Reclame
ULTIMELE STIRI

Esti gata sa mori pentru credinta ta?


Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22063 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

11 comentarii la Esti gata sa mori pentru credinta ta?

 1. Lavynia Nancy // 22 iunie 2010 la 15:36 //

  Acest filmulet relateaza realitatea in care traim.Oricat de crestin si credincios ne-am crede,la un simplu test se descopera adevarul.Am vazut ca era scris ca era vorba de un pastor.Cred ca oricat de mult si-ar fi dorit sa fie credincios,in adancul sufletului nu credea ca poate fi salvat de la moarte printr-un fel sau altul.Credinta ne este testata zilnic,chiar daca nu suntem constienti de asta tot timpul.As putea zice ca sunt pregatita sa mor pentru credinta mea,dar nu sunt sigura daca toti care cred in Dumnezeu si se tin credinciosi ar fi pregatiti sa raspunda sincer la aceasta intrebare.De fapt doar Dumnezeu ne stie cat suntem de pregatiti sau nu.Au fost vremuri cand erau martiri pentru credinta lor in Dumnezeu,dar azi lumea s-a schimbat mult.Azi murim din cauza prostie,nu credintei.

 2. Sincer, nu stiu ce as face dar sigur nu m-as lepada de Domnul.
  Doamne ajuta-ne.

 3. Tabita // 22 iunie 2010 la 22:51 //

  Doamne tu stii cat putem sa ducem fiecare.Ajuta-ne ca si in aceste momente ,sa nu uitam ceea ce Tu ne-ai promis,sa nu uitam nici o clipa rasplata care ne asteapta daca vom iesi biruitori pana la capat.Da-ne putere,te rog!

 4. monica // 23 iunie 2010 la 10:11 //

  Asa e,oare cati crestini suntem gata sa putem spune ca Pavel.?!!!Fapt.Apost.21:13Atunci Pavel a raspuns:”Ce faceti de plangeti asa si-mi rupeti inima?Eu sunt gata nu numai sa fiu legat,dar chiar sa si mor in Ierusalim pentru Numele Domnului Isus.”Amin
  Doamne Dumnezeul meu, faca-se nu voia mea ,ci voia Ta.Amin

 5. oau asa nu mam asteptat in viata sunt multe incercari

 6. Monahului Sava, despre mucenicie
  (Scrisoarea a 279-a)

  Ai vrea să mergi în Rusia ca să te omoare şi pe tine călăii Creştinismului. Această dorinţă nu te părăseşte ziua, nici noaptea.
  Încredinţează-te voii lui Dumnezeu şi linişteşte-te. Dumnezeu a auzit dorinţa ta şi o va lua în socoteală.
  Dacă nu-ţi va trimite mucenicie în felul la care te gândeşti tu, ţi-o va trimite altfel- şi ţi-a trimis-o deja.
  Deja eşti chinuit prin împreună-pătimirea cu sfinţii mucenici creştini din Rusia. Pregăteşte-ţi inima şi pentru alte chinuri, ca totdeauna să poţi grăi precum Psalmistul:
  Gata este inima mea, Doamne, gata este inima mea!

  Despre Sfântul Episcop Ansgarie, numit “apostolul Nordului”, se povesteşte că din tinereţe voia să moară pentru Hristos şi chiar a avut şi o vedenie cerească în care i s-a făgăduit că va ajunge mucenic. Dar vremea a trecut, apostolul Nordului s-a ostenit şi chinuit neîncetat pentru răspândirea şi apărarea credinţei în Hristos în toată Europa de miazănoapte, dar aşteptata mucenicie nu a venit. În cele din urmă, Ansgarie a căzut la pat bolnav şi a simţit că este vremea să moară. Zăcând pe patul de moarte, s-a plâns aproape cu supărare diaconului său că Pronia n-a împlinit faţă de el făgăduinţa muceniciei- la care diaconul i-a răspuns cu înţelepciune că a fost deja mucenic întreaga sa viaţă şi că boala dinaintea morţii i se va socoti întru mucenicie- căci a zis el, nu este mucenic doar cel ce moare de moarte silnică, ci şi cel ce întreaga sa viaţă s-a chinuit pentru Hristos şi dreptatea Lui.

  Pace ţie şi bucurie de la Domnul.

 7. vaivod alina // 29 august 2010 la 23:36 //

  DOMNU SA NE DEA BIRUINTA SA FIMGATA SA MURIMPT EL CA SI EL A MURIT PT NOI EL A SUFERIT A FOST BATUT SI HULIT PT PACATELE NOASTRE NOI MERITAM SA NURIM PT EL DAR EL NA MERITAT EL A FOST SI VA RAMANE SFANT EL NA AVUT PACATE NOI AVEM EL A PURTAT PACATELE NOASTRE.DOMNU S NE IERTE CA SINTEM PACATOSI SI SA NE DEA PUTERE PT VREMURILE CARE VIN SA FIMGATA S NE DAM VIATA PT EL

 8. daca lai putea face pe dumnezeu sa sangereze lumea nar mai crede in el.
  dar fi sange in apa si vor venii rechinii.
  nu trebuie decat sa stai si sa privesti ,iar lumea te va devora.

 9. doom23 , poate ca un pic de respect pentru creatorul tau nu ar strica. Scrie Dumnezeu cu D mare. restul se mai admite

 10. D-zeu sa ne ajute, sa ne dea putere sa putem spune si noi k Pavel k suntem gata sa si murim pt Domnul..Doamne Mareste-ne credinta!Amin

 11. Eu, care nu am un pistol la tampla,spun ca da, sunt gata.Domnul sa aiba mila sa ne intareasca,daca va trebui sa platim cu sange pentru credinta noastra!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: