Interviul saptamanii cu: Ovidiu Liteanu

CrestinTotal : Pentru inceput va rugam sa ne spuneti cate ceva despre dumneavoastra. De unde sunteti, unde stati, ce vreti dumneavoastra sa afle si lumea…

Ovidiu Liteanu : Laudat sa fie Domnul Dumnezeu ! Prin har sunt in Domnul ISUS, locuiesc in Cluj-Napoca si vreau sa-l laud pe DOMNUL toata viata mea pentru ca m-a mantuit. Aleluia!

CrestinTotal: Spuneti-mi putin despre cariera dumneavoastra muzicala. De cand ati inceput sa cantati?

Ovidiu Liteanu : Cant de mic copil, de la 3 ani cred. De la 18 ani am fost descoperit si lansat,ca solist la Casa de cultura Petrosani Hunedoara, cantand pana la 31 apoi DOMNUL DUMNEZEU ma chemat la pocainta. ALELUIA !

 

CrestinTotal: Muzica este ocupatia dumneavoastra principala sau aveti si alte indeletniciri? Cu ce va ocupati?

Ovidiu Liteanu : Marit sa fie Domnul ! El mi-a dat glas si cant numai pentru

Domnul Dumnezeu. Ma ocup cu slujba de evanghelizare prin lauda pe DOMNUL si marturisire, indemnuri sfinte chemand  oamenii la mantuire. Domnul Dumnezeu m-a chemat, uns, si trimis in aceasta lucrare prin prorocire. Glorie Domnului !

CrestinTotal: Cine compune cantarile pe care le cantati?

Ovidiu Liteanu : Domnul DUMNEZEU dupa cum m-a instintat, imi trimite melodiile si versurile. Lauda Lui !

CrestinTotal: Care este sursa de inspiratie atunci cand compuneti melodiile pentru cantari?

Ovidiu Liteanu : Dupa cum vrea Domnul teme biblice, cantari pentru lauda Domnului, de imbarbatare, de mangaiere, de vindecare, chemare la mantuire.

CrestinTotal: Ce parere aveti despre situatia actuala a muzicii crestine din Romania?

Ovidiu Liteanu : Sursa curata este de la Domnul, celelalte vuiete si manifestari firesti nu se poate numii (Crestina) poate religioasa. Cantarea crestina este crestina, patrunde inima,transforma vieti, ii atrage pe oameni HRISTOS DOMNUL ca sa fie mantuiti. Se coboara Duhul Sfant peste adunare, curg lacrimi, inimile se caiesc si se predau sufletele DOMNULUI ISUS. Si laud pe Domnul pentru toti slujitorii sfinti care raman in standardul trasat de Duhul Sfant.

CrestinTotal: Care este planul de viitor? Exista vreun material nou la care lucrati, sau aveti ceva planificat?

Ovidiu Liteanu : Sa servesc Domnului Dumnezeu cu smerenie evlavie si credinciosie pana va venii EL sa ne rapeasca in patria de sus. Amin. LUCREZ PRIN HARUL DOMNULUI LA ALBUMUL 14. Multumesc Domnului pentru tot ce-mi trimite de sus.Aleluia!

CrestinTotal: In final am sa va rog sa transmiteti un mesaj tuturor vizitatorilor blogului www.crestintotal.ro

Ovidiu Liteanu : Sa-l laudam cu toti pe DUMNEZEU ! Sa ne intoarcem cu toata inima la Domnul. Sa ne pocaim, sa ne umplem cu Duhul Sfant, sa ne cutremuram si sa nu pacatuim. Sa ne iubim unii pe altii asa cum ne-a iubit si ne-a invatat DOMNUL ISUS. SA UMBLAM CU DOMNUL ISUS IN INIMA.

CrestinTotal: Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc ca tot ce faceti sa duceti la bun sfarsit si Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Ovidiu Liteanu :  Multumesc DOMNULUI pentru voi, multumesc pentru invitatie si gandul vostru bun.Domnul sa va binecuvanteze.

Cu dragoste frateasca in DOMNUL ISUS.( Ovidiu Liteanu.)

Realizat de Balog Denisa Rahela pentru CrestinTotal.ro

VREI SA CITESTI MAI MULTE INTERVIURI? CLICK AICI

Banner alb Banner postari fb/

Comments

 1. Sal, felicitari pentru articol.

  Vreau sa iti zic ca de astazi pot fi citit aici:

  http://claudiunitisor.wordpress.com

  O zi buna.

 2. fica de Dumnezeu says:

  Domnul Dumnezeul nostru,sa va tina in harul si dragostea Sa mareata frate Liteanu,sa ne incantati cati mai multi ani cu cantecele daruite de Domnul si vocea blanda a Duhului Sfant,pe crestinii care il iubesc si il urmeaza pe Isus,cu tot cugetul si cu toata fiinta lor,si nu numai ….pe toti Romanii de pretutindeni…Domnul Isus fie laudat si inaltat ca ne-a mantuit de la moarte si ne-a dat viata in imparatia Lui vesnica.Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 3. trestian simina says:

  frate ovidiu,Dumnezeu sa va binecuvinteze pe dumneavoastra si lucrarea sfanta pe care o faceti!vreau sa va spun ca va ascult cantarile de mic copil si imi plac foarte mult,mi-au fost si imi sunt mangaierea sufletului meu!as dori sa imi spuneti la ce biserica slujiti in cluj,eu sunt din dej.Dumnezeu sa va binecuvinteze!har si pace

 4. frate ovidiu dl sa va binecuvinteze

 5. frate ovidiu ziceatzi ca nu muncitzi decat in slujba lui dumnezeu,dar mancare,facturi sau toate astea de unde avetzi bani???cajtigatzi indeajuns cat sa va intretzinetzi familia shi casa??

 6. Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru tot ceea ce faceti si sa va dea putere sa continuati aceasta lucrare!

 7. ascult cantarile d-voastra de multi ani. imi umple inima de pace si bucurie!!
  Domnul sa va binecuvintese!!!!!!!!!! un salut de pace din italia

 8. nu se gaseste interviul de la cicago cu ovidiu liteanu si video ca nu lam prins numai sfarsitul emisiuni incaz de da scrietim siteul pe id :dinamo.diana

 9. livia says:

  frate ovidiu,aici e sora mariea lui fr. adam din lemniu cu livia din b. mare…mamica maria DORESTE F. MULT cand treceti pe la lemniu sa o vizitati ,ca ii este foarte dor de voi ,vrea sa va vada in realitate , te vede numai la tv. fara sora viorica , domnul sa va binecuvinteze si sa va pazeasca in toate calatoriile voastre…..va pupam cu dragoste frateasca…..livia….avram….

 10. lilly says:

  Slavit Sa Fie Domnul!!
  Ma numesc Lilly si triesc in Italia…..de cand sunt aici imi lipseste mult Cuvantul Lui Dumnezeu…ptr ca m-am indepartat de Domnul!!!!
  In Romania ascultam mereu Cuvantul Domnului….Cantarile Domnului..
  Vroiam sa spun ca cantarile d-voastra se ascult in toata lumea, quindi le ascult si eu aici in Italia…Domnul sa va binecuvanteze ptr cea ce faceti in Lucrarea Domnului, ptr cantarile care incalzesc sufletul nostru si ne poarta la meditarea Cuvantului Lui Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!
  Fie ca binecuvantarea Lui sa va calauzeasca pasii in misiunea minunata pe care o conduceti!!!

 11. marianaves says:

  frate te aprecie ff mult pt ceea ce esti . ascult cu drag orice melodie si invat din cantarile dumneatale. te rog din suflet sa ma ajuti si pe mine am 3 copii in curand inceepe scoala si nam nici un ajutor . barbatul meu nu vrea sa munceasca nu stiu ce sa ma mai fac.eu nu pot muncii deoarece am problee cu vederea si nu ma pot descurca fara ajutorul ficei mele care are 15 ani… m-ai am 2 copii de 8 ani, te rog frate ajuta-ma . numarul meu este urmatorul 0753870254……..sa va ajute dumnezeu

 12. Bot Adam says:

  Dumnezeu sa va bine cuvinteze Domnu Liteanu (din partea familiei Bot din Borlova)

 13. craciun lilly says:

  DUMNEZEU SA BINECUVINTESE DOMUNL LITEANU, DAR SI FAMILIA BOT ADAM PER CUVINTELE SCRISE…..LILLY- ITALIA

 14. albaiulia16 says:

  Dumnezeu Sa ne ajute la toti si sa ne intoarcem cu smerenie si intelepciune si sa facem voia lui. De cind va-m descoperit cintecele pe yutub tare ma inveselesc si am o dispozitie mult mai buna.Fie numele Domnului proslavit si laudt. Domnul sa te binecuvinteze si sa ne traiesti

 15. Trebuie sa credem in dumnezeu doar in domnul. Eu stau in magurele la intrarea magurele la caminul sfantul iosif

 16. MELINDA says:

  DORESC SA OBTIN NR DE TELEFON AL LUI OVIDIU LITEANU CINE MA POATE AJUTA????????????DORESC SA INREGISTREZ CU EL CANTARIIIIIIIII VA ROGGGGGGGGGGGG

 17. MELINDA says:

  VA ROG CONTACTATIMA LA NR 0730443381,DORESC SA MA CONTACTEZE CINE IMI POATE DA NR DE TEL AL FRATELUI OVIDIU LITEANU PT INREGISTRARI,DORESC SA INREGISTREZ CU EL O MELODIE.

Trackbacks

 1. […] slujitor al lui Yeshua – Domnul Christos , aveti la dispozitie un  interviu al cantaretului aici . Mai nou , Ovidiu Liteanu s-a apropiat de evrei,  si chiar  a vizitat Comunitatile Mesianice din […]

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Banner http://oazaelim./ Banner info crestint Banner filadelfia Banner wallpaper4god.wordpress.com Banner http://oazaelim./ Banner CrestemImpreuna.com Banner SALVATOUL./ Banner crestiensciprian Banner http://oazaelim./ Banner alaturi./ Banner http://oazaelim./ Banner EMY/ Top Crestin Banner TOP Blogosfera Evanghelică Banner contact

Multumesc

 • 18,720,687 vizite
%d blogeri au apreciat asta: