Botezuri

Botez la Biserica Elim Bruxelles

În duminica aceasta – 16 mai 2010 –  serviciile divine vor începe la orele 09.00 !(10 ora Romaniei) Transmisie LIVE: click aici

VOM AVEA IAR PRAZNIC – SERBAM CEATA CELOR MÂNTUITI !

La vremea când ultimele petale ale primăverii părăsesc  în zumzet de albine crengile semeṭe ale pomilor ce se gătesc de rod, aici în capitala UE, copacul verde, care este Biserica lui Hristos rodeṣte din nou. Incă  de la începutul anului o ceată de 41 de tineri, formată din mers, din mersul ṣi închinarea ṣi trăirea noastra, a sutelor de români trăitori aici  –  evident,  pătrunṣi de sentimentul pocăinṭei  –  s-a desprins din valul lumii, din tumultul valurilor ei ṣi s-au hotărât să-L urmeze pe Domnul prin bine ṣi prin rău.

Harul  divin care i-a cuprins ṣi lucrarea Duhului care i-a insufleṭit  au fost factorii care au făcut ṣi fac mereu ca Biserica Domnului să rodească.
După rânduiala deja statornicită sufletele acestea, între care  unii foarte tineri, au urmat un curs de catechizare, în urma căruia  37 dintre ei vor încheia legământul credinṭei chiar în duminica aceasta, 19 mai 2010.

In imagine: o secventa de la botezul de acum un an. Fratele Dorin Albut, pastorul Bisericii vestind Evanghelia Mantuirii. Regula in adunarea noastra este aceeasi de mai multi ani: doua botezuri; unul primavara si unul toamna. Numarul celor botezati a fost intre 23 si 48.

Invitat special la aceasta sarbatoare este fratele păstor Simion Bumbar  din Sighetul Marmaṭiei  – România.

Mulṭimea credincioṣilor este aṣteptată să participe cu inima deschisă la acest praznic minunat,  dar mai ales, sunteṭi îndemnaṭi, iubiti fraṭi ṣi surori în Domnul, să ne rugăm împreună pentruca Domnul să  pecetluiască mântuirea lor.  Trăim vremea când  valurile ṣi furtunile  lovesc năpraznic, atât  în instituṭia sfântă, care este biserica, dar ṣi în luntrea fiecaruia dintre noi.

Provenienṭa lor este următoarea : 4 din confesiunea baptista,  4 crestini dupa Evanghelie, 12 ortodocṣi, iar restul au crescut în sânul adunărilor penticostale.  Mai ales acest   spectru larg din care provin ne cere sa-i înconjorăm cu iubire ṣi gingăsie.
Domnul să-i binecuvânteze pe ei ṣi pe toṭi cei care doriti să vă înmiresmaṭi cu Vestea bună a Mântuirii ce va fi propovăduită cu acest prilej .

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: