DEVOTIONALEDEVOTIONALE VIDEO

Sali Sabri: Frații Los Angeles și Mc Donald au fost arestați. Sora lor, Barcelona, e și ea arestată! Semn că și ăștia „mari și populari” pică uneori. Sperăm!

Frații Los Angeles și Mc Donald au fost arestați. Sora lor, Barcelona, e și ea arestată! Semn că și ăștia „mari și populari” pică uneori. Sperăm!

Vladimir Putin este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte Athos şi la Ierusalim, iar românii îl văd ca „răufăcător”. „Nu-i negru” cum îl prezintă mass media, susţine ÎPS Teodosie.
Io zic că Erdogan e mai mare decât Putin pentru că a construit o mosche cum rar vezi în lumea islamică. Teodosie greșește.

Consilierii galbeni din orașul nostru au votat sponsorizarea unui eveniment cultural din orașul nostru cu cel puțin cinci sute de mii e euro din bugetul local. Le-am spus că greșesc, că Medgidia este una dintre cele mai sărace orașe din România. I-a durut în cot. Psd-ul e de vină. Mi-e dor de Iohannis.

Duminică, o femeie de 83 de ani, de la noi din biserică, mi-a dat 50 de lei pentru cantina bisericii noastre de unde hrănim zilnic 100 de orfani și văduve din orașul nostru. Ea nu are nici „nume mare”, este apolitică, nu-l iubește nici pe Putin, nici pe Biden. Ea îl iubește pe Hristos!

Articol scris de Sali Sabri

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura