ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Factura sufletului

Imi placea intr-o vreme sa ma laud ca sunt un om simplu…doamne cat ma inselam. “Simplu”  nu e suficient in lumea zilelor noastre pentru ca Terra nu mai e demult de un albastru simplu, a capatat in timp nuante de verde, caprui si chiar diferite modele…depinde ce fel de lentile de contact porti. Pentru multi nici macar nu se mai invarte, e prinsa undeva de niste vase de sange si un nerv in capul nostru…am redus complexitatea coplesitoare a unui sistem terestru la un simplu organ…ochiul. Patetic. “Lumea mea e atata cat pot cuprinde cu ochii”…sa fim seriosi!

Pulsul civilizatiei pierde ritmul inimii si dorinta devine factorul decizional, nicidecum nevoia, si astfel am ajuns sa cumparam in prostie…chiar daca nu avem bani. Pe unii i-ar mira ca nu ne mai oprim din cumparaturi insa eu sunt total de-acord pentru ca, la urma urmei, dorinta e o notiune nelimitata.

Din punctul meu de vedere omul ar trebui sa doreasca un singur lucru: Vesnicia!  Partea buna e ca cineva a cumparat-o deja pentru mine si ghici cu ce a platit?… Cu sange!

Pe factura sufletului meu scrie “Platit de Isus Hristos”… pe a ta ce scrie?

sursa: flo3.wordpress.com

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Pe al meu scrie: ” Rascumparat…. Rascumparat prin Sange Sfant” Sant proprietatea Lui Dumnezeu si am pe inima pecetea Lui cea Sfanta. Nu incape nici o indoiala…. sant fica de imparat si as vrea sa strig sa auda o lume intreaga : ” Iubesc din toata inima pe Tatal Fiul si Duhul Sfant!!!! Amin Amin Aleluiaaaa!!!

  2. SLAVIT SA FIE DUMNEZEU PENTRU DRAGOSTEA CARE A AVUTO PENTRU MINE O PACATOASA CACI A DAT PE SINGURUL LUI FIU CA SA MOARA ,SA-SI VERSE SINGELE SI SA MA SPELE DE TOATE PACATELE MELE.A AVUT ATITA RABDARE SI MA ASTEPTAT ,MA CHEMAT LA EL SI MA FACUT COPILUL SAU.A SCRIS ,,IERTARI,,A PLATIT FACTURA SUFLETULUI MEU.GLORIE DOMNULUI,SLAVIT SI BINECUVINTAT SA FIE DE ACUM SI PINA-N VECI DE VECI AMIN

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: