www.crestintotal.ro

Donatii Crestin Total

Pace dragi frati in Domnul,

Va multumim in Numele Domnului Isus ca ne sunteti alaturi in ceea ce facem si va rugam sa o faceti si in continuare. Daca se poate sa ne sustineti in rugaciunile dumneavoastra noi va multumim foarte mult, pentru ca noi cu totii dorim ca lucrurea sa mearga bine si sa putem raspandi aceasta veste buna a mantuirii.

Vrem sa va spunem ca aceste lucruri nu se fac fara bani, deci necesita si o jertfa financiara. Daca doriti sa ne sustineti si financiar, cei care aveti posibilitatea, va suntem foarte recunoscatori pentru ca vrem ca aceasta lucrare sa mearga inainte si noi speram ca aceste materiale sa va fie de folos.

Daca Dumnezeu va pune pe inima sa faceti o donatie.

Cont Lei: RO37 RZBR 0000 0600 0825 2778 deschis la RAIFFEISEN BANK DEJ

--

Titular cont: IACOB EMANUEL PETRE

Pentru alte informatii ne puteti scrie la adresa: crestintotal@yahoo.com  sau ne puteti gasi la  numarul  de telefon: 0763-630 345
Multumim celor care au donat.Dumnezeu sa va binecuvinteze.

Va multumim anticipat celor care puteti sa ne ajutati si doriti sa o faceti.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Sintem o familie saraca compusa din 6 membri 2 ddulti si 4 copii dintre care unul este bolnav se numeste roxana valentina are 14 ani nu vorbeste nu merge bea apa cu biberonul si maninca pasat ii dam cu lingurita ea sufera de paralizie cerebrala noi va rugam cine are posibilitate oameni cu suflet care ne poate ajuta cu alimente si inbracaminte nu avem lemne pentru foc va rugam sa aduceti o raza de lumina celor 4 copii va las un numar de telefon pentru persoanele care pot sa ne ajute 0249530915 stefan constantin

  2. Pace ! Suntem o familie tanara, penticostala, cu un bebelus de 7 luni si trecem prin cea mai mare criza financiara din viata noastra. vin sarbatorile si sotul si-a pierdut serviciul, nu avem nici un venit, decat alocatia copilului de 200 de lei care nu ajung decat pt pampersi. avem nevoie de ajutor urgent! va rog daca puteti sa ne ajutati financiar sub forma de imprumut , nr nostru este 0760386548. ni s-au terminat banii de paine de 2 zile si nu o sa avem nimic pe masa de sarbatori. nu avem la cine sa apelam , in plus in luna februarie o sa fim evacuati si nu avem unde sa mergem. nu sunt bani de pampersi si de alimente. Va rog rugati-ne pentru noi!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: