Concursuriwww.crestintotal.ro

Concurs 1-25 Martie

Crestintotal organizeaza un concurs in perioada 1 martie – 25 martie. Trimite o poza facuta de tine cu  specific de primavara impreuna cu raspunsurile celor doua intrebari, la adresa de mail: crestintotal@yahoo.com cu subiectul pentru Concurs

 1. Numeste 2 CD-uri noi de pe: carti-duhovnicesti.ro
 2. Numeste 2 carti de pe: libraria.betania.ro
 • Este obligatoriu ca poza înscrisă în concurs să fie făcuta de cel ce se inscrie, sau ca persoana respectivă să apară în acea fotografie.
 • O persoană se poate înscrie în concurs cu maxim o poza
 • Pot participa si persoane aflate in afara Romaniei, dar premiile vor fi trimise castigatorilor doar in Romania.

PREMIL 1 Se acorda pentru cea mai votata poza

Premiul: Decor personalizat oferit de www.crestintotal.ro + 4 carti oferite de libraria.betania.ro (“ Prin ranile Lui”, “Vise naruite”, “Lupta spirituala”, “Verigheta sau piatra de poticnire”)

PREMIUL 2: Se acorda pentru a 2 cea mai votata poza

--

Premiul: CD Sunny “Leaga-ti inima de cer” + o carte “Ai fost creat pentru mai mult” oferite de carti-duhovnicesti.ro

PREMIUL 3: Se acorda pentru cea mai frumoasa poza desemnata de juriul format din 5 persoane

Premiul: 3 carti “ Biserica datatoare de viata”, “Strada ascunsa”, “Verigheta sau piatra de poticnire” oferite de libraria.betania.ro

Poti sa iti anunti prietenii sa te voteze, pentru ca primele 2 poze votate vor castiga, iar cel de-al treilea castigator va fi ales de juriu. Concursul se va desfasura in perioada 1-25 martie, iar pe 26 martie vor fi anuntati castigatorii pe http://www.crestintotal.ro.

Vezi CONCURENTI INSCRISI IN CONCURS SI CINE ARE CELE MAI MULTE VOTURI(CLICK)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

9 Comments

 1. Concurs crestin?
  oferiti la premii o carte a unui pastor homosexual?

  Chiar nu va interesati inainte de oamenii pe care ii promovati.

 2. Draga alexandru, cartea dateaza din 1998 pe cand inca Dumnezeu il folosea (nu ca acum nu o face). Pe langa asta cred ca pocaitii ca tine nu ar trebui sa se dea asa de rotunzi. Ce Biserica sunteti voi care nu sunteti in stare sa restaurati pe cel cazut. Ce biserica sunteti voi care nu sunteti in stare sa lasati 99 de oi pe islaz si sa mergeti dupa oaia pierduta?
  Al lui Cristos? …..Nici gand! Asa ca nici tu nu esti mai bun ca el!

 3. Imi pare rau, dar nu prea inteleg ce spune pe youtube…..m-ar fi interesat, pentru ca am si eu una dintre cartile lui iar vestea aceasta mi-a starnit repulsie…..nu stiam.
  Draga Tedd, nici vorba de restaurare…..Daca cineva se complace intr-un pacat sodomit si mai are si indrazneala sa “lucreze” pentru Domnul, inseamna ca persoana respectiva nici nu are de gand sa se pocaiasca! De ce ne-am murdari noi cu toate, sub pretextul ca trebuie sa-l ajutam sa se restaureze???

 4. Nimeni nu zice ca nu trebuie sa plateasca pentru ipocrizia lui. Insa omul asta in cele din urma a recunoscut ca e un ratat si cauta sa se pocaiasca si sa-si reprime pacatul. Daca nici in conditia asta nu poate fi vorba de restaurare, atunci permite-mi sa va zic ca nici noi nu suntem mai buni cu toata pocainta noastra ilustra!

  Uita-te la “curvarul” din Corint! Ala traia cu mama-sa si a fost dat afara din biserica.Corect!
  Insa dupa o perioada Pavel i-a indemnat pe sfintii din Corint sa-l reprimeasca inapoi si sa-l ierte. Ba chiar sa-l mangaie pentru a nu fi doborat de prea multa intristare. 2Cor 2!
  Acuma “sfintii” din Colorado l-au dat afara nu numa din Biserica, ci chiar din statul Colorado punandu-l sub restrictia ca sa nu mai intre in Colorado pt un timp nelimitat!
  Pune-ti problema daca cineva din familia ta ar fi gay!?L-ai arunca la gunoi?

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: