ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Răspândeşte zâmbetul tău!

M-am trezit azi dimineaţă şi am fost enorm de fericită că am avut un pat în care să dorm. Am mers să mă spăl. Ce fericire că am avut apă care să-mi răcorească trupul! Am alergat repede în camera pe care o am, numai a mea, ce minunat! Acolo, am început să mă îmbrac. Ce mare binecuvântare!! Fericită, m-am urcat în maşină. Mai să plâng de fericire! Pe lângă onoarea de a avea propriile picioare, întregi şi sănătoase…mai am şi onoarea de a mă putea deplasa mai repede! Priveam pe stradă lumea tristă şi nu înţelegeam. De ce sunt aşa de înăspriţi? Ei nu văd ce văd şi eu? Ei nu văd că ziua aceasta e o binecuvântare pentru că o avem?
Am ajuns în mijlocul naturii. Acolo, cu picioarele goale am început să alerg prin iarba verde şi proaspătă. Ce minunat!!! Cerul era albastru, păsările cântau şi toată natura era trezită la viaţă. Soarele îşi arunca razele spre pământ şi îl învăluia în căldura lui plăcută. Alergam ca un copil de doi ani de la floare la floare ca să văd ce minunate sunt toate. Apoi m-am oprit brusc. Mi-am amintit cum cu o zi în urmă şi tu vedeam totul în negru. Mi-am amintit cum şi eu eam tristă. Mi-am amintit cum respiram de greu şi de dezamăgită. Şi…am realizat ceva…de ieri până azi nimic nu s-a schimbat în viaţa mea. Lucrurile pe care le aveam ieri, le am şi azi. Persoanele care sunt azi în viaţa mea, erau şi ieri. Dar…ce s-a schimbat? Perspectiva din care privesc!!!! Ieri priveam totul din pătrăţelul negru nedisimulat al dezamăgirii. Astăzi m-am mutat în cel roz. În cel în care am ajuns să privesc viaţa cu ochii unui muribund. Oare un om bolnav de cancer cât ar mai da pentru o nouă zi??
Am decis ceva: de acum, voi privi de pe fereastra optimismului! Şi ştiţi care e partea frumoasă? Că de pe acea fereastră, am să vă pot vedea şi pe voi. Şi nu oricum, ci radiind!!
Fiţi fericiţi! Nu lăsa ca oamenii să-şi amintească de tine ca de un om trist şi ursuz. Răspândeşte zâmbetul tău!

scris de Alina Ilioicapshunik.wordpress.com

Trimite si altora linkul acestui  articol:

SPONSORI CLICK

Complex turistic Puiu-Somesul Rece : Cabane,  terenuri de fotbal, baschet, tenis, tabere, drumetii ..
mai multe citeste pe www.complex-turistic-puiu.ro

KERIGMA.ro : Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD .. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Vacante pentru toti : Sejururi, Circuite, Croaziere, bilete de autocar si avion… mai multe pe www.vacantepentrutoti.ro

Life Romania Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate …mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim:Gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

Cosmetice online: Creme de plante&fructe , Ingrijire TEN, BRONZAT, Hair Styling … mai multe pe www.beautystores.ro

PARTENERI

www.clcromania.rowww.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.rowww.sufletsilumina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

6 Comments

  1. Sa poti incepe o noua zi slavind pe Dumnezeu si bucurandu-te de tot ce El iti da este o binecuvantare. Dar sa poti slavi pe Dumnezeu in ziua cand toate iti merg anapoda, cand in trupul tau ai cancer- metastaza-, cand nu ai ce pune pe masa la copii … este dovada puterii si trairii lui Isus in viata ta.
    Sa poti multumi si pentru incercare si pentru binecuvantare inseamna maturitate !!!

  2. Cine e fata din poza, cea care a scris, Alina Ilioi?

  3. Ma bucur ca o fata care nu-l cunoaste pe Hristos are totusi darul de la Dumnezeu sa vada o parte din binecuvantarile pe care El i le ofera 🙂 Imi place cum scrii… un mic sfat… Poti sa privesti viata cu un oarecare optimism dar daca nu vine din Hristos adevarata bucurie, daca nu vin din Hristos lucrurile pe care le dam si primim, toate sunt in zadar… Continua sa scrii, e dragut sa ai un astfel de dar, dar sa scrii pentru Dumnezeu… aici e un pic mai greu. 🙂 Fii binecuvantata Alina! 🙂

  4. Cami nu ştiu de unde ai venit cu presupunerile astea. Îl cunosc pe Hristos, îl urmez şi-L iubesc mai mult ca orice pe lumea asta. Darul de a scrie de la El îl am. Fii binecuvântată şi tu Cami!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: