EDITORIALE

Devoțional | Îmbracă-te cu darul neprihănirii primit de la Dumnezeu

Pe Cel ce n-a cunoscut niciun păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El. – 2 Corinteni 5:21

Sunt două întrebări importante pe care trebuie să ți le pui:

„Știu cine sunt în Hristos?”

„Umblu în neprihănire?”

Mulți oameni nu pot răspunde corect la aceste întrebări, ca urmare, ei nu umblă în pacea și nu folosesc libertatea pe care Dumnezeu le-a destinat-o.

--

Când Îl primim pe Isus Hristos ca Mântuitor, Biblia spune că El ia păcatele noastre și ne dă în schimb neprihănirea Lui. Neprihănirea este un dar pe care nu trebuie să-l câștigăm, însă este un dar cu care trebuie să ne îmbrăcăm. De fiecare dată când facem aceasta, primim pacea Lui.

Când știi cine ești în Hristos, ai pace și încredere că Dumnezeu îți va insufla întotdeauna ceea ce ai de făcut. Când știi că El te iubește și că a murit pentru tine, te trezești în fiecare dimineață dorind să-L iubești mai mult.

Când știi cine ești în Hristos, te poți îmbrăca în neprihănirea Lui și poți umbla în neprihănirea pe care El ți-a pregătit-o. Când experimentezi dragostea Lui pentru tine, răspunsul tău natural va fi de a trăi pentru El, cu tot ceea ce ai.

--

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13768-devotional-imbraca-te-cu-darul-neprihanirii-primit-de-la-dumnezeu?fbclid=IwAR32XgHmoGZjQDQNffT_CReJwJ7XTuwul6Wc6I8NoQP2XRPeLjeVd1G-xyk

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura