EDITORIALE

satan se ascunde in pasaport!

tb_240_323866_0806_pasaport1Sau cel putin asa crede staretul Manastirii Petru Voda. Parintele spune ca pasapoartele biometrice fac parte dintr-un plan bine ticluit, menit sa puna mana pe sufletele detinatorilor.
In spatele acestui sistem de insemnare a oamenilor se ascunde o intreaga dictatura, un intreg plan demonic, prin care de buna voie iti vinzi sufletul diavolului.
a declarat parintele Iustin Parvu.

“Nu credeam ca voi trai sa vad si eu inceputul acestor vremuri de durere, apocaliptice,” scrie parintele Iustin Parvu pe un site. Staretul Manastirii Petru Voda din Neamt este suparat de cand au aparut pasapoartele biometrice.

Documentele au intrat in vigoare din prima luna a lui 2009 si contin un cip in care sunt stocate toate datele de identificare ale detinatorului. Parintele este categoric: o adevarata lucrare a necuratului.

Mai aflam insa un amanunt important: “Insemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte masuri luate pentru controlul absolut al fiintei umane,” crede parintele.

Auzind explicatiile staretului, oamenii din localitatea Petru Voda au cazut pe ganduri.

--

Noul tip de pasaport, valabil 5 ani, se adauga pe lista conditiilor pe care Romania trebuie sa le indeplineasca pentru aderarea la spatiul Schengen, in 2011. Documentul contine 50 de elemente de securitate

sursa:www.stirileprotv.ro

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

  1. E un alt semn ca Scriptura se implineste. Traim vremurile din urma, cel rau incearca sa puna mana pe intreaga lume, si noi suntem una din tintele lui…e tot mai greu sa te pastrezi curata si viata ta sa fie un model pentru ceilalti, intr-o lume ca aceea pe care o traim azi! Sa ne dea Dumnezeu putere sa luptam lupta cea buna pana la sfarsit. Pentru crestinii adevarati e o bucurie sa stim ca se apropie tot mai mult ziua cand o sa stam fata in fata cu Tatal ceresc! Haideti sa ne indemnam tot mai mult unii pe altii la a trai o viata curata, dupa voia lui Dumnezeu!

  2. as vrea sa spun doar ca asa se vedea si cardul cind a iesit pentru prima data asa ca domnul sa ne dea intelepciune

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: