PozePoze: TabereTabere

Poze si Video de la Ponoare “Rugul Aprins”

DSCN1405

Tabara Rugul Aprins a inceput de joi 30 iulie, de la orele 18:00, si trebuia sa se termina  duminică seara 2 august  dar s-a tinut program si in data de 3 august dimineata locul a fost: Ponoară, în judeţul Bihor,  a fost  5-a ediţie a întâlnirii de rugăciune pe munte “Rugul Aprins”. Intrarea a fost liberă.

Invitaţii care au fost  să slujească sunt pastorii: GABI ZĂGREAN, NELU POPELE, ADI MOCANU, NELU DEMETER şi alţii, iar prin cântare: CORNEL CUIBUS, ICONIA CABABENI şi VERONICA POPOVICI, CRISTIAN & Cristina VĂDUVA, ALIN JUCU, grupul MESAGERII HARULUI, Frati din Barbulesti, Frati din Toflea şi alţii.
Poze facute pentru CrestinTotal.ro de Iacob Emanuel

 

 

--

 

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

15 Comments

  1. buna
    as vrea sa stiu cind si unde vor mai cinta fratii din toflea, in special Vasile Oprea de la toflea.

    multumesc, astept raspuns….

  2. As dori sa stiu cand se mai tine Tabara Rugul Aprins la Ponoara jud. Bihor. Multumesc si DOMNUL SA NE BINECUVANTEZE !

  3. :x:x:xa fost minunat:x:x:xmia placut foarte mult:xx:xchiar daca nu fac parte din religia penticostala mia placut si vreau sa traiesc ceea ce a fost acolo:x:xmultumesc lui dumnezeu ca mia dat sansa sa vad ceea ce a fost acolo

  4. Va rog frumos, anuntati-ma cat de curind cind este anul acesta 2010 intilnirea Rugul Aprins in Ponoara!
    Va multumesc.

  5. Pentru cei interesaţi, întâlnirea de rugăciune pe munte „RUGUL APRINS” de la Ponoare, jud. Bihor, în acest an, 2010, va avea loc în perioada 5-9 august.

  6. anul acesta 2010 unde se tine..si de cand?? va rog mult ..multa pace si binecuvantare tuturor :*

  7. am avut harul sa ma aflu in 2010 la ponoara „rugul aprins” si vreau sa spun k ce am simtit acolo nu am simtit niciodata. multumesc domnului pentru fratii lucratori de acolo si ma rog in continuare pentru ei. domnul sa-i intareasca!!!!

  8. pacea domnului la toti.as dori si eu daca imi zice cineva care stie cand e anul acesta intalnirea de rugaciune la ponoara…2012.daca se tine…..caci vreau sa vad daca pot ajunge pana acolo…domnul sa va binecuvinteze pe toti….

  9. as vrea si eu sa stiu cand vaavea loc “RUGUL APRINS” de la Ponoare, ca as vrea si eu sa merg sa ma anuntati pe adresa de de enail da vreau sa ma anuntati

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura