MARTURII

Marturia mea- Claudia Mihaiescu

Marturia mea – O experienta cu Dumnezeu care mi-a marcat timpul personal cu El
Vreau sa incep prin a va spune despre ce voi vorbi in acest articol. Voi asterne pe foaie, o experienta personala cu Dumnezeu, care mi-a marcat timpul personal cu El.
Am fost crescuta intr-un mediu crestin si am fost dusa de micuta la Biserica si la grupele de studiu dominical. La grupe tot auzeam rugaciunea e importanta, rugaciunea conteaza, ea iti stabileaza relatia cu El, te duce intr-o stare mai buna… Eram deja plictisita sa tot aud aceeasi chestie de nenumarate ori [acum sunt multumitoare ca am auzit-o de multe ori J] si mai ales spunandu-se puneti- L la incercare si veti vedea, El va lucra… Asadar in cele din urma prin clasa a 7 m-am decis sa Il pun si eu la incercare… eram undeva pe la sfarsitul clasei a 7, inceput de a 8. Am luat 2 saptamani deoparte si intr-una din ele aveam timpul meu cu Dumnezeu si ma rugam, iar in cea de a 2 saptamana nu m-am rugat plecam la scoala fara a ma ruga sau asa ceva si zilele alea erau printre cele mai groaznice zile din viata mea… Asa am ajuns sa vad ca daca Il pun pe Dumnezeu la incercare, voi vedea bunatatea Lui si voi vedea cum este la lucru in viata mea. Din acel moment au mai fost momente cand nu ma rugam fie ca uitam sau pur si simplu nu imi faceam timp, dar de fiecare data ma simteam singura si lipsita de aparare. Si dupa 3 ani am ajuns sa Il cunosc personal pe El si la varsta de 16 ani am facut Botezul Nou-Testamental si ma bucur de fiecare moment alaturi de El, cu mici scapari, dar cu dorinta de a-L urma toata viata mea si sa Ii fiu martora pana cand El va decide sa ma ia la El…
Asta s-a intamplat in viata mea si ma bucur pentru ca au fost persoane care s-au rugat pentru mine si au tinut cu ardoare sa vad cat e de importanta viata de rugaciune si astefel mi-am marcat propria- mi viata de rugaciune si sa vad ce lucruri minunate are El pentru mine si viata mea… Tot in mana Lui am fost pusa si cand a fost sa aleg liceul la care sa merg si am ajuns la Liceul Teologic Baptist din Timisoara si ma bucur ca m-am lasat condusa de El. Vreau sa va indemn pe fiecare sa Il puneti la incercare pe Dumnezeu si sa vedeti in ce mod minunat lucra El, cum nu va puteti imagina si nici eu nu am crezut ca asa de bine ma voi simti. Incercati sa vedeti cat de minunat poate lucra Domnul cu voi si cu viata voastra! Lasati- va modelati de El! Domnul sa ne ajute pe fiecare in parte!

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Claudia Mihaiescu® www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

SPONSORI CLICK

--

KERIGMA.ro : Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD .. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Life Romania Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate …mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim:Gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

Cosmetice online: Creme de plante&fructe , Ingrijire TEN, BRONZAT, Hair Styling … mai multe pe www.beautystores.ro

PARTENERI

www.clcromania.rowww.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.rowww.sufletsilumina.ro

Related Articles

8 Comments

 1. Imi place marturia d-voastra, fie ca ea sa trezeasca suflete. Domnul sa va binecuvinteze.
  Rugaciunea este o arma foarte puternica pt. crestini. Satan nu se teme de studiu biblic, de programe crestine …. dar ingheata cand intram in odaita!!! Deci sa ne rugam …

 2. “Si dupa 3 ani am ajuns sa Il cunosc personal pe El ”
  Cat de “personal”?

 3. Hristos nu a venit între oameni împărţind Biblii şi poruncind ca acestea să fie “respectate” în litera lor.
  Biblia este un document divino-uman prin excelenta!
  Biblia a fost scrisa de oamenii Sfinti ai lui Dumnezeu sub inspiratia Duhului Sfant .
  “Ca nu voi sunteti care vorbiti, ci Duhul Tatalui vostru este care graieste intru voi” (Matei 10, 20)
  Biblia nu a cazut din vazduh, si daca nu avem încredere în modalitatile prin care ni s-a dat, cum putem afirma ca avem o credinta bine întemeiata?
  Până la definitivarea canonului Sfintelor Scripturi, creştinii se ghidau după tradiţie şi cuvântul transmis.

  Duhul Sfânt a calauzit Biserica în Adevar, canonul fiind o parte a acestui Adevar.

 4. Pana în secolul 4 unele cartii din Noul Testament precum : Iacov,Evrei, Iuda, 2 Petru, 2 şi 3 Ioan, şi Apocalipsa erau încă larg dezbătute, fără decizia autoritară a unui sinod/conciliu bisericesc ulterior, noi ne-am îndoi chiar şi acum de autoritatea apostolică a cartilor amintite.
  Nu putem avea incredere cu privire la canonului Noului Testament fără călăuzirea divină printr-un organ vizibil cum este o Biserică infailibilă.
  “Biserica Dumnezeului celui viu, stâlp şi temelie a adevărului.”(1 Tim .3,15)

 5. “Biserica Dumnezeului celui viu, stâlp şi temelie a adevărului.”(1 Tim .3,15)
  Noi toti formam Biserica, in fiecare din noi lucreaza Viata si Adevarul care sunt in Hristos, deci fiecare din noi trebuie sa avem “calauzirea Divina” ; “si El a dat in Biserica pe unii apostoli; pe altii, proroci; pe altii, evanghelisti; pe altii, pastori si invatatori, pentru desavarsirea sfintilor, in vederea lucrarii de slujire, pentru zidirea trupului lui Hristos” nu a dat preoti si nici episcopi si nici pastori si nici prezbiteri.Nu ca acestia nu ar avea un rol important in Biserica dar nu au un rol exclusivist, nu detin numai ei insisi un monopol al cunoasterii si interpretarii Scripturilor.In trupul lui Hristos am primit Duhul lui Dumnezeu,care ne invata toate lucrurile…

 6. Surioara mea Claudia, Dumnezeu sa te binecuvinteze in tot ce faci si in viata de credinta sa iti fie calauza zi de zi!!!

  Imi place foarte mult versetul care zice: Maleahi 3:10  Aduceţi însă la casa vistieriei toate zeciuielile, ca să fie hrană în Casa Mea; puneţi-Mă astfel la încercare, zice Domnul oştirilor, şi veţi vedea dacă nu vă voi deschide zăgazurile cerurilor, şi dacă nu voi turna peste voi belşug de binecuvântare.

  Si eu am pus de multe ori pe Domnul la incercare si niciodata nu m-a dezamagit!!! Oamenii vin si pleaca din viata noastra, dar Dumnezeu ramane vesnic cu noi, si in noi SLAVA LUI!!!!

  Frati, surori care cititi aceste randuri, nu va lasati amagiti de lumea aceasta, nu traiti dupa poftele firii pamantesti, ci in totul si in toate Duhul Domnului sa va calauzeasca pe cale catre cer, AMIN!!!

 7. Domnu sa te binecuvinteze sora cu multa pace ,sanatatate si sa ai cit mai multe experiente cu Dumnezeu si sa ni-le poti inpartasi si noua .Este minunat cind ai astfel de marturii.

 8. hey la intrebarea :Cat de personal raspunsul e simplu: Am ajuns sa vad cum EEl lucra si chiar
  daca nu vrem sa credem, EL face minuni.Si am ajuns sa vorbesc cu El prin rugaciune si am studiat scriptura altfel.
  Si Flory incerc sa ma tin cat mai mult:x ….si e asa de minunat cum lucreaza si vezi ca te asculta si cand nu meriti:). Si am vazut ca ceea ce -am incredintat in mana Lui, e al meu si astazi!:)

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: