EDITORIALE

Implantul cu cip – o realitate, pasaportul cu cip in Romania

pasaportA aparut pasaportul cu cip! Pasapoartele bio-metrice au un cip care contine toate datele de identificare ale detinatorului, dar si amprentele acestuia. Amprentele, fotografia si datele personale sunt introduse apoi intr-un cip, protejat de o pagina de poli-carbonat. Tot pentru siguranta, fotografia titularului este gravata laser. Noul pasaport contine 50 de elemente de securitate, spre deosebire de fratele sau mai mare care avea doar 32… Autoritatile se lauda ca Romania este prima tara din Uniunea Europeana care emite un pasaport ce contine nu doar fotografia detinatorului, ci si amprentele acestuia. Noul tip de pasaport, valabil cinci ani de zile, se adauga pe lista conditiilor pe care Romania trebuie sa le indeplineasca pentru aderarea la spatiul Schengen, in 2011. Pretul este si el unul pe masura inteligentei actului: 266 de lei. Eliberarea noului pasaport se realizeaza in 20 de zile din clipa in care se depune o cerere in acest sens
sursa:www.radiofiladelfia.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

  1. mda…prea multe se aduna…criza, sigur situatia politica a lumii se va agrava in urma problemei gazului, apoi si pasaportul e cam straniu.
    SA ne ajute Dumnezeu sa ramanem tari pe calea LUI!

  2. Asta e cu pas sigur, catre cifra fiarei pecetluita, tot mai aproape de corp, de suflet…. tot mai aproape de OM!!
    treziti-va, amortiti de romani! Mereu s-a profitat de usurinta cu care acest popor poate fi plecat!!

  3. Cred ca nu e momentul sa intrati in panica. Daca ati citit un pic apocalipsa atunci comparati ce scrie acolo cu ce se intampla. „Pe frunte sau sub piele” . As intra in panica daca as vedea cetatenii Romaniei cu pasaportul lipit de frunte sau in loc de buzunar ar fi sub piele. Mai este pana acolo mai degraba un microcip sau alta inventie. Cat despre vremi si soroace hai sa nu ne ingrijoram asa de usor.

  4. Totusi, nu avem nici o sansa de a evita preluarea cartii electronice? Deocamdata exista o portita de scapare pentru crestinii care, din motive de credinta, refuza sa semneze pe un astfel de document. Un Ordin, cu numarul 1190 din 31 iulie 2001, al Ministerului de Interne, contine un articol care precizeaza ca „persoanele care refuza cartea de identitate din motive religioase” primesc buletine de tip vechi. Ofiterul care ne-a citit acest text ne-a spus ca Ordinul MI este de circulatie interna şi nu ajunge la public. Deocamdata este suficient sa depui o cerere la Politie cand preschimbi documentul şi se aproba, pe motive de constiinta religioasa, eliberarea buletinului de tip vechi. Deocamdata! Nu stim ce va fi anul viitor. Nici ce continut va avea legea scoasa de Parlament. De intrebat nu ne intreaba nimeni. De aceea, crestinii care vor sa-şi apere identitatea in Hristos trebuie sa se trezeasca, sa formeze asociatii şi sa preintampine prin proteste introducerea obligatorie a cartii electronice de identitate.

  5. Treaba cu legea care va fi in 2011 – de unde ai scos-o? din declaratii oficiale, sau de pe un alt blog?

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura