ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Increderea in Dumnezeu

Din pacate in zilele noastre exista o foarte mare problema cand ne gandim la INCREDEREA IN DUMNEZEU. Am observat ca suntem falimentari la acest capitol, si totusi multumesc lui Dumnezeu ca nu ne lasa si ne mai si mustra atunci cand e nevoie. Gandindu-ma la faptul ca si  ucenicii au avut indoieli si nu le venea sa creada ca a inviat Domnu ISUS, stau si ma intreb ce s-ar fi intamplat daca Mantuitorul nostru nu li s-ar fi aratat. Probabil nu ar fi avut cine sa duca vestea invierii mai departe pana la marginile pamantului. Dar slava Domnului ca Domnul nostru este viu si azi putem sa ne incredem in El din toata inima noastra  si pentru ca Domnul imi da inspiratie cand stau in prezenta Lui as vrea sa va scriu o poezie care am primit-o de la Domnul atunci cand ma gandeam la acest subiect.

INCREDEREA E BUNA ATUNCI CAND ITI E GREU
DE NU TI-O PUI IN OAMENI CI DOAR IN DUMNEZEU.
INCREDE-TE IN DOMNUL LA BINE SI LA RAU
SI VEI VEDEA CA TOATE SUNT SPRE BINELE TAU.

VENITI FRATI SI SURORI VENITI SI DATI NAVALA
SA SPUNETI TUTUROR CUVANT DE-NCURAJARE
CACI MULTOR FRATI CREDINTA LE E FALIMENTARA
SI AU NEVOIE ASTAZI  DE IMBARBATARE.

SI-ACUM LA TATAL NOSTRU RUGA SA O INALTAM
CU MILA SA PRIMEASCA LA CEI RISIPITORI
TREZIRE SA ADUCA ATUNCI CAND NE RUGAM
IAR NOI CE-MBARBATAM SA NU PRIVIM N-APOI

ISUS CE-AI INVIAT, FI DOMNUL NOSTRU SFANT
NU VREM SA MERGEM SINGURI  PE-ACEST STRAIN PAMANT
AJUTA-NE SA MERGEM PE CALEA TA CEA STRAMTA
SI-N FIECARE ZI TU NE BINECUVANTA.

ARTICOL SCRIS DE  ALIN IVASCO, ®www.CrestinTotal.ro

Vezi (AICI CLICK) mai multe articole de ALIN IVASCO

In fiecare luni te astept pentru un nou articol scris de ALIN IVASCO

Publicitate

Complex turistic Puiu-Somesul Rece

ofera: Cabane,  terenuri de fotbal, baschet, tenis, tabere, drumetii ..
mai multe citeste pe www.complex-turistic-puiu.ro

KERIGMA.ro

Noutati: Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD
.. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Vacante pentru toti

ofera: Sejururi, Circuite, Croaziere, bilete de autocar si avion
… mai multe Servicii pe www.vacantepentrutoti.ro

Life Romania

Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate
mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim

la Vila elim gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

Pret de pret

ofera: adidasi, ochelari, pantaloni si multe altele haine la comanda. vezi mai m ulte pe www.pretdepret.com

Suflet si Lumina

este o fundatie care se ocupa cu acte cartitabile. citeste mai multe despre fundatia suflet si lumina

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

 1. Domnu si Mintuitorul nostru acela care este viu si sta la dreapta Tatalui sa ne intareasca si sa ne dea putere sa ne incredem in El ,in ori ce vreme atit in bucurii cit si in necaz . Cel ce sta sub ocrotirea Celui Prea Inalt,si se odidneste la umbra Celui Atotputernic ,zice despre Domnul; El este locul meu scapare ,si cetatuia mea,Dumnezeul meu in care ma incred .Domnu sa binecuvinteze pe toti acei ce se incred in El . Domnu sa te binecuvinteze ,,frate Alin ,, iti multumesc pentru aprecierea ce o ai fata de fiul meu Marin ,tot ceea ce este ,este prin meritul Domnului nostru Isus Cristos .A LUI SA FIE TOATA SLAVA ,CINSTEA ,GLORIA SI MARETIA DE ACUM SI PINA-N VECI DE VECI AMIN Harul Domnului ISUS CRISTOS sa fie cu voi cu toti AMIN

 2. multumesc buni flori pt raspuns la acest articol ,iar vis-a-vis de fratele meu Marin,jos palaria DOMNUL SA-I rasplateasca osteneala.De fiecarea data cand merge undeva ma suna sa merg cu el si vine dupa mine din arad in vladimirescu ca masina mea e stricata.E un exemplu pe care ar trebui sa-l i-a multi.
  FITI BINECUVANTATA DE DOMNUL ACOLO UNDE VA AFLATI.

 3. Multumesc Dumnezeului meu totdeauna ,cu privire la voi ,pentru harul lui Dumnezeu ,care v-a fost dat in Isus Cristos .Iubitiva unii pe altii cu o dragoste frateasca.In cinste ,fiecare dea intietate altuia .Deci ca unii care ,prin ascultarea de adevar ,v-ati curatit sufletele prin Duhul ,ca sa aveti o dragoste **de frati neprefacuta ,iubiti-va cu caldura unii pe altii ,din toata inima;fiinca *ati fost nascuti din nou nu dintr-o saminta, care poate putrezi, ci dintr-una care nu poateputrezi,prin **Cuvintul lui Dumnezeu care este viu si care ramine in veac.Mai *pe sus de toate ,sa aveti o dragoste ferbinte unii pentru altii ,caci **dragostea acopera o sumedenie de pacate .Duhul slavei ,Duhul lui Dumnezeu ,Sa se odihneasca peste voi .

 4. Fii binecuvantat fratele meu pt acest articol….

  Mda…greu ne este sa ne incredem in Dumnezeu!!! Preferam sa ne incredem in orice altceva…oameni, masini, telefoane, banci, societati de asigurare…dar mai putin in Dumnezeu…Oare de ce?? Ma intreb si eu adesea…de ce cand am o problema alerg la oameni prima data si apoi la Dumnezeu….Si mi-am dat un raspuns dureros dar adevarat…SUNTEM FOARTE FALIMENTARI LA CAPITOLUL CREDINTA IN DUMNEZEU!!! Si cand ma gandesc ca biblia ne cere sa avem credinta cat un graunde de mustar…dar nici pe aceea nu o avem din pacate…Daca am avea credinta cat un graunte de mustar…ne-am increde in Dumnezeu cu toata inima…OOOO DOAMNE AJUTA-NE SA TE CREDEM PE CUVANT IN ORICE VREME!!!! AMIN!!!

 5. Fratilor,increderea in Domnul este solutia tutureor problemelor noastre.Daca ne incredem pe deplin in El vom reusi in toate.Deci increderea este cheia succesului.

 6. … teoretic este usor sa te increzi in Domnul, dar pracric… cand Domnul te lasa sa -ti vada credinta, nu intodeauna esti biruitor din prima….. si daca nu ar fi Domnul de partea noastra ar fi vai de noi. El este acolo si ne ia pe Batul Lui Cel Puternic si ne trece greul ….si …. noi spunem : …..am biruit!!!.. ce viteji santem. Si eu am fost, dar numai o clipa m-a lasat si am strigat ca din gura gura gropii ce ma ameninta sa ma inghita. E minunat Dumnezeul nostru si doar Lui ii este indreptata toata lauda Slava Lui!!! Azi pot zice ca Domnul a fost de parte mea si m-am increzut in El si nu m-a dat de rusine. AMIN !!!ALELUIA !!!

 7. DACA NU INCREEAM IN DOMNU IN TOTALITATE NU O SA PRIMIM RASPUNS DE LA NIMIC,.FT frumos articol,domnu sa va binecuvateze pe voi

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: