ANUNTURI

Onisim Bogoșel un tânăr dirijor a murit 

Nu vor cînta formațiile, corul, fanfara, orchestra, formații pe care el le-a dirijat. Ar fi mult prea dureros și ar stîrni amintiri care se împlîntă ca un pumnal în inima celor rămași.
În urmă cu ceva timp, mai bine de 5 ani, am scris un text despre Onisim. L-am cunoscut pe cînd era băiat și a devenit bărbat sub ochii noștri.
Curat, serios, bine cumpănit la vorbă. Niciodată nu spunea nimic în plus și făcea fiecare lucru cu excelență, așa cum merita Domnul. Orchestrele erau marea lui pasiune. Mandolina!
A înființat mai multe orchestre de mandoline decît vîrsta-i. Am schiat împreună, am mers împreună în misiuni, am cîntat sub bagheta lui. Era ucenic al profesorului Nelu Sabău și preda chitara clasică la Școala de muzică Logos mai nou.

Dirija orchestra din Aleșd și corul alături de fratele Laurian Madar.
Astăzi Dumnezeu l-a adăugat orchestrelor cerești printr-un accident de neînțeles. Rămîne în urma lui Abigail cu două fetițe, Eleonora și Ruhama.

Să ne rugăm pentru ele! Dumnezeu nu este biruit. Diavolul nu este biruitor nici de această dată.
Ne întrebăm DE CE? de ce el? de ce acum, la numai 26 de ani? Ne întrebăm: oare nu s-ar fi putut evita? Psalmul 139:16 este încă în Scripturi și zilele noastre sînt stabilite de Domnul în suveranitatea Sa mai înainte să fi fost vreuna dintre ele.
Astăzi, începînd cu orele 18.00, va avea loc Priveghiul.
Mîine, începînd cu orele 13.00, va avea loc slujba de Înmormîntare.
Ambele slujbe se vor ține în lăcașul Bisericii Creștine Baptiste Sfînta Treime din Aleșd, Strada Pîrîului nr. 10.

http://mariuscruceru.ro

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Comentarii
    Dorin Ciupuliga- Cateva completari la ceea ce a postat fr.Marius Cruceru.Onisim a invatat a.b.c.-ul muzical in Bis.Bapt.Sofronea,unde s-a format ca instrumentist fiind omul de baza la octav mandolina.Mai apoi la initiativa cumnatului meu fr.Stefan Fericean din SUA si prin sponsorizarea nemijlocita am inceput formarea de orchestre in oltenia.In Dacia mea cu,care ne deplasam lunar mai era un loc.A venit la mine un baietel plapind si firav din orchestra noastra si ma rugat sa-l iau cu noi in echipa.Am citit in el un viitor maestru dirijor si nu regret ca l-am luat ACESTA ERA ONISIM.Sub ochii mei il vedeam cum progreseaza si tare ma bucuram.Apoi a urmat facultatea la Oradea,si in cele din urma,apropierea tot mai mult de Alesd unde si-a gasit aleasa inimii,iar biserica a primit prin Onisim un dar nespus de mare.Am convingerea ca vor fi altii care asemeni cuvintului o sa-i urmeze exemplul de slujire.Domnul sa mangaie intreaga lui familie. Sever Dorin Ciupuliga -dirijorul orchestrei Bis Bapt.Sofronea

  2. O veste tragica …
    Se duc prea repede oamenii de bine …
    Ma intreb ce fel de accident a suferit…

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura