ULTIMELE STIRI

Ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit ?

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Temnicerul din Filipi (Macedonia) a intrebat pe Pavel si pe Sila : .. „Domnilor, ce trebuie sã fac ca sã fiu mântuit?”(Fapte 16:30), iar in vs.31 Pavel si Sila i-au rãspuns: „Crede în Domnul Isus, si vei fi mântuit tu si casa ta.”

Asta este ceea ce trebuie ca sa fii mantuit, credinta in Fiul lui Dumnezeu (Ioan 3:16-18, 36 ; Romani 5:1). Scriptura spune: Caci toti au pãcãtuit, si Sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu.(Romani 3:23), si „Nu este nici un om neprihãnit, nici unul mãcar.(Romani 3:10). Isaia spune: Noi rãtãceam cu totii ca niste oi, fiecare îsi vedea de drumul lui; dar Domnul a fãcut sã cadã asupra Lui nelegiuirea noastrã a tuturor)Isaia 53:6, si in 64:5 Te-ai mâniat, pentru cã am pãcãtuit: vom suferi noi vesnic sau putem fi mântuiti? .

Fiecare din noi avem nevoie de mantuire (salvare), deoarece in


Romani 3:12 este scris: Toti s-au abãtut, si au ajuns niste netrebnici. Nu este nici unul care sã facã binele, nici unul mãcar, si pentru ca Dumnezeu, a rânduit o zi, în care va judeca lumea dupã dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta si despre care a dat tuturor oamenilor o dovadã netãgãduitã prin faptul cã L-a înviat din morti…”(Fapte 17:31 ).

Asa ca Dumnezeu va judeca lumea, si toti cei ce nu sant mantuiti vor fi judecati dupa faptele fiecaruia (Romani 2:6) si vor fi aruncati in gheena (iazul de foc) Apocalipsa 20:11-15, si acolo ei vor fi munciti zi si noapte.(Isaia 66:24 si Marcu 9:43-48). In adevar fiecare are nevoie de mantuire.

Dar nu toti vor fi mantuiti, asa cum se arata in capitolul 9 din Romani : Isaia, de altã parte, strigã cu privire la Israel: „Chiar dacã numãrul fiilor lui Israel ar fi ca nisipul mãrii, numai rãmãsita va fi mântuitã. Cãci Domnul va împlini pe deplin si repede pe pãmânt cuvântul Lui.(Rom.9:27-28)

Acasta este adevarat nu numai pentru Israel, ci pentru intreaga omenire :(Luca 13:23) Cineva I-a zis: „Doamne, oare putini Sunt cei ce Sunt pe calea mântuirii?” El le-a rãspuns:„Nevoiti-vã sã intrati pe usa cea strîmtã. Cãci vã spun, cã multi vor cãuta sã intre, si nu vor putea, si iarasi in Matei Intrati pe poarta cea strîmtã. Cãci largã este poarta, latã este calea care duce la pierzare, si multi Sunt cei ce intrã pe ea.Dar strîmtã este poarta, îngustã este calea care duce la viatã, si putini Sunt cei ce o aflã. (Matei 7:13-14)

                     Vasile S. rob al lui Isus Cristos

 

 

 

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27488 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: