baieti si fete este un imprumut din lume!
    Eu m-am hotarat sa las in mana Domnului casatoria, vreau ca El sa aleaga pentru mine si pana la casatorie sa raman curata! Fara nici un gand murdar. Cred ca daca esti singura cu un baiat se aprinde ceva in tine, un foc – sa fim sinceri ca asa e, si atunci e pacat! Noi nu avem voie sa aprindem pofta, cum fac neamurile. 1 tesaloniceni 4.
    sa cautam sa-L cunoastem mai mult pe Domnul, si asta e bucuria mea ca iL am pe El.
    Nu-mi lipseste nimic!

  6. AMIN Cristina!!!! Dumnezeu sa te binecuvinteze cu mult har si daruire!!! In sfarsit mi-e dat sa mai vad ca sunt tineri practici in lumea crestina de azi care cauta sa placa Domnului, nu lumii!!! Scopul unei prietenii este casatoria, si nu este ingaduit sa avem nu stiu cati prieteni ca sa avem de unde alege…ci Dumnezeu Il are pregatit pentru noi pe cel cu care ne vom trai intreaga viata!!!!

    Dumnezeu sa ne ajute sa-L cautam pe El mai presus de toate, si sa nu ne ingrijoram de nimic, caci EL a pregatit omul potrivit pentru noi, mai inainte ca noi sa fi existat!!!

    Fii plina de pace surioara mea!!!!!

  7. Da.. se vede ca fr Popelea a trecut prin perioada respectiva…. ar fii bine daca tinerii de astazi ar intelege ca la tinerete facem facturi si la batranete le platim…. fiti binecuvantati

  8. Isus a spus Nu toti pot primi cuvantul acesta ci numai aceia carora le e este dat.
    Fiindca sunt fameni care sau nascut asa din pantecele maici lor sunt fameni care au fost facuti fameni de oameni si sunt fameni care singuri sau facut fameni pentru Iparatia cerurilor…Cine poate sa primeasca lucrul acesta sa-l primeasca….apostolul pavel a sp ca barbatul sa nu se atinga de femeie dar din cauza curviei in care sa raspindit ar fi mai bine sa se insoare de cat sa arda..curvia a pus asa pata pe pamant in care iti este greu sa fii singur…gandeste dak nu te insori o gramada de suferinte ti le cruti…dak nu te insori poti sluji Domnului cu toata puterea..slujesti si cu trupul si cu Duhul…

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura