EDITORIALE

Rugaciunea

Ei bine,nu despre rugaciune credeam ca voi scrie sau voi spune ceva,dar dupa o conversatie cu un prieten,m-am gandit mai bine.

Saptamana trecuta am avut o experienta care m-a lasat wow. Treceam printr-o perioada mai grea si nu stiam cum sa ies si intr-o seara de marti, dupa ce-am ajuns de la tineret si-am mai facut cateceva am zis: ,,Hai azi sa stau mai mult in rugaciune decat deobicei” si seara aceea a fost solutia pentru bucuria pe care o am acum. M-am pus pe genunchi si dupa cateva minute de rugaciune (aprox 15) ceva din mine zicea: ,,Gata! Lasa te-ai rugat destul, nu mai trebuie”, dar am continuat si m-am simtit asa de bine, imi revenise toata energia pentru a merge inainte. Aceasta a fost o experienta de neuitat si care m-a facut sa realizez cat de importanta este rugaciunea fierbinte.

De mic copil am crescut intr-o biserica baptista si am fost invatata sa ma rog si ca rugaciunea este un mod sau o forma de convorbire cu Dumnezeu. Crescand, am inteles mai bine ca fara o conversatie cu Dumnezeu nu poti trai atat de linistit si cu gandul ca cineva te iubeste oricand si iti arata asta in fiecare zi si prin tot ce te inconjoara.

Stiu, poate vei zice: ,,Ok si ce imi zici marturia ta, poate nu ma intereseaza”, ei bine, e ceva de care sunt multumita si fericita si vreau sa va zic ca intotdeuna inainte de-a cauta ajutor la oameni, mai bine mergi la Dumnezeu, si vei vedea ca El iti va deschide usi noi. Rugaciunea este de pret ca multe lucruri. Ea este parte dintr-o inchinare adevarata, in duh si adevar.

Pentru a te ruga zilnic, trebuie sa iti faci un antrenament si sa te straduiesti sa faci aceasta, sa iti doresti asta , sa perseverezi si astfel iti vei forma un caracter si iti va fi foarte usor ca in fiecare zi sa ai un timp de vorbit doar cu El, sa lasi ce te inconjoara pentru El. Chiar daca te rogi 5 minute, acestea sunt cele mai importante minute din tot timpul, dar incearca sa fie mai lung si sa vorbesti cu Domnul tau si ai sa vezi ca totul ti se v-a parea usor. Dupa o anumita perioada de experimentare,vei vedea ca acest lucru minunat iti va schimba perspectiva despre viata si viitor.

--

As vrea sa inchei provocandu-va sa va faceti timp de pea cum de rugaciune si astfel veti vedea o reala schimbare in viata voastra. Domnul sa ne ajute pe fiecare in parte. Domnul sa va binecuvinteze pe fiecare cu ce are mai bun si crede ca e de cuviinta.

Articol scris de Claudia Mihaiescu, CrestinTotal
Citeste mai multe articole scrise de Claudia Mihaiescu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

  1. ,, As vrea sa inchei provocandu-va sa va faceti timp de pea cum de rugaciune si astfel veti vedea o reala schimbare in viata voastra. ”

    Desi de multe ori am auzit asta, sa nu uitam ca rugaciunea este arma crestinului si este mai puternica decat stim noi. Satan se teme de rugaciunea noastra ..

  2. rugaciunea si faptul ca ai smtit prin duhul Sfant ca Dumnezeu te asculta si nu vorbesti de unu singur te revitalizeaza spiritual si fizic chiar pentruca Dumnezeu Se Bucura sa ne si auda vorbind cuE l nu doar gandindune la El.

  3. daca rugaciunea te schimba atunci de este la pamant crestinismul si daca te rogi zilnic de ce ai probleme ca doar comunici cu D-zeu si ceri ajutorul, daca rugaciune este importanta de ce se inchid bisericii de ce vezi mari crestini corupti fara nesimtire asa e greu de inteles Biblia

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: