ANUNTURI

Ziua Naţională de Rugăciune la a VI-a ediţie.

Cea de-a VI-a ediţie a Zilei Naţionale de Rugăciune pentru România, va avea loc pe 28 februarie 2010. În această zi, toţi creştinii din România vor fi un singur duh în rugăciune, cerând de la Dumnezeu binecuvântarea poporului român din ţară şi de peste hotare.

Tema ediţiei 2010 este inspirată din Psalmul 33:10 “Ferice de poporul al cărui Dumnezeu este Domnul! Ferice de poporul pe care şi-L alege El de moştenire!”. Motivele de rugăciune pentru acest an, în mod special sunt situaţia spirituală şi economică a României.Organizatori şi partenerii media al evenimentului sunt: Bisericile Creştine Evanghelice din România, Centrul de Artă pentru Viaţă, Credo TV, Radio Filadelfia, Radio Vocea Evangheliei, Resurse Creştine.ro, Farul Creştin, Tânăr Creştin.ro, Ştiri Creştine.ro şi alţi parteneri media din străinătate.

Imaginaţi-vă o Românie aparte în care în cel puţin 1000 de biserici, de dimineaţă şi la lăsarea serii, credincioşii înalţă cu putere rugăciunea: Doamne, binecuvântează România! Fii şi tu un instrument prin care Dumnezeu va binecuvânta România. Vino să stăm împreună pe genunchi pentru România.

sursa: stiricrestine.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: