EDITORIALE

Ochiul lui Dumnezeu

image_123564913620022700_1Astronomii europenii au fotografiat ceea ce seamănă uimitor cu un ochi care ne priveşte direct din cosmos. Descoperirea a fost poreclită „Ochiul lui Dumnezeu”.
Fotografia captează o formaţiune compusă din gaz şi praf, substanţe împrăştiate de o stea ce a dispărut. Sistemul nostru solar va avea o soartă asemănătoare peste cinci miliarde de ani.

Formaţiunea fotografiată seamănă izbitor cu o pupilă strălucitoare albastră şi albul ochiului, înconjurate de gene. Ochiul lui Dumnezeu are mărimi considerabile, astfel

Vezi Galerie Articol

încât, pentru a-l traversa dintr-un capăt în altul, ai avea nevoie de doi ani şi jumătate, relatează telegraph.co.uk.

Ochiul lui Dumnezeu se află la 700 de ani lumină de Pământ, în constelaţia Vărsător. Fotografia a fost făcută cu un telescop al European Southern Observatory. La o analiză detaliată, prin Ochiul lui Dumnezeu se văd galaxii îndepărtate.

Sursa: Realitatea.net

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Interesant. Implinirea cuvantului confor: „In zilele din urma, stiinta va creste.” Macar sa aiba un efect pozitiv aceasta descoperire!

  2. E CEVA DE CARE AR TREBUI SERIOS SA NE FIE FRICA SI SA NE APROPIEM CU PASI REPEZI DE DUMNEZEU SI DE BISERICA

  3. E chiar ochiul lui DUMNEZEU ,metaforic vorbind,dar extrem de tulburator.Frica nu,speranta da!Sa ne lasam gindurile ,sperantele, credinta sa zboare acolo unde incepe si se sfirseste totul : catre CREATOR ,catre creatia sa!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: