ANUNTURI

MEDIUL ONLINE ȘI … RECONSTRUCȚIA TEMPLULUI !

În mediul online dar în mod special pe WhatsApp, au început să circule câteva poze în care este sugerat faptul că a început reconstrucția celui de-al treilea Templu de la Ierusalim. Autorii, cu siguranță dornici de senzațional (unii poate doar dintr-o dorință sinceră ca împlinirea profețiilor biblice să vină mai degrabă) au postat/trimis mesaje fără a verifica (sau măcar analiza) dacă știrea este reală sau nu.

Nu vreau să intru în detalii profetice pentru că Facebook nu este locul unde pot avea loc astfel de dezbateri. Vreau doar să menționez faptul că orice credincios obișnuit cu citirea/studiul Sfintelor Scripturi, cunoaște care erau dimensiunile Templului de la Ierusalim prin urmare, nu cred că cineva poate crede că pe acel spațiu ingust … ar putea fi reconstruit Templul.

Cunosc zona unde au fost făcute pozele (în colajul 2, prima poză este făcută chiar deasupra acelui spațiu…) (În caz că vreți să vizitați și voi locul – El Nifla tours are cel mai bun ghid 😉 )

DE CE SĂ NE FERIM DE ASTFEL DE ȘTIRI ?! Ce este rău în asta ?!

Aparent nimic … însă ele, în realitate, ascund multe lucruri. Unul dintre ele este…motivația trăirii creștine. Preocuparea noastră pentru aflarea exactă a momentului revenirii Domnului Isus a devenit o prioritate a vieții unora. Nu sunt preocupați de eveniment din dorința fierbinte de a-L întâlni pe Domnul ci mai degrabă să știe cam cât timp mai au … pentru a mai trăi cum vor ei !

--

Dă-mi voie să-ți spun ceva: dacă nu ești gata ACUM să te întâlnești cu Domnul, atunci nu vei fi gata nici mâine și nici…dacă s-ar reconstrui Templul în fața ochilor tăi ! Trăirea asta de tip “cât timp mai am ca să mă pocăiesc deși știu bine ce am de făcut dar mai zăbovesc puțin în păcatele mele și e bine să știu împrejurarile…” a cam sucit mințile multor credincioși.

Trăirea vieții creștine după “semnele sfârșitului” sau “aflarea zilei revenirii Domnului” trădeaza de fapt, de cele mai multe ori, o viață duplicitară ! Noi trebuie să rodim dragostea, bunătatea, pacea … în sufletele noastre indiferent de împrejurările vieții și de semnele vremurilor.

Despre preocupări de genul acesta Apostolul Pavel scria în 1 Tesaloniceni 5:1-2

--

„… cât despre vremuri şi soroace, n-aveţi trebuinţă să vi se scrie, fraţilor. Pentru că voi înşivă ştiţi foarte bine că ziua Domnului va veni ca un hoţ noaptea.”

Nu te culca pe-o ureche crezând că dacă vei afla ZIUA, te vei face mai bun, mai roditor, mai asemănător chipului Lui … Dacă nu alegi să te schimbi azi, mâine nu ai nicio garanție că vei mai putea face acest lucru. Din acest motiv, mesajul Domnului pentru fiecare dintre noi este unul clar și nu mai are nevoie de nicio interpretare: Marcu 13:37 ”Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheaţi!”

Doamne ajută-ne !

Christian Dragomir

https://dininimapentrutine.com/2018/08/09/mediul-online-si-reconstructia-templului/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura