ARTICOLUL ZILEI

Nemulțumiri cu privire la poziția Vaticanului față de căsătoriile homosexuale

Nemulțumirile personajelor PRO LGBTQ nu au întârziat să apară după ce Vaticanul și-a exprimat public opinia față de căsătoria între persoanele de același sex. Printre acestea se numără și oameni cu impact în rândul tinerilor și nu numai. Unul din aceștia este Elton John, care consideră că declarațiile bisericii catolice scot în evidență „ipocrizia”.

Sir Elton John a acuzat Vaticanul de ipocrizie după ce reprezentanți ai bisericii catolice au declarat că nu pot fi de acord cu binecuvântarea căsătoriilor homosexuale.

Biroul Congregației pentru Doctrina Credinței, a dat un răspuns formal la o întrebare despre posibilitatea catolicilor de a binecuvânta aceste mariaje.

Elton, care s-a căsătorit cu partenerul sau, David Furnish, în 2014, a declarat că Vaticanul a investit „milioane” în filmul sau biografic apărut în 2019.

El a scris pe Instagram: „Cum poate Vaticanul să refuze să binecuvânteze căsătoriile homosexuale doar pentru că „ar fi păcat” dar în același timp să se bucure de obținerea profitului din investițiile de milioane în „Rocketman” – filmul autobiografic, care arată că am găsit fericirea prin căsnicia mea cu David? #Ipocrizie.”

--

Cântărețul în vârstă de 73 de ani, a etichetat în acea postare Biserica Catolică și pe Papa Francisc, care au aprobat decretul Vaticanului. CITESTE MAI MULT: https://www.stiricrestine.ro/2021/03/18/nemultumiri-cu-privire-la-pozitia-vaticanului-fata-de-casatoriile-homosexuale/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura