EDITORIALE

PE CALEA MÂNTUIRII

Ieremia 4:14 „Curăţeşte-ţi inima de rău, Ierusalime, ca să fii mântuit! Până când vei păstra gânduri nelegiuite în inima ta?” Mântuirea, este darul lui Dumnezeu pentru omenire. Este şansa de a trăi viaţa cu El pentru totdeauna. Dar pentru a trăi cu El veşnic, trebuie să ai inima curată, trebuie să ai viaţa curată şi trebuie să trăieşti doar pentru El.

          Filipeni 1:6 „Sunt încredinţat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos.” Domnul a înceout o lucrare cu noi, a început să ne modeleze, să ne pregătească pentru veşnicii. Depinde de noi dacă ne lăsăm modelaţi de El de bună voi, sau va trebui ca Domnul să ia nuiaua la noi ca să ne îndrepte! Suntem puşi de-o parte pentru El şi orice vom face noi, planul Lui va fii dus la îndeplinire întotdeauna !

          Iată ce promisiune minunată ne face Domnul: Isaia 45:17 “Dar Israel va fi mântuit de Domnul, cu o mântuire veşnică. Voi nu veţi fi nici ruşinaţi, nici înfruntaţi, în veci”. Cine ne dă mântuirea? Preotul? Păstorul? Omul? NU!! Singurul care ne poate da mântuirea este Isus, Domnul nostru, salăvit să-I fie Numele!!!

          De ce vrea Dumnezeu să ne dea mântuirea? Efeseni 1:13-14 „Suntem pecetluiţi cu Duhul promisiunii, care este garanţia că suntem răscumpăraţi şi suntem proprietatea lui Dumnezeu. Îi aparţinem”. Pentru că ne-a răscumpărat cu Sfânt Sângele Lui, care este garanţie răscumpărării noastre! Pentru că păcatele noastre au fost spălate pe Golgota şi Îi aparţinem Lui! Noi nu suntem ai noştrii, suntem ai Domnului, o seminţie aleasă cu care El va sta la masă. Ce mare binecuvântare pentru noi din partea lui Dumnezeu!!

          Aş vrea să închei cu un verset drag mie…Isaia 12:2 „Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere, şi nu mă voi teme de nimic; căci Domnul Dumnezeu este tăria mea şi pricina laudelor mele, şi El m-a mântuit.” El m-a mântuit, slavă Lui. Noi nu avem nici un merit în Faţa Lui, dar Domnul este izbăvirea noastră, tăria noastră şi dacă Îi cerem putere, EL ne-o va da să luptăm cu păcatul şi să ne păstrăm curată haina mântuirii cu care El ne-a îmbrăcat!! Domnul să ne ajute să gustăm din bucuria mântuirii Lui şi să fim o veşnicie cu El, AMIN!!!

de Florina Patru

Pentru mai multe articole scrise de Florina Patru CLICK AICI va astept in fiecare sambata pentru alt articol nou.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Amin, amin Robbert!!! Domnul sa fie pe veci binecuvantarea noastra si adevarata fericire!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: