EDITORIALE

OPREŞTE-TE DIN ALERGAREA TA!!!

 Psalmi 46:10 „Opriţi-vă, şi să ştiţi că Eu Sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ.”  Este timpul să ne oprim din alergarea noastră şi să ştim că EL este DUMNEZEU, singurul DUMNEZEU Adevărat care stăpâneşte peste toate lucrurile! Este foarte important să ne oprim din agonia acestor timpuri, din alergarea după lucruri pieritoare, şi să privim cu adevărat la lucrurile spirituale, la lucrurile de sus, să privim la Dumnezeu!!

          1 Corinteni 15:19 „Dacă numai pentru viaţa aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociţi dintre toţi oamenii!” Pentru cât timp ne-am pus nădejea în Domnul? Pentru o zi? Pentru o clipă? Nădăjduim că EL este cu noi doar când avem nevoie de EL? Doar când avem probleme Îl chemăm? Suntem cei mai nenorociţi dintre oameni dacă ne punem nădejdea în EL doar pentru viaţa aceasta trecătoare!!! Nădejea noastră trebuie să fie la viaţa viitoare, unde vom trăi veşnic cu EL. Aici toate trec, aici suntem trecători, aici suferim, aici întâmpinăm greutăţi, dar nu uitaţi ce ne spune Biblia cu privire la viaţa viitoare…Apocalipsa 21:4 „El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.”

 

 

          Aş dori ca atunci când trecem prin clipe grele să ne gândim la următorul verset… Romani 8:18 „Eu socotesc că suferinţele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături cu slava viitoare, care are să fie descoperită faţă de noi.” Să ne oprim din alergare, să privim la slava viitoare, să privim la Isus, căci e Singurul ce ne poate duce sus în slava pe care nici măcar nu o putem visa cu ochii aceştia de carne!!

--

          SĂ NE OPRIM, SĂ ŞTIM CĂ EL ESTE DOMNUL ŞI SE VA LĂSA GĂSIT DE NOI DACĂ ÎL  VOM CĂUTA DIN TOATĂ INIMA NOASTRĂ!! Domnul să vă binecuvinteze şi să vă umple inimile de prezenţa Sa, AMIN!!!

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

 1. Multumim pentru gandurile frumoase si dorim ca Dumnezeu sa te binecuvanteze cu un an nou plin de har, intelepciune si zile minunate in prezenta Sa binefacatoare!

 2. Sarbatori frumoase si linistite, care sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire!

 3. Amin amin Adelina!!! Domnul sa te tina tare pe calea Lui si fiecare secunda cand respiri, sa stii ca EL e in acea respiratie, si EL vrea sa fie respiratia ta, si nu te va parasi niciodata si nici nu te va lasa din mana Sa, daca iti faci timp pentru EL intotdeauna!!!
  Multa pace si EL sa domneasca vesnic in inima ta, AMIN!!!!

 4. Pentru a fi capabili sa privim catre lucrurile spirituale , lucrurile de sus, este foarte important sa reusim sa facem ceea ce a facut Isus: sa traim aici, jos, printre oameni, asa cum ne-a invatat …Ne-a lasat un model de viata , dupa care ravnim multi…dar nu toti reusim sa-l traim.
  Haideti sa privim la cel de langa noi: maturatorul de pe strada, cersetorul din gara, copilul din canale…sa nu mai invinuim sistemul, parintii sau societatea, ci sa avem puterea de a-i iubi pe acesti napastuiti, asa cum a facut-o EL…Nu e usor, asa-i? Dar e minunat cand reusesti acest lucru si mai ales cand vezi cum infloreste iubirea…Am scris si eu o poezie…cred ca se potriveste acestui articol minunat…
  Domnul sa te binecuvanteze pentru gandurile si indemnurile tale!

  Opreste, om grabit…

  Trec oamenii grabiti pe o strada murdara,
  Carand concentrati sacosele cu vin.
  Tigarile aprinse fumega in colturile guríi,
  Si se simte in aer zvarcolirea urii..
  Iar vorbele curg de pe buze ca-n gara
  Slobode si nude, fara perdea de in…

  Cad fulgii de zapada pe-obrazul arzand
  Si picurii de apa cu lacrimi infratite
  Formeaza siruri lungi de perle stralucind
  Ce curg spre nicaieri. Copilarie scurta.
  Ciuntita timpuriu de saracie, cearta,
  De iresponsabilitate ,de oarba rautate…

  Copilul priveste spre cerul ce pare
  Ca plange cu el , durerea spaland
  Si vagi amintiri de zambet bland
  Isi cauta locul in inima si-n gand.
  In aer pluteste o simpla-ntrebare
  “ De ce m-am nascut eu, oare?”

  Cuprins de frig, de foame si de frica,
  Rascoleste-n tomberoane,
  Chiar sacii grei ridica,
  Sperand ca va gasi bomboane,
  Sau paine, sau lapte intr.-o sticla…
  Nimic ! Doar dureroasa senzatie de foame…

  « De ce m-am nascut eu oare ? »
  Clipeste, strivind lacrimi amare,
  In timp ce trecatorii il privesc cu scarba,
  Negasindu-l vrednic nici macar de-o vorba…
  “M-ati intrebat de vreau sa umblu
  Prin lumea voastra stramba ?

  De ce eu nu am dreptul la copilarie ?
  Cand cad nu ma alina nimeni, nu sufla peste rana
  Soptind cu drag <>
  De ce eu sufar si nimeni nu o stie ?

  De afla cineva raspunsul, as vrea sa stiu,
  Sa nu mai simt durerea in sufletu-mi pustiu.
  Dorinta mea e mica : sa fiu privit cu drag,
  Sa merg la scoala, iar mama sa ma astepte-n prag.
  Sa am un caine mic, sa ma joc cu el
  Si daca e posibil, sa am si-un motanel… ‘’

  Fulgii albi si desi cad acoperind gunoaie,
  Copilul langa zid genunchii isi indoaie.
  Ii este frig, si foame…dar nu-i mai este frica:
  Ingerii trimisi de mama, pe brate il ridica.
  Stia ca se-mplineste o dorinta vie
  Plansa-n rugaciunea scrisa pe hartie…

  Langa zidul ud, murdar , mucegait,
  Un baietel in zdrente, ce pare adormit
  Zambeste tainic, cu buze vinetii,
  Jucand in hora inocent, cu toti ingerii.
  In pumnul strans, pe o hartie mototolita
  E scrisa rugaciunea… Dorinta-i e-mplinita…

  Trec oamenii grabiti pe o strada murdara,
  Carand concentrati sacosele cu vin.
  Tigari aprinse fumega in colturile guríi,
  Si se simte in aer zvarcolirea urii..
  Iar vorbele curg de pe buze ca-n gara
  Slobode si nude, fara perdea de in…
  Opreste, om grabit, din goana ta prin lume,
  Priveste-n jur si vezi, durerea n-are nume !
  Ea poate zace-n sant sau la volan modern
  Si-asteapta doar o sansa. E un adevar etern:
  Ca fiecare om are privilegiul ( doar sa vrea )
  Sa fie inger pazitor,anonim, cuiva….

 5. Amin amin surioara Dana…Domnul sa te binecuvinteze vesnic!!!! Minunata poezia…si cat adevar la fiecare cuvant rostit…suntem prea ocupati sa ii mai vedem pe cei care sufera…suntem prea orbiti de casele noastre imbelsugate, de confort si de bisericile noastre calde…ca sa ne mai oprim langa cei de pe strada….oooo cata nevoie este in lumea aceasta de SAMARITENI, asa ca in PILDA SAMARITEANULUI,…stau si ma intreb…eu personal de cate ori am trecut pe langa sarmani si nenorociti…si am intors capul…fiind ocupata cu gandurile mele, cu planurile mele…cu biserica mea…cu programul…cu job-ul cu scoala….si acum simt ca Dumnezeu imi spune OPRESTE-TE!!!!
  Sa ma opresc?? Da….ooo daaa…sa ma opresc sa privesc la cei ce nu au pe nimeni…si asteapta cu caldura sa fie apreciati de noi…doar pentru simplul fapt ca s-au nascut!!! Imi fulgera acum in minte urmatorul pasaj din Biblie…pe care de atatea ori l-am citit…dar am ramas doar cu cititul…

  Matei 25:34  Atunci Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: „Veniţi binecuvântaţii Tatălui Meu de moşteniţi Împărăţia, care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii.
  35  Căci am fost flămând, şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete, şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin, şi M-aţi primit;
  36  am fost gol, şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav, şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă, şi aţi venit pe la Mine.”
  37  Atunci cei neprihăniţi Îi vor răspunde: „Doamne, când Te-am văzut noi flămând, şi Ţi-am dat să mănânci? Sau fiindu-Ţi sete, şi Ţi-am dat de ai băut?
  38  Când Te-am văzut noi străin, şi Te-am primit? Sau gol, şi Te-am îmbrăcat?
  39  Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă, şi am venit pe la Tine?”
  40  Drept răspuns, Împăratul le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie mi le-aţi făcut.”
  41  Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui!
  42  Căci am fost flămând, şi nu Mi-aţi dat să mănânc; Mi-a fost sete, şi nu Mi-aţi dat să beau;
  43  am fost străin, şi nu M-aţi primit; am fost gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi în temniţă, şi n-aţi venit pela Mine.”
  44  Atunci Îi vor răspunde şi ei: „Doamne, când Te-am văzut noi flămând sau fiindu-Ţi sete sau străin sau gol sau bolnav sau în temniţă, şi nu Ţi-am slujit?”
  45  Şi El, drept răspuns, le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori n-aţi făcut aceste lucruri unuia dintr-aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie nu Mi le-aţi făcut.”
  46  Şi aceştia vor merge în pedeapsa veşnică, iar cei neprihăniţi vor merge în viaţa veşnică.”

  DOAMNE, DESCHIDE-NE OCHII, DESCHIDE-NE INIMA PENTRU CEI DIN JURUL NOSTRU, SA NU MAI TRECEM NEPASATORI PE LANGA EI, PENTRU CA TU DOAMNE PE TOTI LA FEL NE IUBESTI!!!!

  Faptul ca avem o casa, o masina, haine mai bune, nu ne face mai frumosi in ochii Domnului…EL in dragostea Sa nemarginita ne-a cuprins pe toti si EL ne iubeste neconditionat…nu tine cont de limba, religie, culoare pielii….EL PUR SI SIMPLU NE IUBESTE….SLAVA LUI!!!

  Te pup surioara Dana, si Domnul sa te binecuvinteze (astept sa ne auzim si pe mess…)

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: