EDITORIALE

Întâlnirea de post şi rugăciune pentru trezire spirituală şi transformare pentru Vestul României

praying_hands1Vă invităm cu drag la Întâlnirea de 3 zile de Post şi Rugăciune pentru Trezire Spirituală şi Transformare, în zilele de 2-4 aprilie 2009. Întâlnirea este organizată de Mişcarea de Post şi Rugăciune a Străjerilor şi Bisericile Evanghelice din ţara noastră. Întâlnirea va avea loc la Biserica “AGAPE” din TIMIŞOARA situată pe Calea Aradului nr.15A, ( vizavi de Iulius Mall, lângă BCR):

Programul de inchinare va începe in fiecare dimineaţă la ora 09:00 şi se va termina seara la ora 21:00 (Nota: Sâmbata, 4 aprilie, programul se va incheia în jurul orelor 16:00)

Înscrierea se va face telefonic sau prin e-mail, până la data de 30 Martie 2009, la fratele Costel Gergely.

Tel. nr. 0732-166282
e-mail: gcostel3@gmail.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

În momentul înscrierii veţi primi informaţiile necesare despre cazare şi cina: Vă rugăm să trimiteţi acest mesaj telefonic sau prin e-mail, tuturor credincioşilor pe care îi cunoaşteţi.

Mişcarea de Post şi Rugăciune a Străjerilor are ca temelie legatura de dragoste a celor care se pregătesc pentru/şi pregătesc venirea Domnului Isus. De aceea informarea celor interesaţi şi a celor care credeţi că trebuie să participe se va face de către dumneavoastră, care aţi primit aceasta invitaţie.

A lui Dumnezeu Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt să fie toată slava, cinstea şi onoarea acum şi în vesnicie!!!

 

Mişcarea de Post şi Rugăciune a Stăjerilor, Pastorii: Nelu Peia, Nelu Demeter şi Ilie Popa

Biserica Agape Timişoara, Pastor Daniel Matei

Sursa: http://elimharmony.ro/index.php

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: