Conferinte

Conferinta Peniel „Transformari” – Targu Mures, 9-10 aprilie

In ciuda vestilor rele pe care le auzim in fiecare zi, asistam la o miscare de rugaciune in care este angrenata nu numai fratietatea din alte tari, ci si Biserica lui Cristos din Romania. Retelele de rugaciune, conferintele si intalnirile speciale de mijlocire in care sunt angrenati tot mai multi frati sunt premize incontestabile care pregatesc mult asteptata trezire din tara noastra.

Suntem bucurosi sa auzim ca in aceste miscari de rugaciune tinerii formeaza majoritatea. Acest fapt ne intareste speranta ca revitalizarea Bisericii va incepe cu tinerii, iar apoi va cuprinde intreaga Biserica. Rugaciunea este si ramane cheia trezirii!

Pentru a accentua pocainta autentica necesara oricarui om, Fundatia Peniel isi propune sa trateze acest subiect in cea de-a 14-a Conferinta Nationala de Tineret, la Targu Mures, pe 9-10 aprilie a.c. Pocainta autentica trebuie sa se vada printr-o transformare autentica!

Noutatea acestui eveniment va consta in faptul ca, pe langa sesiunile plenare obisnuite din Sala Sporturilor, in paralel, participantii la conferinta vor avea ocazia sa se alature bisericilor locale intr-un maraton de necurmata inchinare prin rugaciune, lauda, proclamare si citire a Evangheliei. Vrem ca, pe intreaga durata a conferintei, zi si noapte, tinerii sa aiba ocazia unei experiente unice, in care sa stea inaintea Domnului pana cand Acesta Isi va arata Fatza. Numai in agonie si asteptare a putut Iacov sa vada Fatza Domnului la Peniel (vezi Gen. 32)!

Ne rugam ca acest eveniment sa ajute la transformarea cat mai multor tineri dupa chipul lui Cristos. Prin urmare, daca aveti nevoie de o revigorare spirituala, de o schimbare supranaturala in anumite domenii, de un Mantuitor real care poate sa va dea o pocainta autentica si sa va pregateasca pentru intalnirea cu Sine, planificati sa fiti la Targu Mures pe 9-10 aprilie! Nu veti regreta!

Va rugam sa mijlociti impreuna cu noi pentru aceasta intalnire in fiecare zi si, in mod deosebit, in fiecare zi de 3 a lunilor care ne stau in fatza pana la conferinta!

Va multumim si va asteptam!

In curand vom afisa pe situl www.peniel.ro si alte detalii necesare. (Ne cerem scuze pentru nefunctionarea sitului pana acum. Inca lucram la remedierea lui.)

Cu drag,

Echipa Peniel

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Idea este buna dar mie nu imi place idea cu rugaciunea si daca cei caresunt acolo nu vd fata sau un semn de la D-zeu. Multi oameni zic ca il vad pe D-zeu cand se fac rugaciuni noapte dar din cauza oboseli incep sa apara iluziile atunci cei care cred in asemenea rugaciuni de ce mai este crestinismul asa de corupt am vazut multi oameni care s-au rugat toata noaptea si au zis ca au simtit ceva si dupaia au nenorocit oameni pe care alti s-au chinuit s-ai aduca pe calea ce buna unde este credinta acestor oamenii crestini pe exterior si necrestini pe interior. Multa bafta si cati mai multi sa se intoarca la D-zeu dar cu inima nu cu vorba.

  2. Pace! aceste conferinte mi se par o idee minunata si cred ca multi tineri in acel moment primesc o schimbare …cand il cunosti pe Dumneze e imposibil sa nu te schimbi! Marturisesc ca am fost anul trecut la o conferinta peniel si mi-a placut, a fost o experienta minunata…de ce???? a fost prima data cand am vazut o sala plina de tineri rugandu-se lui Dumnezeu…a fost minunat! Va felicit pentru aceasta lucrare si va multumesc! Domnul cu voi si fiti binecuvantati!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: