EDITORIALE

Vine ziua copilului

Vine ziua copilului atat de importanta pentru noi toti

Pe 1 Iunie se sarbatoreste ziua copilului,o zi din an  importanta atat pentru copii cat si pentru parinti. Uitam cateodata cu treburile casnice pe cap ca in viata noastra sunt persoane care merita multa atentie: ei sunt copiii, cel mai frumos dar de la Dumnezeu pe care il primim. Dragi parinti si toti aceia care cititi acest articol, va rog din suflet sa va ganditi ca in lume mai sunt si copii fara parinti, orfani, uitati de lume prin orfelinate. Rugati-va pentru ei si duceti-le un strop de bucurie si speranta in viata cu ocazia acestei zile dedicate lor. Ajuta-tii sa  zambeasca macar pentru o clipa. Nu e din vina lor ca s-au nascut si au fost abandonati. Si ei merita sa aiba o viata frumoasa. Ma gandesc cu bucurie cata dragoste are de impartit o actrita foarte cunoscuta din America: Angelina Jolie, care s-a dus si a adoptat copii din tari straine si le ofera acelor copii sansa s-ai creasca si sa se dezvolte normal intr-o familie care-I iubeste cu toate ca a fost criticata si judecata de unii, nu s-a lasat invinsa si are grija de ei ca si de copiii pe care ii are nascuti de ea. Astfel de cazuri ar trebui sa ne dea de gandit sa ajutam si noi cum putem, sunt multe cupluri care cheltuiesc o multime de bani pe tratamente pentru a putea avea un copilas, iar in ultima instanta adopta un copil. Un lucru minunat si drept de admirat. Rupeti-va din timpul pe care-l aveti si da-ti la o parte din ce aveti mai bun si dati copiilor saraci si abandonati o raza de soare si o bucurie c-au primit si ei ceva bun de mancare, haine de purtat, jucarii sau de ce nu chiar un acoperis deasupra capului si o familie care sa-I iubeasca. Ganditi-va ca Isus a chemat copiii la El si a vrut sa-I invete lucruri bune. Sa facem si noi la fel. Sa le intindem o masa si sa-I protejam. Sigur ca vom fi rasplatiti cand le vom vedea pe fata aparand un zambet si auzindu-I razand. Rasul unui copil e minunat iar Domnul ne va rasplati cum Imparatia Cerului.

Editorial scris de Lavinia pentru ® www.crestintotal.ro

SPONSORI CLICK

KERIGMA.ro : Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD .. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

--

Life Romania Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate …mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim:Gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

Related Articles

3 Comments

 1. Pace sora mea Lavinia!!! Dumnezeu sa te binecuvinteze pt acest articol!!!

  As vrea sa ne reamintim cateva versete care ne arata ca si noi toti suntem copii, dar nu firesti, ci copii ai lui Dumnezeu!!

  1 Ioan 3:1 Vedeţi ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Şi suntem. Lumea nu ne cunoaşte, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.

  Romani 8:17 Şi, dacă suntem copii, suntem şi moştenitori: moştenitori ai lui Dumnezeu, şi împreună moştenitori cu Hristos, dacă suferim cu adevărat împreună cu El, ca să fim şi proslăviţi împreună cu El.

  Ioan 1:12  Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu;

  DUMNEZEU SA NE AJUTE SA FIM CU ADEVARAT COPIII LUI AMIN AMIN AMIN!!!!

 2. Ar fi imposibil sa uit in ziua de 1 iunie, de orfani, in 1iunie 2002 m-a parasit tatal meu pamantesc. Este si aceasta o modalitate in care Dumnezeu ne sensibilizeaza si ne aduce de-aminte de cei care au nevoie de noi …. nu?

 3. Felicitari pentru acest articol. Sunt multi copii care cresc in casele de copii si care sunt nevoiti sa nu cunoasca dragostea unei familii. Dar sunt si multi copii care sunt nevoiti sa munceasca si sa se lase de scoala din cauza saraciei. Ar trebui sa incercam sa ii ajutam pe astfel de oameni in oricare zi din an, nu neaparat astazi.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: