ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Cine suntem?

Cine suntem noi ca Stapanul Universului sa ne priveasca cu atata dragoste? Noi suntem ca o floare…azi e,maine nu mai e.Noi suntem ceea ce suntem pentru un anumit scop. Facem parte dintr-un plan complicat,dar suntem importanti acolo.

Ni se pare ciudat si ajungem sa nu ne stim scopul aici pe pamant:,,Cine suntem?Incotro ne indreptam?”. Ne confrutam cu aceasta intrebare si, uneori, tindem sa credem ca nu suntem cu un scop pe lumea asta. Trebuie sa ne acceptam asa cum suntem exact cum a vrut El, pentru ca ne-a modelat dupa cum a crezut ca trebuie.

Nu trebuie sa uiti ca atunci cand erai in incercare si plangeai, Dumnezeu era langa tine si plangea pentru tine,deoarece Il durea sa te vada asa. El de fiecare data incearca sa te incurajeze cand te vede descurajat,insa tu nu-L vezi si faci o greseala mare spunand ca El nu te vede si nu ii pasa de tine.Incet, incet tu esti modelat de adevaratul Stapan, doar daca esti gata sa renunti la marele tau EU. In suferinta,inima noastra este modelata tot mai mult pentru Gloria Lui si sa fim asemenea Lui.

Oare suntem noi asa de importanti ca cea mai stralucitoare stea,care ne lumineaza calea?Suntem atat de importanti incat Cel care ne-a iertat pacatele sa se uite cu atata dragoste la noi? Noi nu meritam tot ceea ce primim si nu avem dreptul de a cere oricand avem probleme,adica nu doar atunci sa vorbesti cu El, ci tot timpul,cu toate acestea Lui Ii pasa de noi,pentru ca ne iubeste mult si ne modeleaza zi dupa zi dupa cum vrea El sa fim,nu cum vrem noi.

Fara El suntem nimic,suntem ca un val intr-un ocean, un abur ce se arata un pic si apoi piere, o floare ce azi e….si  maine nu…

--

Articol scris de Claudia Mihaiescu, ®www.CrestinTotal.ro

Citeste (click aici) articole scrise de Claudia Mihaiescu.

In fiecare marti un nou articol de Claudia Mihaiescu

Publicitate

Complex turistic Puiu-Somesul Rece

ofera: Cabane,  terenuri de fotbal, baschet, tenis, tabere, drumetii ..
mai multe citeste pe www.complex-turistic-puiu.ro

KERIGMA.ro

Noutati: Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD
.. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Vacante pentru toti

ofera: Sejururi, Circuite, Croaziere, bilete de autocar si avion
… mai multe Servicii pe www.vacantepentrutoti.ro

Life Romania

Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate
mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim

la Vila elim gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

Pret de pret

ofera: adidasi, ochelari, pantaloni si multe altele haine la comanda. vezi mai m ulte pe www.pretdepret.com

Suflet si Lumina

este o fundatie care se ocupa cu acte cartitabile. citeste mai multe despre fundatia suflet si lumina

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

 1. Santem praful de pe cumpana, o scama in Univesul acesta, “o picatura de apa intr-o vadra”, un bob de nisip pe malul marii …. si totusi ne iubesti Dumnezeule!…… si dragostea TA ai aratat-o omenirii intregi prin jertfa Domnului Isus Christos.
  Spalati in Sange Sfant putem zice ca si Pavel:
  ” …. ca niste intristati, si totdeauna santem veseli; ca niste saraci dar totusi imbogatind pe multi; ca neavand nimic, si totusi stapanind tote lucrurile.”
  Ce am fost si ce am ajuns ?!
  Noi nu santem nimic – Dumnezeu e totul!
  SLAVA, LAUDA SI GLORIE II INALT STAPANULUI UNIVERSULUI INTREG !!!!

 2. suntem doar o rasuflare abur spulberat de soare ,simple adieri de vant si o mana de pamant,eu nimic Tu vesnicie eu sarac Tu bogatie noi suntem nimic dar dragostea lui Dumnezeu e mare ,sa ne intoarcem dar la El cu adevarat sa avem parte de raiul minunat Dumnezeu sa ne binecuvinteze

 3. Cine suntem ?Noi nu suntem nimic tot ceea ce suntem,suntem prin dragostea lui Dumnezeu,prin jerfa de la Golgota si prin puterea Duhului Sfint care ne calauzeste zi de zi si ne indreapta privirea spre Domnul si mintuitorul nostru ISUS CRISTOS care nea rascumparat di pacat si nea dat marea onoare sa fim cineva sa fim copiii de Dumnezeu rascuparati cu pretul vietii LUI. ,,Ma bucur in Domnul, si sufletul Meu este plin de veselie in Dumnezeul Meu;caci M a imbracat cu hainele mintuirii,M a acoperit cu mantaua izbavirii, ca pe un mire impodobit cu o cununa imparateasca,si ca o mireasa, inpodobita cu sculele ei. AMIN

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: