ANUNTURI

Comunicat: Familia Furdui – Părinții și șase copii au putut sa se rentâlnească pentru prima dată

După aproape 30 de zile de la preluarea abuziva a copiilor de către Jugendamt, părinții și șase copii au putut sa se rentâlnească pentru prima dată, experimentând bucuria revederii. Din păcate, această întâlnire foarte scurtă, pe de o parte a adus multă fericire și bucurie în inima copiilor să se vadă din nou, dar pe de altă parte și o durere imensă la despărțire. Copiii au fost foarte fericiți să fie împreună, dar timpul a trecut mult prea repede.

În anticiparea momentului, copiii au confecționat felicitări din hârtie prin care și-au exprimat dorul și dragostea pentru părinții lor, punând în evidență, de asemenea, lipsa părinților din viața lor. Ei trăiesc o realitate crudă, abuzivă și care pe nedrept le este aplicată.
Fetele au plâns și și-au exprimat neînțelegerea față de ce se petrece. Micuța Lea i-a pupat pe toți pe rând, iar băieții au numărat că au primit 20 de pupici de la ea.

După toate aceste scurte momente de bucurie a urmat despărțirea.
La plecare, familia Furdui nu a urcat în microbuzul familiei așa cum erau de altfel obișnuiți, ci a fost împărțită în patru mașini diferite. Inima copiilor și a părinților plânge și este frântă.

Este evident faptul că autoritățile fac tot ce le stă în putință să înstrăineze copiii de părinții lor și să rupă legăturile familiale existente. Dar copiii din familia Furdui sunt sub protecția lui Dumnezeu, sunt educați și puternici!

Ne luptăm în continuare pentru ei, îi purtăm în rugăciuni, în gând și acționăm pe toate căile ca să fie scăpați din această nedreptate.

--

Vă mulțumim nespus pentru sprijinul dumneavoastră în Post și Rugăciune! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Sustinem Familia Furdui

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura