EDITORIALE

NO COMMENT!! Sunete din iad. Citeste pana la capat

NO COMMENT!! Sunete din iad.(astept parerea ta)

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

18 Comments

  1. Interesant….dar un singur lucru este clar…ei nu au ajuns in centrul pamantului (doar cu 14,4 km)…

    Am mai vazut acest video pe Youtube dar nu stiu ce sa spun..

  2. Salut la toti cititori sau vizitatri acestui sait deci vazut si eu reportajul si mai multe despre acest document sai spunem asa parerea mea poate nu are asa multa importanta dar eu nu cred in asa ceva din cauza ca in Biblie nu scrie ca judecata ie la fiecare pe rant deci nu are cum sa fie iadul pe pamant deci pana la judecata si pana a fi iadul mai ieste:)

  3. si anca ceva pai de atuncea de atatia ani au incetat cercetarile? vrajeli eu nu cred ca unu cu capu mare se lasa asa 🙂 sigur au descoperit ca ie magma adica lava care scotea aceste sunete si uite au stat asea cu gura inchisa sa nu se faca de rusine

  4. E iadul frate. Ce dovezi mai vrem sa auzim? Ne place sa ne gasim scuze si explicatii, dar iadul tot exista si e VESNIC. Cine are urechi de auzit sa auda.

  5. Voi chir credeti ca SPECIALISTII aia erau tembeli? De ce au fugit si nu au mai continuat experimentul?

  6. Aiurea…..plus ca daca tot au bagat un mcirofon…era greu sa bage si o camera?….vrajeala….

  7. Sunt in totalitate deacord cu Konstantin
    noi nu ne dam seama..dar traim vremuri apocaliptice..cum zicea si Parintele Arsenie Papacioc „nu credeam ca voi prinde vremurile apocaliptice”
    Fratilor:-t…cititi cartile Parintelui Clepopa…vi se face pielea gaina..el zice doar adevarul…purul adevar..d care toti ne temem..dar fie vrem fie nu il infruntam…Iadul? exista…si nu degeaba se aude sunetele acelea infricosatoare…care ari fi prostul sa puna oamenii sa tipe in halu ala ca sa facca ascet rewportaj?..auscultat…sunt sunete DE GROAZA.cum zice si fericirile”fericit cel ce a n-a vazut si a crezut”. semnat Aida

  8. nu exisa !sut de acord cu torvik,konstantin si andrei
    chiar asa dc nau continuat experimentul?

  9. nu cred ca iadul e doar la 14 km ,daca era asa mai incercau si specialistii din ziua de azi si cu tehnologia de acum se ajungea si mai departe. iadul si raiul sint locuri unde nu poate ajunge nimeni sau vedea sau auzi pina la -proba contrarie-

  10. Acele sunete au fost transmise de un drac ca sa-i amageasca pe oameni. Nu este nevoie ca cineva sa mearga in centrul pamantului pentru a auzi zgomote din iad. Lumea materiala nu poate vedea si auzi nimic din Locuinta Mortilor.

  11. @Remus
    Multumim pentru salut.Gicu este plecat o saptamana de evanghelizare la Piatra Neamt.Roaga-te ca Domnul sa lucreze sa scoata suflete la mantuire.Domnul cu voi.

  12. poate nu sunt sunetele originale,dar dupa descrierea biblica este foarte asemanator,asa ca nu mai stati pe ganduri si pocaiti-va caci domnul vine in curand.amin.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura