ANUNTURI

Misiunea Speranta | 20 ani de activitate

MISIUNEA SPERANTAPentru Misiunea Speranta, anul 2013 marcheaza implinirea a 20 de activitate misionara. De aceea gandul pe care il purtam in inima si care ne insufleteste la acest inceput de an este unul de multumire si recunostinta. Multumim Domnului, Dumnezeului nostru, pentru purtarea Sa de grija, pentru calauzire si biruinta pe care ni le-a dat in tot acest timp!

In cei 20 de ani de implicare in turnee de evanghelizare si proiecte de ajutorare, milioane de oameni au fost atinsi de mesajul Evangheliei in Romania, in Europa, Statele Unite ale Americii, dar si in tari precum India, Indonezia, Uganda, Etiopia, Haiti si altele. Nadajduim in faptul ca Domnul va fi sprijinitorul nostru si in anul in care am intrat!
Ne asteapta proiecte noi, ne stau in fata noi turnee de evanghelizare, noi provocari misionare, de aceea dorim sa ne incredintam in mana Sa, rugandu-L sa ne ajute sa implinim in viata noastra voia Sa desavarsita, dupa cum ne indeama in Cuvantul Sau:
„Dar tu fii treaz in toate lucrurile, rabda suferintele, fa lucrul unui evanghelist, si indeplineste-ti bine slujba.” (2 Timotei 4:5)

Multumim partenerilor, bisericilor, pastorilor si fratilor care au sprijinit proiectele Misiunii Speranta, ajutandu-ne prin implicarea lor sa ducem la indeplinire viziunea misiunii.

Va invitam alaturi de noi si in 2013, dorindu-va tuturor binecuvantari de sus!

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura