EDITORIALE

CHEMARE URGENTĂ LA RUGĂCIUNE – Pastorul american Andrew Brunson va fi luni în fața instanței din Turcia pentru o crimă pe care nu a comis-o

Un pastor american, întemnițat în Turcia, va fi luni, la mila tribunalelor din această țară.

Pastorul Andrew Brunson, în vârstă de 50 de ani, va fi în fața unei instanțe de judecată, după ce a fost încarcerat și  acuzat printre altele, de spionaj și de „membru într-o organizație teroristă armată”.

Suporterii spun că infracțiunea sa reală este aceea de a fi creștin.

„Să fiu foare clar. El este judecat deoarece este creștin. Credința lui, este crima sa. Este ostatic al regimului turc „, a scris Jay Sekulow, Consilier șef al Centrului American pentru Dreptate și Justiție (ACLJ).

ACLJ, care a preluat cazul lui Brunson, spune că nativul din Carolina de Sud nu a avut niciun antecedent cu guvernul turc și că a împărtășit Evanghelia acolo timp de 23 de ani.

--

El a petrecut deja 17 luni în închisoare și se confruntă cu până la 35 de ani.

Potrivit ACLJ, o mare parte din acuzația de 62 de pagini a fost compusă de un „martor secret”.

„Lucrăm împreună cu Departamentul de Stat și cu Congresul, deoarece mai mulți senatori din SUA intenționează să participe la proces. Solicităm intervenția Grupului de Lucru ONU Privind Detenția Arbitrară „, a continuat Sekulow.
În timpul unei întâlniri din mai 2017 cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan, președintele Trump a cerut eliberarea lui Brunson și revenirea lui în SUA.

--

Erdogan a menționat un fel de „quid pro quo” pentru eliberarea lui Brunson, dorind să facă un schimb a lui Brunson pentru clericul turc Fetullah Gulen.

Gulen, care locuiește acum în Pennsylvania, a fost acuzat că a încercat să răstoarne guvernul turc în timpul unei lovituri de stat din 2016.

O petiție ACLJ care solicită eliberarea Pastorului Brunson are aproape o jumătate de milion de semnături.

Pe 10 aprilie, soția lui Brunson, Norine, a făcut această rugăminte colegilor creștini;
„Astăzi Domnul mi-a arătat clar ca eu și un alt credincios să se roage pentru Andrew de trei ori pe zi – dimineața, la amiază și seara. La fel ca orele de mese. Am setat alarma pe telefonul meu. Mi-ar plăcea ca alții să se alăture acestui lucru și să se roage pentru Andrew ori de câte ori serviți micul dejun prânzul și cina – indiferent de fusul orar în care vă aflați! „

https://rodiagnusdei.wordpress.com

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura