Uncategorized

Azi a incetat din viata Evanghelistul Walter Kronberg

 WalterKronberg A incetat din viata Evanghelistul Walter Kronberg azi dimineata la Suceava, in urma unui atac de cord! Condoleante familiei! Sa ne rugam pentru familia indoliata!

 Evanghelistul Walter Kronberg a avut ieri 15 Septembrie 2009 o ultimă seară de evanghelizare în cadrul bisericii Sfântu Andrei, Suceava. După interviul de la Vocea Evangheliei, Suceava, azi 16 Septembrie 2009 în jurul prânzului Walter Kronberg ne-a părăsit. Pastorul Nicu Grămesc a fost martor ocular când neaşteptatul moment a avut loc; pur şi simplu a încetat să mai respire şi…gata.

Întâlnirea de evanghelizare programata în această seara la Bilca, Suceava şi apoi turneul din Republica Moldova nu-l vor mai avea ca vorbitor pe energicul evanghelist care la 81 de ani s-a dus acasă direct de pe câmpul de misiune.  Ultimile servici de evanghelizare Video click pe linkul de ai jos

Evaghelistul Walter Kronberg, din Rochester, Indiana, SUA, şi-a început sliujirea la inceputul anilor ’50.  A fost folosit de Dumnezeu pentru predicarea Evangheliei şi rugăciuni pentru bolnavi în America şi alte ţări ale lumii. În 1993, a trimis cortul său de peste 1000 de locuri în Romania şi a început evanghelizarea în cort. Timisoara, Petrosani, Deva si din nou Timisoara au fost locurile in care Walter Kronberg a predicat Evanghelia si s-a rugat pentru bolnavi in 83 de intilniri, pe parcursul acelei veri. Mii de oameni au auzit Vestea Buna şi au fost atinşi si vindecati de Domnul în urma rugaciunilor, inclusiv în Suceava, unde cortul a fost prezent timp de două săptămâni în anul 1994.

 Sursa: http://www.crestininformat.ro/ & http://suceavaevanghelica.wordpress.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Doamne de ce nu l-ai trimis şi la noi??? Îmi pare rău, doresc multă putere celor care plâng în inima lor acest om a lui Dumnezeu. Domnul să vă binecuvânteze şi să vă întărească. Ps.23
    Multa pace tuturor.

  2. A plecat un adevărat erou al credinţei. Ultimii douazeci de ani i-a trăit cu inima în Romania şi a făcut din această ţară locul său de misiune. S-a identificat cu românii. Îşi punea Biblia într-o plasă de rafie după modelul românesc din anii 90 şi cu această plasă mergea împreună cu soţia sa Edith să îl facă cunoscut pe Cristos. A câştigat multe suflete pentru Domnul şi de aici din câmpul de misiune pleacă un adevărat erou la răsplătirile veşnice. Cred că astăzi cerul e în sărbătoare pentru că se întoarce acasă Walter Kronberg.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: