ANUNTURI

Emisiunea ‘Spirit si credinta’ cu Vladimir Pustan la TVR

Sambata, 9 ianuarie, de la ora 11, va invit sa vizionati pe TVR Cluj emisiunea ‘Spirit si credinta’ al carei invitat special este reverendul Vladimir Pustan. Tema editiei este ‘Crestinismul trait astazi’, iar filmarile au avut loc la Teatrul National din Cluj.
      ‘Lumea intreaga e o scena si toti oamenii sunt actori’, spunea marele dramaturg William Shakespeare. Cine suntem noi, crestinii? Ce rol avem in acest spatiu in care am fost asezati de Dumnezeu? Cum arata crestinismul trait astazi? Sunt intrebari care isi vor gasi raspunsul in cadrul emisiunii ‘Spirit si credinta’. 
O emisiunea realizata la TVR Cluj de Andreea Leonid. 

Eveniment anuntat de: Andreea Leonid  pentru CrestinTotal.ro 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

12 Comments

  1. Vladimir pustan sa se pocaiasca !!! sa mai stea acasa sa se pocaiasca ca preaa le strica in figuri VLADIMIR PUSTAN zici ca el ii petru ce tot il ridicati atata in slavi ,prea sa urcat mandria pe el.,,,,,,……….

  2. haha va doare adevarul………………………….pacatosilor…………..

  3. In iad se duc toti care nu au dreapta credinta care este ortodoxia.Vai de cei ce sau despartit de turma lui Hristos ca or sa planga.Vladimir Pustan spune numai si numai erezii si daca il ascultati va va duce la pierzare.Chiar nu va dati seama ca ataca dogmele adevarate ale bisericii?Nimic din ce spune el nu este adevarat.Poate ma credeti nebun dar si Hristos a fost numit nebun cand a marturisit credinta adevarata venita de la Tatal.Atacurile ce vin din partea sectarilor care sunt:penticostalii,baptistii,martorii lui iehova,s.a sunt foarte periculoase si strigatoare la cer.La sfarsitul veacurilor vor fi nimiciti toti care sau indepartat de Mantuitorul nostru Iisus Hristos.Anatema cu voi.

  4. Vladimir Pustan,este un copil a Lui Dumnezeu,cu frica de El,si spune din cuvantul Domnului numai si numai adevarul.Tot ceea ce spune este adevarat.Dumnezeu sa-l binecuvinteze si in fiecare zi sa-l intareasca,sa poata studia cuvantul si sa il poata vesti cu putere,cum a facut si pana acum.Dumnezeu sa fie binecuvantat pentru asemenea oameni,Frate Pustan,cu Dumnezeu inainte,Doamne ajuta,Doamne da izbanda.amin

  5. de ce unii cartiti impotriva fratelui Vladimir Pustan uitati-va la voi la viata voastra . Bucurati-va de acest har a Lui Dumnezeu de a putea asculta Cuvantul Sau prin acest frate luati ceea ce este bun din el, frate Vladimir Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste acestea Amin

  6. dragi frati ortodocsi care vorbiti cu usurinta, iadul o sa fie plin de credinciosi si enoriasi care de docmele bisericesti de traditie si de toti sfiintii si prea inaltii nu mai au vreme sa creada si sa_L cunoasca pe ISUS….intelege ca nu religiunea ta nu docmele tale te mantuiesc ci numai ISUS Hristos DOMNUL.Domnul sa va dea intelepciune si curaj ca sa experimentati adevarata credinta care consta in traire si slujire nu in docme si traditie moarta

  7. FRATE PUSTAN, O LUME-NTREAGA VA CUNOASTE DORESC DIN TOT SUFLETUL SA VA CUNOASCA SI D-ZEU. SA NU VA ABATETI DE LA CE SPUNETI.

  8. CAT PENTRU VOI FRATI ORTODOCSI NU ESTE VREME DE A LUPTA INTRE NOI COPIII TATALUI NOSTRU D-ZEU, HAIDETI MAI BINE SA NE UNIM FORTELE SI SA LUPTAM CONTRA SATANEI . NU VEDETI CA DE PE ZI PE ZI TOT MAI MULTE PACATE DE CARE AR TREBUI SA NE PREOCUPE MAI MULT DE CAT SA ARUNCAM CU PIETRE UNI IN ALTI. D-ZEU SA VA BINECUVINTEZE.

  9. CAT PENTRU VOI FRATI ORTODOCSI NU ESTE VREME DE A LUPTA INTRE NOI COPIII TATALUI NOSTRU D-ZEU, HAIDETI MAI BINE SA NE UNIM FORTELE SI SA LUPTAM CONTRA SATANEI . NU VEDETI CA DE PE ZI PE ZI TOT MAI MULTE PACATE DE CARE AR TREBUI SA NE PREOCUPE MAI MULT DE CAT SA ARUNCAM CU PIETRE UNI IN ALTI. D-ZEU SA VA BINECUVINTEZE.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: